Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arka lastik yalpalama

REKLAM ALANI

Motosikleti
    tvs apache
    Arkadaşlar her zamanki gibi işime gitmek için motosikletime bindim yer yer arka teker yalpalamaya başladı ilk önce bana öyle geliyor yada yol bozuk ondandır diye düşündüm ama bir kaç arkadaşımda aynı şeyi söyleyince bu iş iyice canımı sıktı orta sehpaya alıp jantı lastiği kontrol ettim fakat gözle görülür birşey yok vidalar vs kontrol ettim lastik oynuyormu baktım herhangi bir sorun görmedim,bugünde işten gelirken motorun devri bir anda düştü 3-4 bin devir arası boğulmalar gaz yememeler başladı motorum henüz 1200 km de işin içinden çıkamadım yardımcı olabilecek en azından fikir verecek kişilerden yardım bekliyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    -Orta sehpaya alıp arka tekeri sağa sola oynatmayı deneyin, sorun rulmanda olabilir.
    -Lastik değiştirdiyseniz ya da sağlam bir çukura düştüyseniz, kaldırımlara sertçe inip çıkıyorsanız balans ayarı yaptırın.(işi düzgün ve aletiyle yapan yer nadir bulunur)
    -3-4k devirde boğulma için net bir cevabım yok, kendim de uğraşıyorum çünkü şu an bunun gibi bir sorunla. 1200km de ise götürün servisi ilgilensin, rodaj sonu 1000km bakımına gitmişsinizdir diye tahmin ediyorum. Belki bir ayarda yanlışlık vardır; insan hata yapar, frende vs. ölümcül olmadıktan sonra sorun olmaz.
    Gökhan Smsek bunu beğendi.

Motosikleti
    tvs apache
    teşekkür ederim.

s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Bende pek bilgili sayılmam ama Zincir gerdirirken lastik yanlış konumlanmış olabılır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)