Merhaba
Dün sabah saatlerinde arkadaşımın arkasında atlattığımız kaza sonrasında , öğleden sonra , kendi motorumu kendim düşürmek nasipmiş, Allaha şükür ufak grenaj çizikleriyle atlattık.
Geleyim konuya, 30 civarı hızla bayır yukarı döndüm ibreye pek bakmıyordum ama yanlışım olmasın 20 30 arası birşeydi herhalde. köşeyi döndüm yolun ortasındaki kıza çarpmamak için kontra verdim sağa doğru sonra sola toparlayayım derken alışamamış olduğum eldivenlerden mi olsa gerek kendi beceriksizliğim mi desek lastik bu zulme dayanamadı haliyle saldı kendini.
mont kask eldiven olduğu için bende hiç bişey yok zaten çok yavaştık sağa yatırdım. kalktım ayağa arkamdaki arkadaşı unutmuşum ne var diye sormadan daha kaldırdım motoru grenajlara baktım ve o'an ufak tefek çizikler kırılmayan sağlam duran sağ sinyal ve kafa grenajının köşesinde siyah bi bölüm var orda ufak sürtünmeden tahribat olmuş onun dışında grenajda çatlak bile yok.
(Sabah atlattığımız olay eğer kaza olsaydı sanırım bunları hastaneden çıkınca motoru perte çıkardık adlı konumla size yazabilirdim, tekrar tekrar şükürler olsun )
Pasta cila ile derin olmayan çizikler gidebiliyormuş sanırım veya rötuş boyasıyla ama bunları nasıl kullanıcağım bilgisine ulaşamadım. Onun dışında sağ grenaj için YAMAHA yazısının a harfi soyuldu biraz o yapıştırmalardan bulabilirmiyim, veya komple sağ grenaj stickerı bulunur mu.
Uzun uzun yazdım yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler Allah tekerinize taş değdirmesin.