nice 2000 lere ins bizede nasip olur
nice 2000 lere ins bizede nasip olur
Milletin anten takması lazim galiba çekmesi için.. Muhabbetlere bak, herkesi kendisi gibi zannetmekten başka bir şey değil şu yapılanlar. İnsanları tanımadan, niyetlerini, fikirlerini anlamadan ergence kurulan cümleler. Kaale almamak lazım, cevap vererek prim yaptırıyoruz şuanda.
Her zaman Erman abi. Haklının yanındayım her zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------
Haklısın Levent abi de kışkırtıyolar işte. Benim de sorunum var biraz. Çabuk öfkelenirim maalesef. Öyle yazdım işte.
Adamım kaprise lüzum yok. Lütfen oku Sende iyi güldün "ha" ha dedikte aklıma snake geldi bak, kept you waiting huh.
Hayırlı olsun. Bakımlarını aksatma ki daha çok 2000 göresin. He bide tam takım gez yoksa yine göremezsin, malum
Çok teşekkür ederim sizlere yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın.Motorum simdilik yatiyor.Ls2 ff351 mat siyah kask ve prohell colombia montum yarin geliyor.Konu ise ilk motorumda heyecanimi siz değerli abilerim arkadaslarimla paylasmak istedim.Tekeriniz düz bassın Allah kazasız günler versin inşallah hepinize
Bir ayda yapan arkadaşa
4 günde yapan arkadaşa
yeni motor alıp yapan arkadaşa
bunlara bunu yapmanın kötü bir şey olduğunu anlatan arkadaşlara
kısaca konudaki herkese gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)