Mt 03 tarza uygunsa illa sıfır takıntınız yoksa düşünebilirsiniz
Mt 03 tarza uygunsa illa sıfır takıntınız yoksa düşünebilirsiniz
Dostum kusura bakma ama şu anda ER6N almayı düşündüğüm ve bu yüzden sürekli fiyatlarını takip ettiğim bir model.18.000 TL den aşağı 2014-2015 kasa ER6N yok.Anca eski kasalar o fiyalardan gidiyor.Yeni kasalarda grenajlar,sinyaller,göstergeler değişik.Bir de galiba eski kasalarda olan yağ yakma sorununu önemli ölçüde çözmüşler.
Bunun yanında başlığı açan arkadaş için o fiyatlara alınabilecek Nakedlar;
-KTM Duke 200 0km
-KTM Duke 390 biraz araştırma ile 2. el bulunabilir.
-Kawasaki Z250 SL 0km
-Kawasaki Z300 düşük bir ihtimal 15.000 TL altına 2. el belki bulunabilir.
-Yamaha MT25 Büyük ihtimalle 2016 da Türkiye'ye gelebilir.
-Suzuki Inazuma 0km yada 2. el
-SYM Wolf
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
en güzeli ER6N olur
hem kawasaki kalitesi hemde cift silindir ve 600cc torku
4 silindir derseniz Naked fazer derim onlarda çok hoş
Ben olsam 250cc yerine en az cift silindir 600cc bakardım...
Seçenekler:
1- Suzuki Inazuma 250
2- KTM Duke 200
3- Yamaha MT-25 beklenebilir
4- Kawasaki Z250SL
Düşük cc ile hayat çekilmiyor 250 cc lerde bi yere kadar 15 lirayı ben olsam daha iyi deyerlendirirdim
Mrb bende motor alma arefesindeyim. En büyük favorim MT 25. Ben fuarı bekleyorum sizede beklemenizi tevsiye ederim. Çünkü farklı birkaç yeni model gelebilme durumu var . Honda cb250f Pulsar AS200 veya CS400 suzuki gsr250 ve kesin gelecek olan MT 25. Naked demişsiniz ama şuan size Yamaha R25 de bakmanızı tavsiye ederim. Super sport görünümlü olasada tam ss bir motor değil deniliyor oturuş pozisyonu çok rahat.
250 cc den yukarıya çıkmak istemiyorum şu an için... 3000 km scooter, 13000 km TVS apache ile motosiklet tecrübem var ama kendimi 600 cc sürecek kadar yeterli görmüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Z250 SL benim de çok hoşuma gidiyor... ktm 390 inandığım birisinden olmazsa ikince eli canımı sıkar gibi geliyor... inazuma konusu ise sakal bıyık gibi... yani motosiklete binince kaliteyi hissettiriyor ama gerek servisi gerekse yakıtı insanın farklı hislere sokabilecek cinsten diye duydum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------
motosiklet ile uzun gitmeyi seviyorum o nedenle oturuş pozisyonu benim için önemli... R25 hiç denemedim bi denk geldiğinde denemek isterim mutlaka...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
inş ben de sabredebilirim fuara kadar...
MT-25 sanırım fuara yetişmeyecek yoksa yurtdışında çoktan duyururlardı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)