Hele bi el atın bana yaauuw!
Reklamlar
-
Şuan bu konuyu açarken kendime ayar oluyorum ancak yakın cevaplar bulamadım istediğim soruya başka birkaç konuda.
Konu klasik motor tavsiyesi..
Normal şartlar altında uzun arastirmalar kivranmalar vr sancilar sonucu sifir km versys650 almaya karar vermistim. 2016 modellerde de mat renkler geliyorki degmeyin keyfime diyordum. Hatta gittim bi dunya aksesuarini aldim şimdiden motorun.
Ne bileyim tur camıdır radyator korumasidir yan ayaklik genisleticisi elcik isitmasi elcik korumasi cakmakliklari camurluk uzatmasi otu püsürüğü bayaaa bişeyler aldım yani.
Motosikleti hala birebir gorme koltuguna oturma sansim olmadigindan ve olsa gerek (burada genelde racing ve chopper kullanicilari var) fotograflara baktikca boyle gozume bir ufak gorunmeye basladi makina.
Bende bunun full aksesuarli sifir parasini (40.000tl) maksimum seviye tutarak 2. El araştırmasına girdim.
Bu paraya 2014 model VFR1200XX
Yada ne bileyim en temizinden 10 15bin kmde full aksesuarli 2012 model 1200Z super tenere alabiliyorsun.
Şimdi bi yanda sifir ama 650 cc makina
Diger yandan 1-2-3 yaşında ama 1200cc makina.
Tabiki degiskenler var arada. Ne bileyim vergisiydi yakitiydi falan illaki farklar olacak ama o farklar cok dokunmuyor bana.
Şu arkadaşınıza bi yardim edin. Allah tuttugunuzu altin etsin(nereyi tuttugunuza dikkat edin)
Simdiden tesekkurler
Reklamlar
-
İşletim maliyeti zorlamayacaksa 1200 ,
Neden dersen enduro binenler genelde belli karaktere sahip insanlar ondan dolayı 1 2 3 yaşındaki makine bence hala 0 dır.
Hayırlısı olsun.
-
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...chFilter=false
Örnek olarak şu makina. Adam bildiğin 'daha neyimi vereyim canımıda mı alacan' demiş.
Gidip sifir versys aldigimda aksesuarlariyla bu fiyati bulacak zaten.
Ne bileyim bi aklim sifir olsun benim olsun derken diger yandan da ulen o kadar para sayacaksin bari evladiyelik bi makina al diyor.
-
Bu evladiyelik değil mi yani
Adam ne abanmış motora işte tam tarif ettiğim tip kullanıcı.
Bence satın almaya giderken güllüoğlundan bi kutu baklava yaptır öyle git :D
Bırak sıfırını garantisini. Bu zaten sıfır gibi motor. Gözünü seveyim garanti falan yalan bu ülkede. Anca çook çoook nadir bişe olacak ki garantili aldığına değecek.
Yeni piyasaya girmiş değil kendini ispatlamış bi motor bakıyorsun.
Git bas parayı al
-
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
İşletim maliyeti zorlamayacaksa 1200 ,
Neden dersen enduro binenler genelde belli karaktere sahip insanlar ondan dolayı 1 2 3 yaşındaki makine bence hala 0 dır.
Hayırlısı olsun.
arkadas ozetlemis, enduroya binen adamlar teker yapma, teker yakma, motoru sıkıstırma gibi seyler yapmazlar ve onlar icin her motor evladiyeliktir.yahu adamlarin ruhu temiz soyletmeyin iste :D 2.el enduro cokcok daha mantiklı, hem nerdeyse 2 kati gucunde.
-
Turkiyede olsam şimdiye kadar gidip basip parayi versysi almis olacaktim kafam hiç karışmadan :D durdukca kafam karisiyor.
Boyle bakındıkca misalen şimdi bu 2012ye bakiyorum 41bin istemiş ya adam bakarken bakarken ulen diyorum 41i veren faşo 47yide verir 2014 mü yapıştırsam demeye başlıyorum bu sefer
Biri beni durdursun!
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
UNdocab adlı üyeden alıntı
Bu evladiyelik değil mi yani
Ne bileyim bi aklim sifir olsun benim olsun derken diger yandan da ulen o kadar para sayacaksin bari evladiyelik bi makina al diyor.
Yaani versys ne kadar şekil olsa da yeni makina olsa da henuz kendini ispatlamadı bu modelde tam olarak diyorum.
Bi aklim sifir versys derken diger aklim evladiyelik ikinci el diyor diyorum. Alooo diyorum kime diyoruuuum :D
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
yahu tabiki de hondanın endurosu. 650 versys 650 cc artçı oturunca uzun yolda yorar
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
versys 1000 sıfırı 46000 der koşarak uzaklaşırım
-
Valla super tenere super tenere dir.. arkadasin dedigi givi bir kutu baklava ile git almaya aksesuar cok onemli sonradan takmak hem kulfet hem zaman alan birsey..
-
şu tenereye takılan aksesuarlarının fiyatlarını üşenmedim hesapladım. 10.000 tl'den fazla aksesuarı var. kazası falan yoksa adam ciddi ciddi ucuza satıyor.
-
Yol için 4 silindir haci.
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
şu tenereye takılan aksesuarlarının fiyatlarını üşenmedim hesapladım. 10.000 tl'den fazla aksesuarı var. kazası falan yoksa adam ciddi ciddi ucuza satıyor.
E benimde aklımı boyle ilanlar karistiriyor işte..
-
O ilandaki motoru bence uçarak almalısınız artı arkadaşlarn dediği gibi baklava ile belkide aldıgınız baklavanın parasından çok benzin vardır içinde ☺☺ 1200 SUPER tenere
-
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
O ilandaki motoru bence uçarak almalısınız artı arkadaşlarn dediği gibi baklava ile belkide aldıgınız baklavanın parasından çok benzin vardır içinde ☺☺ 1200 SUPER tenere
Versys icin aldigim bi dunya aksesuar yalan olacak gibi duruyor bu gidisle.
Super tenereci varsa hele iki adim öne çıksın motorunu anlatsın hele :D
-
aksesuarları netten satarsın,ilandaki motoru al bence
-
"al" denen malda hayır vardır,almadan önce yine de sağına soluna baktırmakta fayda var.Şimdiden hayırlısı olsun.sıfır makine de sonuçta ikinci el makine olacak.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
"al" denen malda hayır vardır,almadan önce yine de sağına soluna baktırmakta fayda var.Şimdiden hayırlısı olsun.sıfır makine de sonuçta ikinci el makine olacak.
Walla bu linkteki motoru örnek olarak verdim aslında ama içim de gitmiyor değil ne yazikki yurtdisindayim hala. Ben gelene kadar bu makina coktan satilir. Baska makinalara bakaceiz mecbur.
2014lere dikkatli bakinca teknolojik olarak 2012lerden çok üstün olduklarını gordum. Hayvani yenilikler yapilmis.
Sanirim versysten yavaş yavaş eli ayağı çekip tenereye doğru yürüyeceğim.
-
Eğer motorcu çevreniz varsa satılır aksesuar
-
https://youtu.be/-jFd05kkuKQ
Şurada AEA incelemesini yapıyor bu motorların, belki izlemişsinizdir.Kawasaki Versys açık ara diğerlerinden iyi neredeyse her alanda.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)