15 DAKİKALIK EĞİTİM İLE A2 ALMA OLASILIĞI !
Reklamlar
-
Herkeze merhaba; Yarın A2 direksiyon sınavına gireceğim daha önce hic tecrübem olamamasına rağmen hiçbir kurs eğitim vermiyor. Tek bir kurs ise sınavdan 1 gün önce eğitim veriyor. Bugün gittiğimde ise hocanın dediği bu gaz bu firen bu debriyaj al sür ! Oldu. İlk önce baya afalladım ama galiba idare eder bişeler yaptım (8 ) hareketinde zorlandım ama 2.viteste onada alıştım umarım 15 dakikalık eğitim le yarın ehliyeti alırım. Sınav öncesi söylemek istediğiniz bilgiler varsa beni bilgilendirirseniz cok teşekkür ederim
Reklamlar
-
başlangıçta kalkınca slalom yapılan yere gelirken vitesi 2 ye al.1.ci vütesde yapmaya çalışırsan denge sorunu yaşarsın.Denge çubuğunun üstünde fazla gaz verme.
-
Motosiklet Eğitmeni
Forumdan bilgi alıp sınava giren son arkadaş sınavdan sonra konu açıp akıl verenlerin hepsinin anası, bacısı ve hatta yedi sülalesine sinkaflı sözler edip uçtu.
Bu nedenle kimsenin akıl vereceğini sanmıyorum. Kaldı ki verilen akıl bir işe de yaramıyor.
-
2 hafta sonra da ben gırıcem 1 gunluk egıtımle . yarınki yaşadığın bilgileri bana mesaj atarmısın acaba ?
-
Gökhan Smsek adlı üyeden alıntı
2 hafta sonra da ben gırıcem 1 gunluk egıtımle . yarınki yaşadığın bilgileri bana mesaj atarmısın acaba ?
tabiki umarım güzel sonuçları anlatırım sana
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
-
M.Cankurt adlı üyeden alıntı
tabiki umarım güzel sonuçları anlatırım sana
Hadi inşallah sorunsuz geçersin bende cok heycanlıyım
-
kazara geçersende kör düzen motosiklet sürme git güzelce eğitim al.
-
Herkeze merhaba; Yarın A2 direksiyon sınavına gireceğim daha önce hic tecrübem olamamasına rağmen hiçbir kurs eğitim vermiyor. Tek bir kurs ise sınavdan 1 gün önce eğitim veriyor. Bugün gittiğimde ise hocanın dediği bu gaz bu firen bu debriyaj al sür ! Oldu. İlk önce baya afalladım ama galiba idare eder bişeler yaptım (8 ) hareketinde zorlandım ama 2.viteste onada alıştım umarım 15 dakikalık eğitim le yarın ehliyeti alırım. Sınav öncesi söylemek istediğiniz bilgiler varsa beni bilgilendirirseniz cok teşekkür ederim
profilindeki inş r25'e takıldım.
Söylemek istediğim bu, 2 silindir 250cc max hızı 150den fazla olan bir motorla başlama bence
-
Nerde bir sürücü kursu görsem irrite oluyorum tüylerim diken diken oluyor...
-
Keşke sürücü kursuna başlamadan önce Ada'm gibi eğitim verip vermediklerini sorsaydınız. Piyasadaki kursların 90% beş para etmez
-
ulan ne şanslıymışım arkadaş ilk görüştüğüm yer kadıköydeki gelişimdi. Arayıp teşekkür edecem adamlara, normalde görevleri aslında ama görevlerini yerine getiren adam sayısı o kadar az ki teşekkürü hak ediyorlar
-
-
ben 3 5dk lık scooter eğitimi ile aldıydım sende her türlü alırsın aracın üstünde duruyorsan ))
-
Sonucu merak edenler?
-
5dakika ile eli arttiriyorum hahaha benimki de haftaya ehliyeti alsam da almasam da ilce milli egitime sikayet edicem kursu sonucu ve neler yaptigini bekliyoruz
-
Stres yapma 2. viteste devam et azıcıkta yetenek tamamdır
-
Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız icin teşekkürler. 8 hareketini ikinci viteste çok rahat yaptım. Tabi sınav yerine 1 saat erken gitmemin faydası bol bol motorda pratik yaptim ve trafiğe çıktım sonuç A2 sahibi oldum çokta güzel oldu ☺ İlk sürdüğüm ve sınav motorum Falcon SK125 unutmayacağım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)