Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Adı ERKEK bunların.

REKLAM ALANI
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Merhabalar,
    Mersinde olanlar varsa bilir. Carrefour kavşağı diye tabir ettiğimiz bir yer var ikinci çevre yolunda. Yeşil ışık bana yanda geçtim fakat aracın birisi yine son dakkaya kaldı ve kendisine kırmızı ışık yanmasına rağmen geçti ve az kalsın sol tarafımdan bana çarpıyordu. Olabilir dedim. Çünkü bunlarla daha önce çok karı karşıya kaldım. Sıkıştırma , dibimdeyken önüme kırmalar v.b şeyler artık bana pek tuhaf gelmiyor. Her gün motosiklete bindiğim için bu tarz hatalar benim günlük yaşantımın bir parçası oldu.

Gelelim konumuza neyse hiç bir her şey demeden sadece kafamı arkaya çevirdim baktım ve adamın küfür eder gibi bi hali var gibiydi kafam fazla arkaya dönük tutamazdım bir kaç saniyeliğine baktım ve tekrar yoluma devam ettim. Akan bir trafikti çünkü. Aynadan baktığımda el kol hareketiyle ne bakıyon or.... ç.... dediğini gördüm. Hani çamaşır makinesini , ütüyü ve klimayı aynı anda çalıştırınca şartel atar ya aynen o hesap attı şartel. Ulan dedim neyse yoluma devam edeyim. Onun karaktersizliği dedim. Araç zaten şirket arabası Peugeot 208 çok belli plakası istanbul plaka v.s İş yerime yaklaşırken bir kırmızı ışık daha vardı bilenler için söylüyorum, forum kavşağı. Adam beni sollamış devam ediyordu. Dedim ne olacaksa olsun ışıkta duruyor yanına durdum aç lan camı dedim. Yanında bayan vardı. Açtı. İlk söylediği şey. Kardeşim sen beni yanlış anladın dedi. Bayanı görünce aklıma ilk gelen şey; onun yüzüne bakmak oldu gerçekten tırsmışlardı beni birden yanlarında görünce. Beyfendi neden böyle bi küfür ettiniz dedim. Özür dilerim kardeşim ayağına yattı.

Şunun yeminini edebilirim. Eğer yanında bayan olmasaydı 2-3 saniye önce ağzınızın üstüne bir yumruk yemiştiniz hadi yoluna git tatsızlık çıkmasın dedim. Devam ettim.

Demem o ki, küfür etmek mesele değil. 2 yaşındaki yeğenimde şahane küfürler edebilir öğretirsek. Mesele ettiğin lafın arkasında durabilmek. Mesele bakacağın yüze kötü söz söylememek. ERKEK değil ADAM olmak.
    HaktanAksu, enable, efsane88 ve 14 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    something123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    adamsınnnnnn
    Burakesk bunu beğendi.

s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Hocam ben motorun ön siperliginde hep misket taşirim baktim boyle bir olay var attinmi cami patlatir uzarim uraşsin dursun yapacak bişey yok :D
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı s103r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben motorun ön siperliginde hep misket taşirim baktim boyle bir olay var attinmi cami patlatir uzarim uraşsin dursun yapacak bişey yok :D
    oha oha fikirlere bak hocam sizde buji tasıyın ucunu ıslayıp cama atın cam buz gibi parçalnıor
    Burakesk ve EmirŞengezer bunu beğendiler.
    Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..

MotoGlock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF-R25 2015'
    Alıntı awesomee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oha oha fikirlere bak hocam sizde buji tasıyın ucunu ıslayıp cama atın cam buz gibi parçalnıor
    senin fikirde pek fena sayılmaz
    something123 ve Burakesk bunu beğendiler.
    Kontrol edebildiğin güç güldürür, edemediğin öldürür.

Dejamba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha xt660 r - 2008
    Öyle bayan yanındayken artislik yapan çok olur ama bizde adettir yanında kadını varsa boyun eğer gidersin çünkü kadınının yanında dayak yemek çok ağır olur eğer tekse iş değişir top gibi ordan oraya oynarsın
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı MotoGlock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin fikirde pek fena sayılmaz
    içimdeki şiddeti çıkarıyorum sanırım burda durunca bole bişiler gelişior
    MotoGlock ve Burakesk bunu beğendiler.

A.Türker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    bunun cinsiyetle alakası yok bireyin karaktersizliği.
    Burakesk ve mozgur bunu beğendiler.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Yanında kız arkadaşı olan tofaşçı arkdşlara nedemeli elde tesbih garip garip hareketler ,
    Murat.K. ve Burakesk bunu beğendiler.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hem yanında bayan varmış hem o.ç diyo hemde kardeşim diyo bide bu raconları kim uydurduysa yanında bayan var bak dua et ona bişey yapmıyorum yada dışarı gel görüşelim falan derler ya sanki yemeğe çıkıcaklar
    Burakesk bunu beğendi.
    Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur

Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı s103r adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok yahu daha neler

Alıntı Dejamba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bayan yanındayken artislik yapan çok olur ama bizde adettir yanında kadını varsa boyun eğer gidersin çünkü kadınının yanında dayak yemek çok ağır olur eğer tekse iş değişir top gibi ordan oraya oynarsın
    Gerek yok kavga gürültüye de. Ağır küfürlü konuşabilirdim bende.

Alıntı A.Türker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunun cinsiyetle alakası yok bireyin karaktersizliği.
    Aynen öyle.. Çok doğru söylediniz.

Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanında kız arkadaşı olan tofaşçı arkdşlara nedemeli elde tesbih garip garip hareketler ,
    Biz onları normal insan sınıfına koymuyoruz.

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hem yanında bayan varmış hem o.ç diyo hemde kardeşim diyo bide bu raconları kim uydurduysa yanında bayan var bak dua et ona bişey yapmıyorum yada dışarı gel görüşelim falan derler ya sanki yemeğe çıkıcaklar

Yahu o küfürü ederken ki bir erkek vardı bi de yanında birden durup aç camı dediğimde ayrı bi erkek vardı. Sanki o gitmiş başkası gelmişti yerine. Naif , kibar ve aynı zamanda görgüsüz standart şirket pazarlamacısı işte. Çok sinirlenseydim bayanıda dinlemez direk arabanın içindeyken yumruğu yapıştırırdım. Neyse ki alışığım. Ama uyarımı yaptım. Gururluyum
    İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş öyleleri çok. hata bugun durduk yere çarpan oldu bize. üstüne suçlu olduk. ne yapalım idare edecez sakin olmaya devam edecez iş ki cana gelmesin birşey. allah kaza bela vermesin..
    Uğur Gündüz ve Burakesk bunu beğendiler.

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Bu gibi durumlarda sakin kalmak en önemli şey, araba kullanırken maalesef pek insan modunda kalamıyor bizim sürücülerimiz.
    Burakesk bunu beğendi.

LynXMaSTeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F | Honda CB750 Hornet
    dün gece benim başıma bi olay geldi.
    ışıklarda en sağda bekliyorum, yeşil yandı ve sağa döndüm, yanımdaki araç ilerideki ışıklarda benim yanıma geldi ve bi elinde sigara, bi eli direksiyonda tam bir kabadayı tavrı ile
    "kardeşim birden neden önüme atlıyosun, kazaya sebebiyet vereceksin" vs zırvalamaya başladı.
    "ulan sen önce elinde sigara olmadan o aracı kullan, sonra bana atar gider yap dümbük, araçta sigara içmek yassah olm bilmiyon mu" demek geldi bi an içimden ama "kusura bakma, bir daha olmaz" diyerek olay yerinden uzaklaştım.
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    MT 07
    Alıntı keremkrmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu gibi durumlarda sakin kalmak en önemli şey, araba kullanırken maalesef pek insan modunda kalamıyor bizim sürücülerimiz.
    Sakin kalmak ;) biber spreyi hangi cebinde denriyaj? Fren ? ;)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)