Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İstanbul-Düzce arası motor taşıma (Nakliye, ambar vs. farketmez)

REKLAM ALANI
    karadenizz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RTR 150-14'-Ninja 300
    Alıntı gozgoz35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Uzun aramalar sonucunda alacağım motora karar verdim. 150 cc'lik bir regal raptor alacağım. Çok fazla yol tecrübem yok, bu nedenle motoru sürerek getirmek istemiyorum. Motobulance gibi firmaları aradım, verdikleri teklifler dudak uçuklatan cinsten. Üniversite öğrencisiyim ve ucuz yollu bir nakliye yada ambar firması arıyorum. İstanbulda motoru üsküdar veya kadıköyden alıp Düzce merkeze kadar taşıyacak. Varsa bildiğiniz firmalar ya da tavsiye edeceğiniz alternatif yöntemler hepsine açığım.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Sende bu şekil,konuşan birine motorunu emanet verip getirtirsen yazıklar olsun..Vazgeçersen yarın adını söylediğim ambarın merkezine bizzat gidip konuşacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:18 ----------

Alıntı avici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzatmayın beyler, karşılıklı özür diledik konu kapandı.
    Duymadık kardeşim.Köfte ve benzin vs yazdığın görünüyor.Yaz hele

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    tamam sıkıntı yok beyler bende kırıcı bişiler yazdım aviciye özür diledim...özelden bağladık durumu...

Herkese iyi akşamlar,

Bugün motoruma kavuşmuş bulunmaktayım, Rabbim kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah...

Dün açtığım konuya çok kısa zaman içinde dönüş yapan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Fakat bu kişiler arasında Avici isimli Volkan abiye ayrı bir teşekkür borçluyum. Bugün kendisi sabahtan istanbula geldi ve yaşadığımız onca hengameye dahil oldu (satıcı kişi sigortasını yeniledi,sonra ruhsatını yeniledi vs. vs. ) Ve yetmezmiş gibi istanbul-düzce arası motorumu sürerek getirdi. Ona buradan ne kadar teşekkür etsem inanın azdır, bugün sadece bi motora sahip olmadım, aynı zamanda çok değerli bi insana, bi abiye sahip oldum. Bu güzel forumda böylesine sıcak ve yardımsever insanların da olması beni ayrıca mutlu etti.

Bütün motosiklet.net ailesine tekrar teşekkür ederim.

İyi akşamlar tekrardan..
    avici bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı gozgoz35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar,

Bugün motoruma kavuşmuş bulunmaktayım, Rabbim kazasız belasız sürmeyi nasip eder inşallah...

Dün açtığım konuya çok kısa zaman içinde dönüş yapan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum öncelikle. Fakat bu kişiler arasında Avici isimli Volkan abiye ayrı bir teşekkür borçluyum. Bugün kendisi sabahtan istanbula geldi ve yaşadığımız onca hengameye dahil oldu (satıcı kişi sigortasını yeniledi,sonra ruhsatını yeniledi vs. vs. ) Ve yetmezmiş gibi istanbul-düzce arası motorumu sürerek getirdi. Ona buradan ne kadar teşekkür etsem inanın azdır, bugün sadece bi motora sahip olmadım, aynı zamanda çok değerli bi insana, bi abiye sahip oldum. Bu güzel forumda böylesine sıcak ve yardımsever insanların da olması beni ayrıca mutlu etti.

Bütün motosiklet.net ailesine tekrar teşekkür ederim.

İyi akşamlar tekrardan..
    Ne demek kardeşim rica ederim, köftede yedik söylemeyi unutmuşsun
    gozgoz35 bunu beğendi.

Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf r125
    Mete abi köfteyi kaçırdın Adam rızkını yemiş
    avici bunu beğendi.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaw kardes ne ugrasıyorsun git otobüs firmalarına hemen yüklerler otobüs bagajına götürürler.. bizim arkadas dbakırdan ist ye chopper getirip götürüyordu yaw :d 150cc motorsiklet mi almicaklar sen 50-100 ateşledikten sonra

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete abi köfteyi kaçırdın Adam rızkını yemiş
    Ahahaha

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)