Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.
Çoğunuz fuara gittiğinde bu motoru görmüştür. Almanya'dan geldiği ve geri gönderecekleri için oturtmuyorlardı ancak yoğun bir ısrar sonrası üzerine oturabildim. Boyum 1.70 ve ayaklarım rahatça yere basabiliyor. ABS'li oluşu, Bridgestone veya Michelin lastikle gelecek olması, fiyatının anahtar teslim olması en iyi yanları. Fiyatı henüz belirlenmemiş ancak 6500 - 7000€ olacağını düşünüyorlar. Şahsen motorun görüntüsü de çok hoşuma gitti, özellikle mavi olanı. Diğer firmalardaki benzerleri ya anahtar teslim değil, ya da doğru düzgün bir lastikle gelmiyor. Bence en önemlisi ABS yok.
Arkadaşlar şimdi size bir sorum olacak, (neredeyse) satsalar orada alacaktım motoru. Çünkü hali hazırda CBF 150 kullanıyorum başlangıç motosikleti olarak ve artık yükseltmek istiyorum. Sahibinden sitesinde 18.000 - 22.000 aralığında ikinci el motosiklet baktığımda aşağıdaki seçenekler gözüme çarpıyor. Mutlaka ABS'li olmasını istiyorum. Yüksek cc istemiyorum çünkü hem kendime o kadar güvenmiyorum, hem de altımda öyle bir güç varken yüksek hızlara çıkarmışım gibime geliyor. Dolayısıyla 250 - 300 cc arası olmalı. Ancak yinede tüm seçenekleri listeledim. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Ducati Monster 696
Honca CB500F / CB600F / CBF500 / CBF600 / NC serisi
KTM Duke 390
Yamaha MT-07