kedi sevgisi , ışıklarda yaşlı amca , ve yine köpekler // benim kuryelere verdiğim se
Reklamlar
-
köpeği gördüğümde hızım 81 km idi ön arka hemen panik fren ile 44 e kadar düştüm , baktım köpek çoktan karşıya geçti görüldüğü üzere ön frenden elimi çekiverdim . biraz hızlı gittiğimin farkındayım. ancak insanoğlu bazen hızlı gidesi geliyor. normalde hep yavaşımdır.
şükürler olsunki köpeği ve beni ALLAH korudu.
benim kuryelere verdiğim selama benziyor
Reklamlar
-
kediyi sevdikten sonra denize atıcakmış gibi bi ses tonu sezdim sende barodi. kuryelere verdiğin selam gün olur senide bulur işte karşılıksız bırakmadın değil mi
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
kedileri sevmen güzel bende severim hayvanları ancak kedileri severken bir parçada yiyecek verseydin çok daha makbule geçerdi kedi açısından,benim motorda küçük bir poşette herzaman kedi maması bulundururum böyle durumlar için,ne olacakki kilosu 5-6 tl sevinsin hayvan
-
Helal olsun kardeş. Senin gibi motorcuların olduğunu bilmek çok güzel. Köpeği düşman olarak gören motorcular var.
-
Motorunun sesi güzelmiş dostum. Allah kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı daim eylesin...
-
Abi süpersin devam videolara.
-
Elinden alasım geldi o kamerayı :D
Hacı her çektiğin ilginç değil. Herşeyi buraya koymak zorunda değilsin.
Bak şöyle bir alan var burada paylaş
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/
-
UNdocab adlı üyeden alıntı
Elinden alasım geldi o kamerayı :D
Hacı her çektiğin ilginç değil. Herşeyi buraya koymak zorunda değilsin.
Bak şöyle bir alan var burada paylaş
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/
ok.
-
ahahaha abi sana selam veren zararsız delimiz izzet bakırköy meydanında gezer sürekli o şekilde durdurup muhabbet eder
-
Deli - akli dengesi yerinde olmayana deniyor ama delikanlı , ingilizce gibi oluyor sanki aldığı ek ile anlam değiştiriyor
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
kedileri sevmen güzel bende severim hayvanları ancak kedileri severken bir parçada yiyecek verseydin çok daha makbule geçerdi kedi açısından,benim motorda küçük bir poşette herzaman kedi maması bulundururum böyle durumlar için,ne olacakki kilosu 5-6 tl sevinsin hayvan
abi kedi köpeklere yollarda ıssız yerlerde mama verebilmek için sırt çantasında mama gezdiriyorum. bi xmaxim olsada altına koysam hep
-
Barodi, kedilere "Yanımda bi şey olsaydı, verirdim" dedin. Kediyi okşadın, sevgini verdin. O da yemek yerine geçer, merak etme. Sevaptasın.
A bove ante, ab asino retro, a stulto undique caveto - Latince Atasözü
(Öküzün önünde, eşeğin arkasında, aptalın hiç bir tarafında durma)
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Deli - akli dengesi yerinde olmayana deniyor ama delikanlı , ingilizce gibi oluyor sanki aldığı ek ile anlam değiştiriyor
peki abi
mondial 150 zc - yuki yıldız 100 -honda spacy 110 - honda cbf - bajaj boxer > sattım yine cbf aldım
-
Bana kızmayın, ama bize verilen eğitimde yola ani hayvan çıktığında, eğer ağırlığı 20 kilodan azsa ezin dediler. Sanırım kaçmaya çalışırken, yahut panik durumunda insanın kaza yapma riski çok atıyormuş. Zaten çizginizi bozmazsaniz muhtemelen kaçar, bozarsaniz da önünüze çıkma ihtimali hâlâ var, vs. birşeyler demişlerdi.
Bir keresinde uçakta yanıma bir genç oturdu. Yerinde duramıyor. Arada bir oturduğu yerde dönüyor falan. Konuştuk biraz. Çok sevdiği bir kedisi varmış. Motorsikletle giderken yola aniden kedi çıkınca, iyi de kullandığı için stoppie yapmaya kalkışmış. Motorsiklet ön tekeri üzerinde takla atıp üzerine düşmüş, kaburgaları kırılmış vs.
-
İyi cesaret valla kedinin annesi cırmalar diye korkardım ben :D
-
Hayvan seven insanın yüreğinde şefkat ve merhamet olur, güzel insansın barodi hocam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)