motora ''..'' vurdurmak için yer bilen?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Keşke şuan motorum bende olsa da çıkıp yol boyu tüm benzinliklere girsem baksam su tabancası olan yer var mı diye
Hocam giyin kıyafetinizi montunuzu ekipmanınızı. Çıkın yola. Genelde Opet, Shell tarzı olmayan adı sanı bilinmeyen istasyonlarda ücretsiz su tabancası oluyor. Onu bulamasanız bile büyük istasyonlarda 1 tl karşılığı su kullanmanıza imkan veren makineler vardır.
Kazasız belasız, iyi günler
-
O kadar vurdurmak istiyorsan şayet biraz çaba sarf edip vurdurtucak yeri kendin ara bence, çünkü herkesin vurdurma şekli aynı olmayabilir.
-
bilen varsa öğrenelim dedik, evime 100metre 10tl'lik full yıkamadan kaçmak için yer ararken 5lira yakmak istemiyorum
-
sıcak sıcak vurdurma yalnız, sonra sağı solu çatlar toparlanıp dönemezsin eve
-
-
Elektriksiz basınçlı yıkama pompası aldım. Işimi görecek kadar basıncı var, zaten fazla basınçlı su zararlı. Tavsiye ederim ben 55tl ye aldım. Önce şampuanlı suyu basınçlı tutuyorum, sonra camsil şişesi gibi bir şişeden su püskürtüp kuru bezle siliyorum. Hem 20dk civarı sürüyor hem de sonuç tatmin edici.
-
hakikiteker adlı üyeden alıntı
Elektriksiz basınçlı yıkama pompası aldım. Işimi görecek kadar basıncı var, zaten fazla basınçlı su zararlı. Tavsiye ederim ben 55tl ye aldım. Önce şampuanlı suyu basınçlı tutuyorum, sonra camsil şişesi gibi bir şişeden su püskürtüp kuru bezle siliyorum. Hem 20dk civarı sürüyor hem de sonuç tatmin edici.
sanırım doğru anladım ama söylediğin şey kendi su haznesi olan bi yıkama aleti mi? tulumbadan su çeker gibi pompalayıp motoru tertemiz ediyoruz yani
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
Hakan devlet teşviği ile kredi alıp moto yıkama açalım )
-
Moderatör
-
Vur patlasın çal oynasın reiss
-
her önüne gelene vurdurma, hassas yerlere sert vurulmaması gerektiğini bilmeyen yıkamacılar var. mümkünse tabancayı eline al kendin yıka
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Oto yıkamaya 5 tl vermemek için başlık açar hâle mi geldik ya Allah ıslah etsin.
-
Adam king cimri beyler dağılın ☺
-
-
mchi adlı üyeden alıntı
Adam king cimri beyler dağılın ☺
açıklamanın kralını yapıcam mantıklı gelicek
işsiz bi iktisat mezunuyum.
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
Vurdurmak kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin Konu neydi lan
-
Egzoza vurdurma aman diyim. Delikten kaçarsa... şey su lan asdfghjkl. Egzoz ziyan olur valla :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
awesomee abimizi de
bozdunuz ya en sonunda valla helal olsun
Abla mı demek istedin? Yanlış olmuş galiba.
-
kakare adlı üyeden alıntı
açıklamanın kralını yapıcam mantıklı gelicek
işsiz bi iktisat mezunuyum.
Allah tez zamanda iş güç sahibi yapsin kardeşimde 5 tl ya la ☺
-
Oto yıkamalarda 2 tl ücretli 3 yönlü fırfırlar vardır.Öncelikle hedefi gözümüze kestiriyoruz. Sonrasında 2. vites de gazı kökleyip fırfır'a 2 mt kala kendimizi motordan atıyoruz. Kalkıp hemen çıkış noktasına koşuyoruz. Fırfırlar yavaşça elinize verir zaten ( yanlış anlamak yok ) Bu sayede vurdurmaktansa okşatıyorsunuz. Saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)