Merhaba Arkadaslar Bende Cbr 125 Var Bunu Satıp Megelli 250r Almayı düşünyorum sizce megelli nasıl bir motor kullanan arkadaslar yorum yaparsa memnun olurum.
Merhaba Arkadaslar Bende Cbr 125 Var Bunu Satıp Megelli 250r Almayı düşünyorum sizce megelli nasıl bir motor kullanan arkadaslar yorum yaparsa memnun olurum.
Hiç gerek yok cbr 125 dir ama megelliden şuan için iyidir çünkü bildiğim kadarıyla megelli üretimi durdu. Altın elbiseli adamı izle megelli hakkında. Yardımcı olur ama bana kalırsa satma cbr ı
Cbr 125 İmden Son Derece Memnunum Ama Artık 250 Lik Klasmana Geçmek İstiyorum Birde Megellinin Tipi Çok Hoş Beni Etkiledi Biraz Ama Ben AEA Böyle Motorlar Hakkındaki Yorumlarına İnanmıyorum Yamaha Yzf 125 dende Milleti Sogutmuştu Böyle Kullanıcı Yorumlarında Sadece Rodajda Titreme Oldugu Bide Yüksek Devirlerde Titreme Sorunu oldugu Söyleniyor.
Pulsar 200rs ABS sekil semal yerinde, sinirli bir motor, abs gibi guzel ozellik, transformers on grenaj.. fiyatta iyi
Dostum megelli motosiklet değil. Vibratör. Varsa bi vibratör hastalığın alabilirsin tabi.
Bende tavsiye etmiyorum motor hakkındada pek bi bilgim yok ama bulunduğum ilçeden bi arakadaş aldı hiç memnun değil makina servisten çıkmıyo tabi kullanıcıya göre değişir bu ama yinede sen bilirsin kendi fikrim bu
Cbr satıp megelli almak bana göre hiç mantıklı değil az daha sabredip cbr 250 daha sağlıklı olur.
Bence al, en azından altın elbiseli adama olan inancın pekişir.
Millet megellisini satana kadar göklere çıkardı, şimdi hiç biri megelli alayım mı diyene "al abi üzmez seni güzel motor" diyemiyor.
Sen AEA ya inat al bir tane bence
Megelli kalite olarak çok düşük yüksek titreşimli üretimi duran bir motor. Biraz daha biriktir Cbr 250 al inan bana evladiyelik motor ve megelliden 10 kat daha kaliteli, inanmıyorsan git forumdaki sayfasını oku
Kardeşim altın Elbiseli adamı Felan bilmemde Benim 2 Senedir Megelli 250r Kullanan arkadaşım var Şuana kadar Motorda büyük bir arıza olmadı Motor aşırı titriyor Vidaların arasına türlü şeyler koymamıza rağmen yınede tıtrıyor 5 bin devirden sonra Prostat olursun Dediğim gibi 2 senedir kullanıyor Sıkıntısı olmadı Ama kaza Elbet olacak şasinin aliminyum oldugunu unutma Motoru Çöpe atmak zorunda kalabılırsın
cinsel tercihine göre çok zevkli olabilir megelli
Şans işi sanırım biraz Megelli. Burada yazanların aksine bir tanıdıkta vardı sorunsuzdu makina.
Cbr 250 Alma Şansım Olsa Saten Megelli yi Düşünmem Ben Derdimi Anlatamadım Pek Bi r25 cbr 250 Alıcak Durumum Yok Suan Bende Cbr 125 Sıkıldım Dedimki Megelli Güzel Motora Benziyor Motoruda Saten yazdan yaza pazarları Kullanacam İdare Edermi Beni Diye Düşündüm Bazı Arkadaşlar Olaya Vibrator Falan Katmıs Hepsini Şikayet Ettim Saten Güzel Yorumda Bulunanlarada Çok Teşekkür Ediyorum CBR 125 İmi Satmama Kararı Aldım Teşekkürler.
Çocuk kıza demiş sana aşık oldum kız demiş aşık olduğunu nerden biliyim çocuk demiş aşkından titriyorum kızda demiş ne kadar megelli bir erkek
al arkadaşım. kafana koyduysan zaten alacaksın. bir musibet bin nasihattan iyidir.
Adamı bir beladan kurtardık bir de şikayet etmiş iyi mi
Nesli tükenmiş motora para mı verilir ? O marka artık üretim yapmıyor, yapmadığı gibi üretimi yapan Zongshen firması bile bu motoru ön plana çıkarmıyor. Bir kere açık ara hayatımda gördüğüm en titreşimli motor. Motorda sadece görüntüye bakanların bir numaralı tercihi. Diğerini de sen yazmışsın zaten, YZF-R125...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)