Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ekşi team yine iş başında....

REKLAM ALANI
    white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    okuyupta sakin kalabilmek elde değil yorum sizin...

https://eksisozluk.com/motosiklet-su...?a=popular&p=1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    ben son derece sakinim a.s. ataist leri beni ilgilendirmiyor
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aynı sekilde bende sakınım.. 2 gün önce cip carptı fırlatı diger tarafa ama magdur oluyorduk nerdeyse. al işte adam suclu olunca gıkı cıkmıyor ben arkadan dokunsaydım tepkisi ne olurdu acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bunları ciddiye alıpta canınızı sıkmayın lütfen, başlıkların hepsinde var bu. Hiç birşeyi beğenmeme, herşeyin en iyisini ben bilirim havası, benim inandığımın dışındakilerin allah belasını versin tarzı, hiyerarşi.
    ayzek bunu beğendi.

white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunları ciddiye alıpta canınızı sıkmayın lütfen, başlıkların hepsinde var bu. Hiç birşeyi beğenmeme, herşeyin en iyisini ben bilirim havası, benim inandığımın dışındakilerin allah belasını versin tarzı, hiyerarşi.
    biliyorum dostum yorumlardan seviye belli zaten de bu kadar özgüveni nereden buluyorlar onu anlamış değilim heriflerde ego tavan yapmış durumda

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    istanbul için konuşursak

Araba kullananlar: Kendini toplu taşıma illetinden kurtarmış ama biryerden biryere hala gidemeyen zavalı sürüsü

Motor kullananlar: Yaptığının delilik olduğunu artık kabullenmiş ama yinede sabrı olmayan kendini güvende hissetmeyen buna rağmen riskli süren(en basiti emniyet seridinde ve filtreleme yaparken gereksiz hızlı gitmeleri) iki teker sürüsü

Sonuç kimse kimseyi çekemiyor saygısı ve sabrı yok.

Ben bu önümüzdeki 3-4 yılda kaç kişi trafikte tartışıken birbirini silahla infaz edicek merak ediyorum!

Motosikleti
    Mondial Zn125(2007)- Ktm Duke 250 (2017)
    Alıntı white_king adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliyorum dostum yorumlardan seviye belli zaten de bu kadar özgüveni nereden buluyorlar onu anlamış değilim heriflerde ego tavan yapmış durumda
    alayı klavye delikanlısı
    braveguy bunu beğendi.

Motosikleti
    yamaha
    Ruhsatlı silahım var başım belaya girmesin diye taşımıyorum bide paketçi sanıyorlar beni zaten üstüme üstüme sürüyorlar ben de kendimi arabada zannediyorum bazen sıkıntı sıkıntı...

Motosikleti
    Piaggio Beverly 250
    adam yazmış... helal olsun

her gün araba kullanıyorum. istanbul'da araba kullanmanın verdiği stresi yaşayan birisiyim. bazen trafikte beklerken ya da tın tın yavaş yavaş giderken, yanımdan motor geçiyor ve yavaşça uzaklaşıyor. bu nedenle onları kıskanmıyorum değil. istanbul trafiğinde motor sayısı daha çok olmalı sanırım.

yıllardır araba kullanıyorum ve şu gerçeğe vardım. araba kullanan magandalar, motor kullananlara göre çok çok daha fazlalar. motor kullananlara diyeceğim şudur ki; ben trafikte beklemekten bıkmış, arabada dellenirken sizin yanımdan hızlıca geçip gitmeniz ben de gıpta etkisi yaratırken, başkaların da antipati duygusu besliyor. bu nedenle sizin sevilmeme oranınız düşük çıkmaz.

önümde ki hakkımı çalan, emniyet şeridinden gelip benim yerime geçen cevval sürücü, trafik sıkışıklığından dolayı daha da fazla hayvanlık yapamıyorken, sen gelmiş koskoca, muhteşem micheal schumacher'i umursamadan geçiyorsun. var mı böyle bir adalet. haliyle bu hergün yürek yemişte araba kullanan sürücü, bir gün motorcularla maraz çıktığında direk üstünüze çullanacaktır. aranızda bir kaç tane kendini yolların sahibi sanan motorcular var ama biz de daha fazla.

hata olayları eşitlenene kadar motorculara eleştiri getirmeyeceğim. bizim holdinglerinde çok önemli toplantıyı kaçırmamak için hız üstüne hız yapıp, bir çok kuralı ezip geçen patron zihniyetli onmilyonlarca taşıt sürücüsü adam olmadıkça, bu konuları daha çok konuşacağız.

1#56222336 13.11.2015 15:18reactionary··
    ayzek bunu beğendi.

ekşi yazarları hep böyle.

Motosikleti
    kuba cg-100
    hayvanın ddoğurduğnun biri yazmış motorlunun birini asfalta yapıştırcam diye sinir oldum

Motosikleti
    Hornet 650
    ya o forumda senelerdir çoluk cocuk takılıyor, el kadar veletler.

Yani tamamen zaman kaybı şu sözde sözlük diye geçinen site.

Benim bildiğim sözlük, anlamı bilinmeyen şeylerin anlamını öğrendiğin yerdir.

Burası bok atma, karalama, içini kusma, her bi pislik var boşa takılmayın size getirisi olmaz bu tür sitelerin.

Anca sinir hastası olur sinir ilacı almaya başlarsınız.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    mhmtesk bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda NC750D Integra 2016 Majestik Gri

cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Adamlara da hak vermemek bazi konularda,haksizlik gibi...
    Gözümde motorcu dünyası ikiye ayrilıyor maglesef full ekipman bilincli suruculer ile hicbir ekipman takmayan kaskı bile ceza yememek icin takan apaci zibidiler ...
    Kusura bakmasinlarda apaciler bunu hakediyorlar ... 80-90 km/s hızla akan trafikte adam cg motoruyla (yanlis anlasilmasin kucumseme degil ekipmaniyla cg kullanan iki teker sevdalisi herkes bu söylemin dısinda) tek teker yapiyor orta şeritte .. Buyrun siz ne dersiniz bu arkadaşlara ???

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Adamlara atarlaniyorsunuz ama cogu da hakli soylediklerinde. Motorcularin %70 i trafik kurallarini iplemiyor demis. Buna yanlis diyebilecek var mi aranizda?
    Buyuk cogunlugu hayvan gibi suruyor diyor. Buna yanlis diyen var mi ?
    Bir motorcu olarak ben bile utaniyorum bahsi gecen arkadaslardan. Bu yuzdendir ki motorcu camiasindan ozellikle arkadas edinmiyorum.
    Her lafi uzerinize almayi birakin artik.elemanlar anlattiklari seylerde cok hakli. O kategoriye girmiyorsaniz onemsemeyin. Giriyorsaniz zaten soylenen herseyi hakediyorsunuz demektir. Cok seyapmayin yani
    mattiadestro bunu beğendi.

Ekşisözlük hiç bir s*ki beğenmeme timi iş başında.

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis derler. Takmayin boylelerini sadece kiskanclik belirtileridir bunlar. Alirlar bitane 400-500 bin tl ye arabayi isikta beklerler. Ama 30-40 binlik bir makina yanlarindan aragaz vererek gecince kendilerini parcalayan cinsler

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    Olm ben bazen duran trafikte adamın yanından geçerken: "bozuldu mu lan acaba, geçtim de kötü mü yaptım ki?" diye düşünen adamım. Tek başlıkta yaftalamayın lan hepimizi ekşiciler
    smiles bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)