birazda gülün istedim
günün videoları ve diğer tüm videolar bu sayfada sabit
http://www.motosiklet.net/forum/moto...bir-video.html
birazda gülün istedim
günün videoları ve diğer tüm videolar bu sayfada sabit
http://www.motosiklet.net/forum/moto...bir-video.html
bunlarda ayni videoların müzik eklenmiş hali (videolara ekstra canlılık katıyor yeni öğrendim müzik katmasını )
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Gülmedim..
Aynaya bak gülersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:50 ----------
Kendinle nasilda celisiyon
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
Bu arkadaş belliki bir garezi var hemen hemen tüm actigim konu ve mesajlarda bir alaycı konuşmalar tavırlar. İşte bu yüzden eskiler bırakıyor forumu . geçen gün askonunda bırakma sebebi buydu. Bu tarz kişilerin insanları forumdan soğuttuğu bir gerçek.
Millet buraya eğlenmeye stres atmaya giriyor kimse kimsenin nazını cekmek zorunda değil. Begenmediysen yazı yazmak zorunda değilsin .
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
anahtar mevzuna iyi güldüm, martı da yıkanıyor bu arada
Adamlık milletin emeğiyle dalga gecmekmi
İyi o zaman herkese laf sokayim mesela senden basliyayim . gazoz kapağı gibi bir ismin var senin bana benimde sana antipatim var. Bak bende açık sözlüyum. Hadi banada şimdi aynısını desene .senin değişinle açık sözlü adam gibi adamım dimi!
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------
Elbette sen olsun avici olsun ve daha bir kaç kişi niyeyse beni çekemiyorlar .
Bunu anlamamak ici n kör olmak lazım. Sanki bi bokumda dolaylı yoldan laf sokan var senin gibi.
Ben bunu sizin ergenlik hallerinize cocuklugunuza veriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Yaptıklarımı begenmeyebilir herkes ancak benim yaptıklarımı begenmeyenler benim actigim konulara bir zahmet yazmasinlar ayrıca beni engellesinler.
Bu yaştan sonra çoluk çocukla uğraşamam. Herkes haddini bilsin. Ben nasıl haddimi biliyorsam herkese karşı saygıda kusur etmiyorsam aynı saygıyı beklerim arkadaş.
Hadi şimdi uzayın .
Lan biraz tebessüm yapalım makara yapalım millet bir nebze Gülsün istedik. İlla ama illa taş atacaksınız ,km. Gidin evde misket oynayin.
Siz anne karnında iken ben mardinde çatışmaya giriyordum.
Oradaki adamlıktan kasıt fikir içeriğinde değil fikrini açıkça beyan edişinde tabi bunu anlamakta bi mesele orada kişisel bi yorum göremedim bugune kadarda baslıklarınıza kotu yorum yapmadım anlasılan biraz bana karşı içerlendıgınız bişeyler var dün aksam masada yüzümüze gülüp selam verip burada kin kusmakta ne size ne adamlığa yakışır birşey değil. Açık sözlülüğünüze ADAM gibi ADAM diyemiyorum çünkü açık sözlü olsaydınız dün akşam masadada söylerdiniz bunları. Tekeriniz düz bassın.
https://www.instagram.com/besafes1kr/
Ben bu videoları niye mt ye attigima gelince ,
Değer verdiğim abilerim kardeşlerim var . ve benden sürekli olarak bu tur makara eğlence günlük yaşamdan anormallikleri istiyorlar. Ve onları memnun edebildiysem insanların suratinda bir iki saniyede olsa o tebessüm u verebildiysem ne mutlu bana ki ,
İnsanları guldurebilmek mutlu edebilmek en azından tebessüm ettirebilmek sadakadır.
Eski üyeleri şimdi gerçekten çok iyi anlıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Dün akşam bisey yoktuki sana karşı.
Senin bu konudaki mesajindan sonra oluştu bu antipati .yoksa ben asla kimseye kin kusmam. Senin değişinle ornek vermek istedim açık sozlu olmanın her zaman iyi bisey olmadığını , insanları kırarak açık sozlu olacaksa ben ona adamlık demem mal derim .
Anahtar videosunda daha komik olan artçı selesindeki 37 ekran tv Abi artçı kucağında taşıdı deme şimdi
İkinci video Haliç sanırım, ama sahile bu kadar yakın kafe olduğunu bilmiyordum.
Biraz empati beyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------
anlıyacanız etkiye tepki her insanda oluşur. sen bunu kin kusma olarak görüyorsan o senin düşüncen. yoksa ben ufak tefek şeylere kin gütmem. aramızda kan davasımı varda sana kin kusucam?
sadece bazı şeyler her zaman her yerde söylenmez. ama sen pat diye gelip avıcı yine açık sözlü adam gibi adam dersen bendede etkiye tepki oluşacak elbet. gülecek halim yokya , kinde gütmem ancak herkes haddini bilecek saygıda kusur olmayacak. beğenmeyen yorum atmayacak. daha öncede dediğim gibi sevmeyenler engellesinler konuma mesaj atmak zorunda değil kimse ,
eski üyeleri çok iyi anlıyorum şimdi neden forumdan uzaklaştıklarını !!!
birinci sebep maalesef büyüklere saygı yerlerde sürünüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
o televizyonu sele bantıyla yapıştırdım ilk önce. ikinci seferde artçı kucağında taşıdı aynen öyle.
evet haliç gorden horn bahariye eyüp sahili gel çay ısmarlayım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------
işine gelen açık söze adam gibi adam diyebiliyorsun ama bizim söze diyemiyorsun.
ha ayrrıca masada söyleyeydin ya diyosunya yarınki gezide buluşmada yüzünede söylerim ne olacak senden korkumuzmu var ne demek istiyorsun ? masada söylerdin felan ne ayaksın sen ?
Burası forum ve açmış oldugunuz konuya fikrimi istediğim şekilde beyan edebılırım size herhangi bi kişisel hakaret ve kucuk dusurucu bir söylemde bulunmadım fakat bunlar size komik geliyor olabılır bıze gelmedıgını belırttıgımızde bıze sılah tutmakla adamlık dersi vermeye calısmanız kendı kucuk dunyanızda sizi pohpohlamak zorunda oldugumuz anlamına gelmıyor size dogru gelen bize yanlıs gelıyor olabılır eleştiriyi kabullenmekte bi ADAMlıktır. Fakat size yapılan elestırıler olumsuz yönde oldugunda eleştiri yapanlara mal demek kusura bakmayında benim nazarımdaki ADAMlık sınıfına girmiyor daha münakaşaya girip kırıcı olmak istemiyorum iyi aksamlar
https://www.instagram.com/besafes1kr/
kimseye adamlık dersi vermiyorum tek istediğim biraz saygıdır .
ama yine sevdim lan seni seviyelisin helal olsun aslanım benim . ( kırıcı olmak istemiyorum iyi akşamlar )dedin ya gönlümü azda olsa aldın .
dediğim gibi ben kimseye kin gütmem. belki yanlış anlamalar olabilir hakkını helal et.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
Barodi arkadas, forumun ana ozelligini kacirmamani oneriyorum, sana veya herhangi bir yoruma HAKARET icermedigi surece, kufur vs, bunu solerken ciddi anlamda burda noktali kufurler yemis birisi olarak söylüyorum, tam tersi begenilmeyen yorumlar gelebilir bu gayet normal.. gulen yorum yazarken arkadasim gulmeyen de ben gulmedim diyebilir, sana bisey dememiski gulmedim demis.. ben kilimdan tuyumden bu isi sen ne bilirsin yorumlarinin altina begenimi koyuyorum, cokta anlamli oluyor yani senin görüşüne de saygiliyim diyorum..
Bu sekilde davranmanizi tavsiye ederim..
Selamlar..
İsmim geçti diye yorum yapmak icap etti. Öncelikle çok sevdiğin abilerin kardeşlerin için açıyorsan bu saçma sapan başlıkları ve saçma sapan videolarını; açarsın youtube'da gizli kanal çok sevdiğin abilerinde takip eder ordan senin saçmalıklarını. Buraya konu açıyorsan istediğim yorumu yaparım, seni bağlamaz. Ayrıca bir köpeğe bağlasan o kamerayı senden daha eğlenceli videolar çıkarır, net. Kusura bakma güzel kardeşim hem görgüsüzsün, hem ilgi çekmeye çalışıyosun, hemde ego tatmin etmek için burda kendini eyliyosun işte. Bilmem kaç tane çocuğun ağzıni burnunu dağıttım diye başlık açıp çocuklara makarna dağıttığın videoyu attığını unutmadık, kızı kesicem diye taksiye arkadan geçirmekten kıl payı kurtulduğun videoyuda unutmadık, köpek yalamış bu bot olmasa şuan acildeydim dediğin videoyuda unutmadık, hep bir abartı hep bir saçmalık. Tekerine taş gelse buraya motoruma meteor düştü diye başlık açarsın. Velhasıl kelam sıkıcısın ve 18. Yüzyıldan kalma bi insansın, umarım bidaha video çekmezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)