kawasaki yedek parça nerde bulunur?
-
08 Haziran 2006, 22:26
kawa en 500 için debriyaj balatası,zincir felan arıyorum.
z-motoda yok en azından bayaa bi süre verdiler. ancak diğer servisler 1 günde buluruz dedi ve hemen buldu fiayt bile verdi. nerden buluyolar bunları arkadaşlar var mı bilgisi olan?
bi bilen olmalı?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Reklamlar
-
kawsaki en 500 arka firen balatası lazım banada uygun fiyata bulacagım biryer varmı acaba bilen varmı varsa beni yönlerdirseniz sevinirim servis ler ucuyor kendim takarım
-
cenkşenver adlı üyeden alıntı
kawsaki en 500 arka firen balatası lazım banada uygun fiyata bulacagım biryer varmı acaba bilen varmı varsa beni yönlerdirseniz sevinirim servis ler ucuyor kendim takarım
dostum ben gecen ay global.ebay den verdim sipariş ebc marka 50 TL e maloldu ki bu balata en iyisidir 5 iş gününde adresime geldi...
-
cenkşenver adlı üyeden alıntı
cenk adam gibi bi yerde balata çaktırsan olmaz mı?
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
motobakkal'da zincir, dişli ve debriyaj balatası gibi parçalar var, aynı şekilde fren balatasıda var. motoplus'ta gold fren marka balatalar var, tavsiye ederim
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Kawasakinin ki de harbiden düzdürübütör' müş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler