Herkese iyi akşamlae olsun.Sorum şudur.Kuba strike 150 motorum var lastik jant ebatlarını bilmiyorum.Motora daha spor bir görünüm vermek için arka lastiği daha kalınlaştırmak istiyorum yani ssler benzeri gibi bu mümkünmüdür ?
Herkese iyi akşamlae olsun.Sorum şudur.Kuba strike 150 motorum var lastik jant ebatlarını bilmiyorum.Motora daha spor bir görünüm vermek için arka lastiği daha kalınlaştırmak istiyorum yani ssler benzeri gibi bu mümkünmüdür ?
teferruatlı iş şaseyi uzatman lazım çünkü çamurluğa sığmaz uzatmakla kalmıcan genişletmen lazım ki jant lastik büyütebilesin olmaz o iş ha 110 değil hiç bişey yapmadan 120 takılabilir direk belki ama dediğin gibi ss gibi160-170 ölçü lastik direk takamazsın şaseyi oynamanlazım
Takarsin, sonra yol tutusun sasar, duz yolda rahatlarsin ama viraj falan alamazsin, alacagin varsa da ayetel kursi ezberinde olsun.
Orjinal lastik ölçüsünün dışına çıkılmasına karşıyım . Tavsiye etmem. Yakıt artışı, hız düşüşü, viraj alamayışı... Tek olumlu özelliği görüntüsü.
Gerek var mı ?
Bence yok.
Siz değerli abilerimin fikirlerini dikkate alıyorum ve bu kararımdanda vazgeçiyorum.Teşekkürler Sonuçta can taşıyor
Motora binerken arka lastiği görmüyosun, o zaman arka lastiği kalınlaştırmanın ne gibi bir faydası olacak sana ? lütfen söylermisin. En fazla 110'a kadar arka lastik takabilirsin ama bence 90/90-18 en iyi lastiktir bu tarz motorlarda.
Uğraşma.Hazır takılmışı var ;)
Motosiklet: Hyosung RT 125
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)