photo shop bilen yardım lütfen (motosiklette değişiklik yapıcam ) fikirleriniz önem
-
Reklamlar
-
bence hiç kurcalama şuan çok güzel sesi de çok iyi
-
Hocam motorun sağını solunu değiştirmeye ağır meyilli biri olarak sana tavsiyem ya bu motoru böyle kabul et yada sat değişik tatlar dene cross gibi felan. Motoru evladiyelik gibi kullanıyorsun kmsi falan da fazla sanırım satma niyetin varsa baya değer düşecektir jantı mantı boyarsan. Bu benim kişisel görüşüm sadece motorunuzdan görüntü olarak memnun olmadığınızı düşünüyorum.
-
gayet güzel görünüşü var motorunun. altın sarısına boyama be abi apaçi gibi görünürsün. ama jantları koyu bi altın sarısına boyarsan güzel durabilir.
-
az beklersen cevirem altına :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:30 ----------
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
toseabul adlı üyeden alıntı
Tesekkurler zahmet oldu. Anladimki camo renk ustune yakismiyor altin sarisi. Vazgectim .
Ancak sadece şase demirini tıpkı ducatideki gibi yapsak nasil olur ? Kirmizi olabilirmi mt 07 cage deki gibi?
-
topcase'i çıkartmışsın
-
sıkıntı olmayacaksa sana tavsiyede bulunayım boyama işini yapma kardesim. yazık günah sanada motorunada cebindeki parayada
Kaplama Plasti Dip burda açtığım konudaki sprey boya seklinde olan kaplama ile kaplatırsanız cok guzel olur. renk olarak sıkıntı cıkartmayacaksa camoo renklerden asker yesılı mat sarı balı gıbı renkler kullanarak cok daha farklı seyler edebılırsınız. aksi yonde ise siyah asker yesili gibi renklerde farklı bir bakıs acısı olur.
örnek :
-
kuyrukdaki artçı tutma yerleride sarı olmalı sanki..
-
r1 de ki askeri desen güzel olmuş ama bu seferde trafikte fark edilmeyebilir olucaksa da barodi de açık kask takıp yüzüne komando boyası yapsın
-
DKN adlı üyeden alıntı
r1 de ki askeri desen güzel olmuş ama bu seferde trafikte fark edilmeyebilir
olucaksa da barodi de açık kask takıp yüzüne komando boyası yapsın
-
sıkıntı olmayacaksa sana tavsiyede bulunayım boyama işini yapma kardesim. yazık günah sanada motorunada cebindeki parayada
Kaplama Plasti Dip burda açtığım konudaki sprey boya seklinde olan kaplama ile kaplatırsanız cok guzel olur. renk olarak sıkıntı cıkartmayacaksa camoo renklerden asker yesılı mat sarı balı gıbı renkler kullanarak cok daha farklı seyler edebılırsınız. aksi yonde ise siyah asker yesili gibi renklerde farklı bir bakıs acısı olur.
örnek :
http://www.plastidiprus.ru/wp-conten...camo-green.png
şunu benim cbr a uygulasam mı acaba
bi motosiklet için kaç kutu boya gider bilginiz var mı ?
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
şunu benim cbr a uygulasam mı acaba
bi motosiklet için kaç kutu boya gider bilginiz var mı ?
iki kutu gider. ve her kutuda biraz fazla kalır. yesil ve siyah kutu olmak üzere iki adet gider.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
iki kutu gider. ve her kutuda biraz fazla kalır. yesil ve siyah kutu olmak üzere iki adet gider.
plasti dip sonrası sprey vernik atsak çok ince bir kat şeklinde nasıl olur acaba hem hafif bir parlaklık sağlar hemde dayanıklılığı artar diye düşünüyorum? Tekrar sökme işlemi iptal olur mu ya da plasti dip i kuruttuğu için mikro çatlaklar meydana gelir mi? Plastidipçibaşı olarak sana soruyorum @toseabul
-
hocam motor siyah zaten, sadece bazı kısımları bu yeşil boya yapıcam fotoğraftakine benzer şekilde, iki kutu ile halledebilirsem çok iyi. çünkü bikaç kat geçmek gerekiyormuş boyayı
-
barodi adlı üyeden alıntı
Tesekkurler zahmet oldu. Anladimki camo renk ustune yakismiyor altin sarisi. Vazgectim .
Ancak sadece şase demirini tıpkı ducatideki gibi yapsak nasil olur ? Kirmizi olabilirmi mt 07 cage deki gibi?
-
Lightning adlı üyeden alıntı
bence olmuş çok sırıtmamış,
tesekkurler shop için
jantın kenarlarınıda kırmızı jant stickiri ile uyum kazanır
-
Önemli değil hocam
-
yeni versiyon şimdi sarı jant 2016 yamaha mt serisinin. hoşda olmuş. benim xj6 yıda bir zahmet photoshop ile sarıya boyayıp yorumlarınızı almak istiyorum. teşekkür ederim.
[IMG][/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)