Efenim videoyu izlerken "lan çekil hayvan!" , "ulan ne bok işin var orda?!!!!" diyerek delirmelerim oldu... Sorun bende mi acaba?
ben süren adamdan daha çok yoruldum...
Efenim videoyu izlerken "lan çekil hayvan!" , "ulan ne bok işin var orda?!!!!" diyerek delirmelerim oldu... Sorun bende mi acaba?
ben süren adamdan daha çok yoruldum...
Toplum olarak , bu şekilde davranmadığımız sürece sığır olarak kalmaya devam edeceğiz ... Bizim sığır sürücüler yol vermeyi bırak , ambulansın gittiği yerleri takip ederek trafikten kurtulmaya çalışan sığır sürüleri ile kaynıyor ...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
birgün takacam maskeyi alacam elime palayı emniyet şeridinde ne kadar araba varsa kesecem
......lastiklerini.yok böyle bir hayvanlık gerçek ambulans nasıl gidecekki
“Ey îmân edenler! Şarap, kumar, dikili taşlar (putlar) ve fâl okları ancak şeytanın işinden bir(er) pisliktir; öyleyse ondan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.
biyere çarpsalar onları kim kurtarcak acaba yokmu bunların resmi görünümlü koruyucu montu eldiveni pantolun
neresi bilmiyorum ama duran trafikte motor dahi gidemez burda. alternatif bir yoldan karşı yönden olay yerine gelemez miydi. yine de çok takılmamış, millet ne yapacağını bilmiyor sadece ve birkaç emniyet şeridi ayısı elbette var.
emniyet şeridi fetişistlerine selam olsun.
Sorun çok basit aslında
Siren çalan araca yol vermeyen veya gidişine engel olan her araca 5 bin tl ceza yollucaksın
Bak gör ondan sonra.
şeridinde gitmeyi bile beceremeyen anadolu çomarı sürüsü belgeseli olmuş.
Bu kadar basit verilen ehliyetlerin sonuçları.ayna kontrolü sıfır gözün beynin le organize çalışması lazım farkedebilmen için..Ben böyle sürücüleri gördüğümde tek sorumlu devleti görüyorum.Ehliyet almayı daha zor hale getirin.trafikte gerçek şoförler kalsın..
61 EP 508 sığırın tam önde gideni çıktı...
çarşamba pazarınıda izleyin bittikten sonra görünüyo karelerde
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Ön dolu arka dolu sağ dolu sol dolu araçlar ne yapsın buhar olup uçsunmu ?
Onu bunu bilmem de bu adamlar çok yaşamaz. Burası Türkiye şehiriçinde o kadar basılmaz sözde araba süren mal çok.
Ayrıca Sakarya gibi yerde o nasıl bir trafik iş dönüşü cevizlibağ sanki.
emniyet seridini kapatan araclara 200-250 tl ceza verilmeli fotograf veya video sikayet toplanmali malesef var bunlar . egitimler verilmeli ama caydirici cezalar sart !
bu videoda aynı şekilde emniyet şeridinde bir çok araç var..ben daha çok motosikleti kullanan abimizi tebrik etmiştim..hakkıyla kullanıyor..
insanlarımızda düşünce yok hiç. kitli trafikte emniyet şeritini kapatıp bekliyorlar. Düşünmüyor olay yerine gidecek araç nasıl nereden gidecek diye
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
5000 Tl yetmez ehliyetine el konulacak, kasten cana kast etme suçundan yargılanacak içerde de yatacak bu sebeple ancak o zaman akıllanır bu millet.
https://youtu.be/62igFjvj_Eg?t=253
adamın aynasını kırıyor neredeyse
koruyucu olarakta kask ve eldiven olmamış
bir kaza anında arkadasları bunları kurtarmaya gelirr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)