hazir goruntuler plakalar da var.
acil durumda emniyet seridini tikamak, ambulansin, polisin yolunu tikamaktan kes ve soke soke tahsil et bakalim 5-10 bin TL cezayi bi daha yapiyoo mu.
insan 2 seye tepki verir; odul, ceza.
odul veya ceza ile karsilasmadigi surece boyle mal mal emniyet seridinin ortasinda durur...
Ceza şart evet, fakat bu arkadaşlar böyle giderse bunlarda yaşamazlar
Ayrıca trafik kurallarında değişiklik yapılmalı. Misal kamyon kamyonet otobüs minibüs ve ticari araçlar kesinlikle sol şeridi kullanmayacak diye zaten hepsinin hız sınırı 80 kmh diye biliyorum. Bu kural değişikliği bile bence trafiği rahatlatacaktır.
İkisindede mont yok. Sürekli tehlikeye giriyorlar montsuz büyük sıkıntı
Emniyet şeridi acil durum içindir ve ilerlemek veya beklemek için değildir.
Emniyet şeridinde aracınız arıza yapmış olsa bile beklemek doğru değildir. Varsa emniyet şeridinin yanında düşük bankete geçilmelidir yoksa beklemeyi en kısa sürede sonlandırıp şeridi açmak gerekliliktir. yol tıkanır tıkanmaz emniyet şeridinde ilerlemeye başlamamak gerekliliktir.
Yol tıkandı ve aracınız arıza yaptıysa en iyi bekleme yeri normal şerittir.emniyet şeridini yol açıldıktan sonra kullanmak faydalıdır.
GELELİM CEZAİ İŞLEMLERE KİMSE KENDİNİ KANDIRMASIN ARKADAŞLARIM CANA KAST VARDIR VE BU DURUMDA VERİLECEK CEZA SÜRÜCÜ VE ARACIN TRAFİKTEN MEN EDİLMESİDİR. KESİNLİKLE ARACIN BEDELİ KADAR PARA ÖDENMEDEN ARAÇ YOLA ÇIKARILMAMALIDIR. AYRICA SÜRÜCÜSÜ ÖMÜR BOYU TRAFİKTE ARAÇ SÜRMESİNE İZİN VERİLMEMELİ.
Tanıdığım ve sürekli trafikte araç kullanan arkadaşlarım bu fikrime karşı çıkıyorlar birçok defa söylediğim ortamlarda ama bu gereklilik.
Bu 112 Acil motosikleti ne iş yapıyor? Doktoru olay yerine mi taşıyor? İlk defa görüyorum.
Başlık hakkını veriyor valla sinir stres sahibi oldum 5dkde...
Ambulans sürücüleri erken emekli olabiliyor mu acaba? Stresli iş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)