Selamlar ilk motosikletim olan 2012 model CBR125'i askere gideceğim diye sadece 1000 Km binip sattım, sonra askere gitme işi iptal olunca yeniden motor arayışına başladım.
Öncelikle cebimdeki para tam olarak 21.500 Lira, eski ekipmanlarım pek kaliteli sayılmaz onları satın alıp ardından bir motosiklet almayı düşünüyorum. İşin aslı bu aralar gözümün gördüğü araç MT-07 ama sahibinden üzerinden baktığım açıklamalarda "Bilmeyen adama gelmez" gibi cümleler çok var, haliyle o kadar abartmaya gerek yok mu diye düşünüyorum.
Altımda küçük kalmayacak bir motosiklet arıyorum (Boyum 190 Kilom: 84, ara sıra memleketim olan Denizliye gidip gelmek istiyorum (İzmir-Denizli), hız yapmaya hiç hevesli olmadım, şekilci değilim, motosiklet bangır bangır bağırsın istemem, etraftakiler bakmasa da olur.
Ama motosikletim bana güzel gözüksün istiyorum, arka tekeri kalın olan MT-07 çok hoşuma gidiyor ama ön farlar kötü. R25 ön farları güzel ama arka teker ufacık
.
İkinci el almakla sıkıntım olmadığını da belirtmek isterim. Sakin sakin kullanacak adama MT-07 çok mu fazla?. (Sadece 1 yıl, 1000 Km 2012 model CBR125 kullandım)