Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

son kez bu bölümde video yayınlıyorum ! birazda gülelim ( en azından tebessüm ettirir

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barodi arkadas, forumun ana ozelligini kacirmamani oneriyorum, sana veya herhangi bir yoruma HAKARET icermedigi surece, kufur vs, bunu solerken ciddi anlamda burda noktali kufurler yemis birisi olarak söylüyorum, tam tersi begenilmeyen yorumlar gelebilir bu gayet normal.. gulen yorum yazarken arkadasim gulmeyen de ben gulmedim diyebilir, sana bisey dememiski gulmedim demis.. ben kilimdan tuyumden bu isi sen ne bilirsin yorumlarinin altina begenimi koyuyorum, cokta anlamli oluyor yani senin görüşüne de saygiliyim diyorum..
    Bu sekilde davranmanizi tavsiye ederim..
    Selamlar..
    işin aslı başka, bu avıcı daha önceki açtığım konularda alaycı yaklaşımları mevcut. yoksa gülmedim demesine takılmadım. ortada kelime hakaret içermiyor olabilir ancak insanları alaya almak herkesin kabul edeceği bişey deği.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmim geçti diye yorum yapmak icap etti. Öncelikle çok sevdiğin abilerin kardeşlerin için açıyorsan bu saçma sapan başlıkları ve saçma sapan videolarını; açarsın youtube'da gizli kanal çok sevdiğin abilerinde takip eder ordan senin saçmalıklarını. Buraya konu açıyorsan istediğim yorumu yaparım, seni bağlamaz. Ayrıca bir köpeğe bağlasan o kamerayı senden daha eğlenceli videolar çıkarır, net. Kusura bakma güzel kardeşim hem görgüsüzsün, hem ilgi çekmeye çalışıyosun, hemde ego tatmin etmek için burda kendini eyliyosun işte. Bilmem kaç tane çocuğun ağzıni burnunu dağıttım diye başlık açıp çocuklara makarna dağıttığın videoyu attığını unutmadık, kızı kesicem diye taksiye arkadan geçirmekten kıl payı kurtulduğun videoyuda unutmadık, köpek yalamış bu bot olmasa şuan acildeydim dediğin videoyuda unutmadık, hep bir abartı hep bir saçmalık. Tekerine taş gelse buraya motoruma meteor düştü diye başlık açarsın. Velhasıl kelam sıkıcısın ve 18. Yüzyıldan kalma bi insansın, umarım bidaha video çekmezsin.
    İşte barodinin yaptıgı açık sözlülük bu , volkan(avici) bu sekıldede yorum yapabılırdı fakat adabıyla duzgun bı sekılde gulmedım dedıgıne. İnsanlar kimseyi pohpohlamak zorunda degıl MAL diye hitabınızda size verılmesı gereken cevap buydu volkanı desteklıyorum konu uzamasın herkesin eline gönlüne saglık
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

Motosikleti
    İsmim geçti diye yorum yapmak icap etti. Öncelikle çok sevdiğin abilerin kardeşlerin için açıyorsan bu saçma sapan başlıkları ve saçma sapan videolarını; açarsın youtube'da gizli kanal çok sevdiğin abilerinde takip eder ordan senin saçmalıklarını. Buraya konu açıyorsan istediğim yorumu yaparım, seni bağlamaz. Ayrıca bir köpeğe bağlasan o kamerayı senden daha eğlenceli videolar çıkarır, net. Kusura bakma güzel kardeşim hem görgüsüzsün, hem ilgi çekmeye çalışıyosun, hemde ego tatmin etmek için burda kendini eyliyosun işte. Bilmem kaç tane çocuğun ağzıni burnunu dağıttım diye başlık açıp çocuklara makarna dağıttığın videoyu attığını unutmadık, kızı kesicem diye taksiye arkadan geçirmekten kıl payı kurtulduğun videoyuda unutmadık, köpek yalamış bu bot olmasa şuan acildeydim dediğin videoyuda unutmadık, hep bir abartı hep bir saçmalık. Tekerine taş gelse buraya motoruma meteor düştü diye başlık açarsın. Velhasıl kelam sıkıcısın ve 18. Yüzyıldan kalma bi insansın, umarım bidaha video çekmezsin.
    tamam kardeşim haklısın görgüsüzüm ilgi çekmeye çalışıyorum ego tatmin etmek için burda kendimi eyliyorum.
    o video başlıkları olaya biraz süpriz katmak ilginç olması içindi. ama kendim ilgi çekmek gibi bir sıkıntım yok. yani bana mt değil dünya ilgi gösterse ne yazar ?
    ALLAH cc. ın bana ilgisi yeter !!!

ha bu arada beni bağlar arkadaş benim konuma gelip yorum yazıyorsan cevabınıda er geç alırsın. yani istediğin yorumu yapamassın ben senin konuna gelip yorum yapmıyorsam senin yorumunada ihtiyacım yok !

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Olur böyle şeyler. Arkadaşlar feysbok'taki alışkanlıklarını aynen gelip burada da sürdürüyorlar. Forumların tarzına ve amacına adapte olamıyorlar. Zamanla düzelir

Crenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3i Evo
    Sen ve senin gibi bir cok arkadas var motorcu olup cogu motorcuyu sevmeyen, sen de boyle bir insansin.

Bu basligin adi sohbet, adam ne isterse acar buraya seni ve senin gibi dusunenleri ilgilendirmez bilader.

Birseyleri gereksiz buluyosan o da ayni konunun tekrar acilmasidir, git onlara laf et.
    barodi, mozgur ve MotoGlock bunu beğendiler.
    Youtube Channel:
    https://youtube.com/cihankocofficial

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    Barodi usta paylaşımlarını keyfifle takip ediyorum, ıvırı zıvırı kafana takma çekemeyen anten taksın.
    barodi bunu beğendi.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş şaka maka bi yana barodinin videoları cok hosuma gidiyor. nedense bu aralar tüm videolarını izlemiş bulunuyorum youtebede aboneyim kanalı. bir diğer ise barado bana dayımı hatırlatiyor.. yol kenarında durup birseyler atıstırırken millete ikram etmesi. bu insanın kendisine olan özgüvenidir. hic tanımadıgınız birisiyle elinizdeki yiyecigi paylasırmısınız. cogunuz cesaret bile edemezsiniz... bir diğer konuysa kardeşim birbirimizi sevelim. sevmedigin bir tip olabilir buna saygı duyarım ama dalaşma yerine dalaşmamak daha iyidir. yani neyi alip veremioz ki :S
    sagat ve barodi bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı Crenox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen ve senin gibi bir cok arkadas var motorcu olup cogu motorcuyu sevmeyen, sen de boyle bir insansin.

Bu basligin adi sohbet, adam ne isterse acar buraya seni ve senin gibi dusunenleri ilgilendirmez bilader.

Birseyleri gereksiz buluyosan o da ayni konunun tekrar acilmasidir, git onlara laf et.
    Adamsin kardesim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:37 ----------

Alıntı sagat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barodi usta paylaşımlarını keyfifle takip ediyorum, ıvırı zıvırı kafana takma çekemeyen anten taksın.
    Adamsın kardesim

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu kimseyi çekememenize bayılıyorum. Kardeşim hoşuna gitmediyse görmek istemiyorsan tıklama. Kimse kafanıza silah dayayıp; ' şimdi bu konuyu aç, yazıları ve videoyu sonuna kadar izle" demiyor.Bir çok gereksiz saçma sapan konu varken bu mu dert oldu yani. İstediğim yorumu yaparım bahanesiyle her konuya girip başlığı, paylaşımı baltalamanın konu Sahibi dahil konuyu tüm okuyanların enerjisini sömürmeye ne gerek var. Doluya boşa sıkmak tam olarak bu heralde. Canınız sıkılıyorsa insanlarla uğraşmak yerine daha faydalı şeyler yapabilirsiniz.
    Beğenmedin mi? Boş mu geliyor videolar. Buna olan çözümünüz gerçekten gözlerimi yaşarttı. Yararlı bir konu açın da biz de iyi vakit geçirelim veya faydalanalım. É o da yok. Ne var?
    barodi ve bbatuhann bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş şaka maka bi yana barodinin videoları cok hosuma gidiyor. nedense bu aralar tüm videolarını izlemiş bulunuyorum youtebede aboneyim kanalı. bir diğer ise barado bana dayımı hatırlatiyor.. yol kenarında durup birseyler atıstırırken millete ikram etmesi. bu insanın kendisine olan özgüvenidir. hic tanımadıgınız birisiyle elinizdeki yiyecigi paylasırmısınız. cogunuz cesaret bile edemezsiniz... bir diğer konuysa kardeşim birbirimizi sevelim. sevmedigin bir tip olabilir buna saygı duyarım ama dalaşma yerine dalaşmamak daha iyidir. yani neyi alip veremioz ki :S
    Saol kardesim adamsın
    Ancak bundan sonra bu forumda ne konu paylasacagim nede video .
    Ancak takipte olanlar oldugu icin sadece youtube de paylasima devam edecegim.
    Dedinya yiyecegini paylasabilirmisiniz diye tam denk gelmisken bugunku videomda bu sefer tam tersi oluyor ben yiyecegi istiyorum sizce tepki ne oldu dersiniz ? Onuda youtube de ogreniceksiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:44 ----------

Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu kimseyi çekememenize bayılıyorum. Kardeşim hoşuna gitmediyse görmek istemiyorsan tıklama. Kimse kafanıza silah dayayıp; ' şimdi bu konuyu aç, yazıları ve videoyu sonuna kadar izle" demiyor.Bir çok gereksiz saçma sapan konu varken bu mu dert oldu yani. İstediğim yorumu yaparım bahanesiyle her konuya girip başlığı, paylaşımı baltalamanın konu Sahibi dahil konuyu tüm okuyanların enerjisini sömürmeye ne gerek var. Doluya boşa sıkmak tam olarak bu heralde. Canınız sıkılıyorsa insanlarla uğraşmak yerine daha faydalı şeyler yapabilirsiniz.
    Beğenmedin mi? Boş mu geliyor videolar. Buna olan çözümünüz gerçekten gözlerimi yaşarttı. Yararlı bir konu açın da biz de iyi vakit geçirelim veya faydalanalım. É o da yok. Ne var?
    Kardesim adamın dibisin
    Lakin konu acmaya heves meves kalmadı.
    İnsan soguyor boyle olunca.
    Dusunsene insanlari guldurmek eglendirmek adina biseyler psylasiyoruz .konunun geldigi yere bak. Konu basligim bile tebessum ettirir diye paragraf acmistim oysaki. Tebessumun t sini birakmadilar maalesef

Motosikleti
    sibief 150 sisi
    her videonu sonuna kadar izliyorum abi takip edenlerde vardır sen devam et videolara ayrıca alaylı aşağılıyıcı yorum atmak zorundada değilsiniz beğenmediysen çık başlıktan konu basit
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı bbatuhann adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her videonu sonuna kadar izliyorum abi takip edenlerde vardır sen devam et videolara ayrıca alaylı aşağılıyıcı yorum atmak zorundada değilsiniz beğenmediysen çık başlıktan konu basit
    saol kardeşim teşekkürler.
    mozgur sende adamsın kardeşim

Mr.[T] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX 150-pulsar 200NS-Yamaha NMAX
    Ünlü olmak zor iş kardo.sen doğru bildiğinden şaşma paylaşımlara devam.kötü yorumlara da alış. takma kafana eakşın kamerasından başka bişi(bi de kask)
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Mr.[T] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ünlü olmak zor iş kardo.sen doğru bildiğinden şaşma paylaşımlara devam.kötü yorumlara da alış. takma kafana eakşın kamerasından başka bişi(bi de kask)
    Mr.[T] bunu beğendi.

A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    Barodi güzel adamsın canını sıkma kardeşim!
    barodi bunu beğendi.
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

Motosikleti
    Alıntı A.Volkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barodi güzel adamsın canını sıkma kardeşim!
    yok kardeşim sıkıntı yok teşekkürler senin kalbinin güzelliği eyvallah

Bi sürü paylaşım, yazılmış söz arasında sadece şu alıntı var takdir edilesi.

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    Herkes istediğini çeker atar arkadaş, yok gilmidim, hoş diiil, biğinmidim...
    beğenmezsen beğenme lan zurna! zorla mı sokuyolar seni bu foruma der insan, ben demiyorum ama derler :D

forumu babasının malı sanıp yapılan paylaşımlara müdahale eden köstüklere gıcığım ben de o nolucak o?
    bu arada Barodi seviyoz seni
    barodi bunu beğendi.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

Ahmetcan45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 -- YZF R25 -- CBR 600RR -- YZF R1
    abi nasılsn satıcam felan demişsn xj6 yı tasarımı değiştir satma
    barodi bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı abeciMotoru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes istediğini çeker atar arkadaş, yok gilmidim, hoş diiil, biğinmidim...
    beğenmezsen beğenme lan zurna! zorla mı sokuyolar seni bu foruma der insan, ben demiyorum ama derler :D

forumu babasının malı sanıp yapılan paylaşımlara müdahale eden köstüklere gıcığım ben de o nolucak o?
    bu arada Barodi seviyoz seni
    Saol kardesim bende seviyorum sizleri , sevmesem zaten ne paylasim yaparim nede buraya girerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------

Alıntı Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi nasılsn satıcam felan demişsn xj6 yı tasarımı değiştir satma
    Tesekkurler sende iyisindir umarim.
    Yanar donerim ben xj6 konusunda. 2016 abs li olarak gelirse yeniden sıfırını alicam. Hem model hem km sifir olucak. 28000 kmdir kullaniyorum hala ilk gunku heyecan ve istekle biniyorum motosikletime.
    Ahmetcan45 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)