Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

10 - 15 bin TL fiyat aralığında motosiklet tavsiyesi...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    <<yeni sahibine hayırlı olsun>>TVS Apache RTR 150
    Herkese selamlar...

öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim... bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ama fazla sonuç alamadım... internette çeşitli fiyat aralığında araba tavsiyesi için onlarca sayfa var ama motosiklet tavsiyesi için birkaç tane mevcut... birkaç ay önce cc büyütmek adına, TVS Apache motosikletimi sattım... hem kışı geçireyim hem de yeni başladığım iş yerimde önümü görmek adına biraz ara vermek istemekteydim ancak motosikletten daha fazla ayrı kalamayacak gibiyim... birkaç ay içerisinde yeni bir motosiklet alacağım nasipse... alacağım motosikleti de iyice araştırarak almak istiyorum...

yardımınızı isterken sorduğum sorunun çok geniş bir aralığa denk geldiğini de biliyorum aslında... yani bu fiyat aralığında çeşitli marka ve modellerin, çok çeşitli sınıflarda motosikletleri mevcut... ben 0 km ya da en fazla 2 yaşında olmak üzere naked motosikletlerle ilgilenmekteyim... bunun yanında daha farklı fikirlere de açığım ve marka takıntım yok... dolayısıyla tavsiyeleriniz bu yönde olursa ve şu açıdan bu iyidir ama şöyle şöyle de eksi yönleri var diyerek açıklayabilirseniz çok sevinirim...

herkese tekrar teşekkür ederek kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı quattromeb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese selamlar...

öncelikle herkese şimdiden teşekkür ederim... bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ama fazla sonuç alamadım... internette çeşitli fiyat aralığında araba tavsiyesi için onlarca sayfa var ama motosiklet tavsiyesi için birkaç tane mevcut... birkaç ay önce cc büyütmek adına, TVS Apache motosikletimi sattım... hem kışı geçireyim hem de yeni başladığım iş yerimde önümü görmek adına biraz ara vermek istemekteydim ancak motosikletten daha fazla ayrı kalamayacak gibiyim... birkaç ay içerisinde yeni bir motosiklet alacağım nasipse... alacağım motosikleti de iyice araştırarak almak istiyorum...

yardımınızı isterken sorduğum sorunun çok geniş bir aralığa denk geldiğini de biliyorum aslında... yani bu fiyat aralığında çeşitli marka ve modellerin, çok çeşitli sınıflarda motosikletleri mevcut... ben 0 km ya da en fazla 2 yaşında olmak üzere naked motosikletlerle ilgilenmekteyim... bunun yanında daha farklı fikirlere de açığım ve marka takıntım yok... dolayısıyla tavsiyeleriniz bu yönde olursa ve şu açıdan bu iyidir ama şöyle şöyle de eksi yönleri var diyerek açıklayabilirseniz çok sevinirim...

herkese tekrar teşekkür ederek kazasız, belasız ve cezasız sürüşler diliyorum...
    Tam fiyatını bilmiyorum ama inazuma olabilir. Ya da cbf 250. Cbf i bilmem de inazuma konfor açısından bitirim diyolar.

kawasaki er6n öneririm, 2014 2015 kasalar, JİLET GİBİ, ateş ediyor..

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 15 lıraya 2014 2015 kasa er6n vay beee :D:D:D:
    https://www.instagram.com/besafes1kr/

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    Alıntı okoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam o modeller 10-15 bin TL aralığında mı?

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Fuarda mt 25 gelecek diyorlar bir bak istersen acele etme. İnazuma tvs den sonra seni tatmin etmeyecektir bence. Sana agresif bir naked lazım Z300 de olabilir.
    07DFB18 ve dejavoo bunu beğendiler.

ek olarak bildiğim kadarıyla karenaj haricinde eski modeller ile son model 2015 model arasında bir fark yok, motor aynı motor..

Motosikleti
    BMW S1000R
    22000 lira 2015 modeli eskı kasayla rasında ck fazla yıl ve makyaj degısıklıgı var

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    KTM Duke 390 ABS
    tinerci bunu beğendi.

Motosikleti
    BMW S1000R
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KTM Duke 390 ABS
    15i biraz geçti piyasası

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Duke 250 ABS diyebilirim fakat bekleyebiliyorsan MT25 geliyor. Duke den eksiği lastikleri ve ABS, tabi tipide bir tık önde.

Bence de fuarı bekle.Hem kampanyalı satışlar olabilir hem yeni modeller.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Eğer bütçeniz dahilindeyse ABS mutlaka öneririm. Buraya yazılan kazaların önemli bir kısmı ABS'nin önleyeceği türden.

Onun dışında iki kez ikinci el Honda edindim. Bir tanesi aldığımda 32000 km'deydi, ama yeniden farkı yoktu resmen. Tavsiye ederim.

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    bu fuarlar ne zaman ? bende acele etmiyim diyorum eger indirim olucaksa felan beklenir yani ktm nin sayfasindan faceninki ordan ulastim herhangi bi kampanya indirim planlanmamis dediler

Fuar 25 Şubat'ta.Fuarda yapılacak kampanyaları şimdiden duyuracaklarını zannetmiyorum.Mesela Suzukinin yeni distribütörü kendini tanıtmak adına birşeyler yapabilir.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    15 bin lira seviyesinde olsam,
    1. Ktm Duke 390 olurdu
    2. sırada ise Duke 250 ile MT25 arasında kalırdım. Duke avantajı kaydırmalı debriyajı ev abssi, mt25 inde gücü.
    Konfor önceliğim olsa İnazuma tercihim olurdu ama biraz çıplak motordan uzak daha çok comuter tarzı.
    10 bin bandında alacak olsam Sym Wolf 250 tercihim olurdu.
    berkcigdem bunu beğendi.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Fuara gelecek olan Yamaha MT-25'i biraz bekle bence. KTM Duke 250 veya 390, Hyosung GD 250N, Benelli TNT 250 de oldukça iyi alternatifler. GD250N ile ilgili her şeyi de GreenArrow nickli arkadaşa danışabilirsiniz. Motorun sayfasını da resmen tek başına ayakta tutuyor.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yakisikli ve güçlü bir motor istiyorsan benelli tnt250 al derim uzerinide ekipman alirsin

Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Alıntı HAZZILHAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuara gelecek olan Yamaha MT-25'i biraz bekle bence. KTM Duke 250 veya 390, Hyosung GD 250N, Benelli TNT 250 de oldukça iyi alternatifler. GD250N ile ilgili her şeyi de GreenArrow nickli arkadaşa danışabilirsiniz. Motorun sayfasını da resmen tek başına ayakta tutuyor.
    Çarşamba günü bir bayiye gittim, arkadaşa bir mont bakacaktım istediği model var mı diye, yan yana SYM Wolf ve GD250N duruyordu, ikisini de inceledim. İlk farkettiğim şeh, GD250N'nin SYM'den küçük görüntüsüydü. Malzeme kalitesi olarak da iyi duruyordu ancak ilk bakışta bile sym kendisini gösteriyordu 1 tık öndeyim diye. İkisininde parçası internette var, ikisininde parça fiyatları beklenen seviyenin biraz üzerinde, birbirine denk sayılabilecek motorlar. GD250N az daha büyük (iri) yapılsa tadından yenmezmiş, ancak ben seleye oturunca artçıya bir avuç yer kalıyor. SYM'de ise bir karış yer kalıyor, yani esasen o da (her ne kadar GD250N'ye kıyasla büyük görünse de) olay hatların iri göstermesinden ve braz daha geniş olmasından ibaret, yoksa arada (sele farkı olarak) 4-5 cm falan var.

250 cc isteyenler için, iki motor da mantıklı olur, boy biraz daha kısa ise gd250n, biraz daha uzun ise wolf 250, 180 üzerinde ise inazuma.

Not: Hep 250 cc söyledik, 15 bin liraya aslan gibi KTM Duke 390 alınır binilir, absside var. Söylemedim çünkü benim tarzıma hitap etmiyor.
    Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
    Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)