Ve enson korkutuğum başıma geldi. (KAZA)
Reklamlar
-
bu sabah saat 9:55 sularında. 1.50 boylarında bayan sürücü ışıklarda küt diye arkadan geçirdi.. arabanın yan kaputuna çarpıp ters tarafa düştüm. (araba altındada kalabilirdim allah korudu) motorda zarar cok.. kadın carpıp durdu ama arabadan inmedi (şoka girdi sanırım) çevredeki araç şoförleri gelip kaldırdı. herhangi birseyim olmadığını belirtip varsa biraz su rica ettim. koruyucu ekipmanlar görevini yerine getirdi. motorsiklete hasar var.. trafik polisi cagirip zabit tutulmasını istedim. polis geldi beni suçlu gösterdi. kırmızıda duran ben. arkadan carpanda bayan sürücü ve hatalı ben oluyorum. hala aklıma ermedi. :S bu kurallar bizim için varsa neden gereği yerine getirilmiyor. hala anlam veremiyorum. durduğum yerde arkadan çarptı ve hatalı olduğumu
Reklamlar
-
Geçmiş olsum kardeşim önemli olan sana bişey olmaması öncelikle. Haklı olduğunu düşünüyorsan itiraz etme şansını bi araştır derim. Veya forumdaki tecrübeli arkadaşlar yol gösterebilir.
-
-
Usta şunu bi detaylı anlat: nerde durdun, nasıl bi yol, birden mi durdun, kavşak mı... Senin demene bakılırsa yavşak bi polise denk gelmişsin ki neden seni hatalı gösterir bi tutanak tutmasına müsaade ettin o an?
Bi anlat hele.
-
sen normal şeritte normal bir kırmızı ışıkta dururken çarpan bir kadınvarsa suçlu sen olamazsın, kendin tutanak tut git karakola şikayet et kamera kaydı bul gerekirse ve dava aç
-
sinirlerim bozuldu, kadinin teki arkadan sana carpacak ve suclu sen olacaksin..
-
YouSuffer adlı üyeden alıntı
sen normal şeritte normal bir kırmızı ışıkta dururken çarpan bir kadınvarsa suçlu sen olamazsın, kendin tutanak tut git karakola şikayet et kamera kaydı bul gerekirse ve dava aç
aynen öyle arkadaş. yetmedi önümdeki araçta zarar gördü motorsiklet tamponuna çarptı çatlak oluştu oda şikayetçi oldu ama nafile. 15 kişi var orda olayı anlatıyoruz polisler tamam dedi beni hatalı gösterdiler. ne ilginc yavşak herif ehliyet ruhsat bile sormadı ya.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
anladim aracin yanindan nasi vurdu size..
-
Darkcity2000 adlı üyeden alıntı
anladim aracin yanindan nasi vurdu size..
araç egzoz kısmının oldugu yolcu basamaga sağ arkaya vurdu..
neyse ben bi avukatımın yanına gideyim. bakalım neler yapabiliriz.
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
-
Super Moderator
geçmiş olsun öncelikle
bir bayan sana arkadan çarpıyor ve suçlu sensin niye motosiklete biniyorsun ondan büyük ihtimalle
biz motorcular nedense hep suçlu zaten
-
Geçmiş olsun ...
Eğer sen dururken darbe aldıysan suçlu sen olamazsın, mobese kayıtlarını isteyip itiraz etmek gerek.
Kırmızı ışık konumlanmasını her zaman iki araç arasında yapmak lazım, her iki aracın da sizi gördüğünden emin olmak koşulu ile...
-
Geçmiş olsun.
Bu ülkede Motorsikletin karayollarında yeri yok sanırım.
-
o polis karıyı görünce yavşamıştır geçimiş olsun kardeş hakkını aramalısın
Nasıl Yaşarsan Öyle Ölürsün..
-
Geçmiş olsun öncelikle. Olay anlattığınız gibiyse, bence %100 siz haklısınız. Ama bayan güzelse ve polis tipsizse sen nasıl haklı olucan la? durmasaydın.. geçseydin kırmızıda. Haksızsın tabi.
-
Bu hikayede mantık hatası var. göz göre göre polis ışıkta bekleyen kişiyi suçlu olarak göstermez gösteremez. Öle bi durum varsa, ki çevrede güvenlik kameraları vardır elbette. Polis hakkında görevi kötüye kullanmaktan şikayette bulunabilir, bi dava dilekçesi yazabilirsin. Eksik bişiler var sanki bu kazada.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
Bence eksik anlattığın bişey var, böyle saçma sapan bişey türkiyede bile olamaz. Ha oluyosa senin orayı birbirine katmak gerekirdi.
-
avici adlı üyeden alıntı
Bence eksik anlattığın bişey var, böyle saçma sapan bişey türkiyede bile olamaz. Ha oluyosa senin orayı birbirine katmak gerekirdi.
katılıyorum, birincisi tamam bayan suruculerin hatalarından bende şikayetçiyim de, ole karı falan filan yakışmıo arkadaşlar,
şu tutanakta çizilmiştir o olay, almadın mı bir kopyasını? merak ettim neden haksızsın,
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Arkadaşların da dediği gibi, şahsen kaza sırasında hareket halinde olduğunu düşünüyorum. Bir kez daha detaylı anlatırsan iyi olur.
-
Bayan 1.50 oldugundan polis diger arabayi bos sanmis olmasin seni park halindeki araca carpmis sanmistir
Tekrar gecmis olsun. Birakma pesini bence de. Cogu isikta mobese var.
-
Kaza tutanağının bir fotoğrafını yüklersen daha sağlıklı yorum yaparız...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)