Özür dilerim soylemeden gecemicem istemsizce güldüm :D
Insallah yeniden parasini vs verirlerde akillari basina gelir süratli kargonun
Özür dilerim soylemeden gecemicem istemsizce güldüm :D
Insallah yeniden parasini vs verirlerde akillari basina gelir süratli kargonun
Çağrı merkezine şikayette bulunduysanız ürün elime ulaşmadı diyemezsiniz bu sizi sıkıntıya düşürür aksi halde diyebilirsiniz sizin gene kapıya bırakmışlar vataniçi diye bi tane var evime bile getirmeyim sisteme evde yok diye düşürtüp şubeden teslime döndürüyorlardı 3-5 derken cam çerçeve ne varsa indirdim aşağı
Vurtiçi, nmg, zürat, eras hepsi aynı, al birini vur ötekine. Hiç biri işini düzgün yapmıyor. Şikayet sayısı çok fazla ama umurlarında bile değil adamların, sallamıyorlar.
Çünkü hepsinin bitleri kanlandı, doydular.
Son zamanlarda ptt kargo kullanıyorum. Hem diğerlerinden neredeyse yarı yarıya daha ucuz, hem de en azından bu şımarık şirketler kadar hizmet veriyorlar. Hatta kaliteyi arttırmaya başladı bile ptt. Herkese tavsiye ederim.
Konuda adı geçen süratli kargomuz Yargıtaydan bana gönderilen çok önemli bir resmi belgeyi kaybettiler. Araştırdığımızda; kargo adrese teslim edilmiş deniyor, çıkartın teslim tutanaklarını, imzaları bakalım diyoruz, merkeze gönderdik diyorlar, merkezi arıyoruz ilgilenmiyorlar. Benim için çok ama çok önemli belge kayıp oldu gitti vesselam.
Burası Türkiye, işini düzgün yapan bir tane yerli firma maalesef yok. DHL, TNT, UPS ile yurt dışı çalışıyoruz şirkette. Bu güne kadar ne kargo kayboldu, ne gecikti, ne problem yaşandı. Sırf bu kargocularla uğraşmamak için neredeyse internetten alışverişi bırakacağım.
10 yıl kadar önce aras kargo da acente sahibiydim dolayısıyla 1 yıl kadar şube müdürlüğü yaptım. Bu sektördeki en büyük sıkıntı eleman. Anadoluda sorun yok. oraya giren emekli oluyor iş az olduğu için buldukları işi bırakmıyorlar. Ama istanbulda durum çok kötü. Zaten yazın hepsi bir yerlere çalışmaya gitmek için istifa ediyor. Çalışmak için bulunanlar da senin kapıya kargo bırakıp gidenler gibi hırbolar.
İşte bu ya . Böylelerinin cezasını cekmesi için ugrasıcaksın ! Sipariş veriyorum . Her dakika kargoyu takıp edıyorum ki dışarda olmayayim diye evden cıkmıyorum . Sırf onlarda zorluk cekmesın dıye . Ama adam gelsin kapıya bıraksın gitsin yok öyle.....
Ürünleri sevabına dağıtıcakmış #konutakip #rez #Ögrenci #heycanlıbekleyiş #ekipman #galp
Ptt diyorum senelerdir baska birine guvenmeyin.(dizlik icin heyecanli bekleyis :D )
memleketimin insani ne kadar garip yav :Dd bu ne guvendir asagi birakip gitmek falan :Dd
Aliexpress'te 2 çeşit kargo var, takipli ve takipsiz,
takipsiz postaları fırlatıp giderler kapıya çünkü imza almalarına gerek yoktur.
takipli postaları imzasız atamazlar. o yüzden aliexpress kullanırken kargo kısmında " registered " yazan kargoları seçmeye dikkat edin,
yoksa gelen giden olmuyor bile :D
,
bu konu yalnız tamamen personel kaynaklı. Örnek vermek gerekirse esnafım bilişim ve eğlence sektörü üzerine işim ve sürekli kargo firmalarıyla içli dışlı oluyoruz. Misal bir çok kişi mng demiş ama maalesef mng bizim burda çok sorunlu aras ta aynı şekilde kargo gelmez bakarım alıcı yerinde yoktu diye not düşerler halbuki dükkan lan burası sabah 4 e kadar açık kargo almaya giderim kargoyu kaybederler 1 saat kargo ararlar bu konu da mng çok başarılı her defasında kargomu kaybediyorlar ama geçen gün uzun bir aradan sonra süratle çalışmaya başladım. müşterim parça bekliyor ve acil yetiştirmem lazımdı. Dağıtımdaki arkadaşı aradım ve 2 saat önce gelmesinin mümkün olmadığını söyledi. neyse 10 dk sonra baktım aynı numara hocam senin adres neresiydi diye sordu dedim böyle böyle müşterim bekliyor ondan aradım dedim ve sürpiz arkadaş gelmiş abi baktım esnaf adamsın tahmin ettim o yüzden diğer yerleri es geçtim geldim dedi hay dedim Allah razı olsun yalnız yetişmeme durumu olmasın dedim yok abi en fazla yarım saat fark eder dedi. Dedim müsait olduğun bir ara gel yemek yiyelim dedim sevindi o da yani olay tamamen personelde bitiyor.
Haklısınız, belki günde yüzlerce kez kargo veriyorlar ve az bir maaş için çok emek sarf ediyorlar. Ama kapıya teslim etmek onların görevi. Eğer o kargo görevlisi 'kusura bakmayın çok yorgunum ve çok işim var, buraya bıraksam alır mısınız' dese ve kibarlık yapsa, çoğu kişi utanıp sıkılmadan inip alır. Ama 'ben buraya bırakıyorum, in kendin al' gibi lakayt bir tavır içine girerse kargo sahibi tabii ki sinirlenir.
vallaha hocam bende internetten bi sipariş verdim (barfix çubuğu) ayın 3 de verdim hala gelicek.Benim yakınımdaki bayiliğine gelmiş ama hala dağıtım yapıcaklar arıyorum müşteri temsilcisine bile bağlanamıyorum en sonunda siteyi aradım onlar ulaşıcak.Senin gene getirip kapıda bırakmışlar diyim
yani bu arada ekipman dağıtılıcaksa bende talibim öğrenciyim motorum suan yok ama şubat gibi kyk baslayınca almayı planlıyorum.Herkeze iyi aksamlar...
ALİEXPRESS TEN YAPILAN ALIŞVERİŞLERE İTHAFEN
sizin gönderiniz kayıtsız gelmiş olabilir o gibi durumların prosedürüde odur, normal fatura gbi gelip posta kutusuna bırakılır. Bu postacının insiyatifine kalmış tabi üzerine satıcı numaranızı yazmışsa postacı arayabilir. Benim mahalleme bakan postacı arıyor postan var diye gidip alıyorum dagıtımı beklemiyorum. kayıtlı postaların hem sonunda hem başında hem sonunda harf oluyo ptt gönderi takipten bakabilirsiniz. Bu durumda da adrese teslim olarak bırakıyolar. 15-20 arası alışverişim var hepsinde yaşadım bunları. ve aramızda sipariş verip ulaşmadı diyen varsa gidip ptt yi kontrol edin bazen posta kayıtsız gönderileri ofiste tutuyolar posta kutusundan çalınmasına karşın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)