Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Abs'li Motor Getirtmek

REKLAM ALANI

Merhaba,
    Merak ettiğim bir konu hakkında bilginizi almak istiyorum. Biraz araştırdım ama çok bir sonuca ulaşamadım. Yakın zamanda fuar'la birlikte Yamaha MT25'in satışına başlanacağı bilgisi dolaşıyor. Ama yamaha MT125 modelinde yurtdışında ABS'li modelin satışını yaparken Türkiye piyasasına malesef girmedi. Aynı durumun MT25 içinde olması yüksek ihtimal. Sizce distributor firmadan özel istek üzerine ABS'li model getirtmemiz mümkünmüdür.
    Daha önce malum sitede MT 125 için ABS'li modelin ikinci elinin satışının yapıldığına denk gelmiştim. Getiren arkadaşlar nasıl yaptılar yada nasıl bir yol izlediler. Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

ABS artık ülkemizde lüks olarak değil zorunlu olmalı diye düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------

Hiç kimsenin fikri yok sanırım, yada deneme ihtiyaçı hissetmedi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    Gelmez, girmez diye bir şey yok.
    Firmaya gider ciddiyetini belirtir, ürünün yarı parasını verirsin görüşmeler yapılır istek üzerine getirtilir.
    Satamayacağı, riskli gördüğü ürünü kimse alıp reyona koyup beklemez.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Yamahanın disbritörü ülkemizde yok. Direk kendileri burda

MT125 ABS belki az miktarda gelip satılmış olabilir. Arayıp sorabilirsiniz fakat her halukarda fuarı bekleyeceksınız.

Cevaplarınız için teşekkürler.. Ozaman fuarı bekleyip fiyatı aşağı yukarı netleşince direk yamahayla görüşüp kaporayı verip getirtmek en kolayı diye düşünüyorum..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler