Bu 30 saniyede ben tokatlama falan göremedim hocam, yavaşca yanından geçmişsiniz gibi :D
Bu 30 saniyede ben tokatlama falan göremedim hocam, yavaşca yanından geçmişsiniz gibi :D
arkadaşlar 40. saniyedeki sağneden hiç bahsetmemişsiniz ama..
GS500 r25i geçmek için bu kadar zorlanıyorsa R25 sağlam makina derim.
haha dostum videoya güldüm baya eğlenceli.Gelelim işin tokat kısmına o arkadaşın yarıştan haberi var mı bide yol boyunca uzama nasıl gitti kim zorladı bir r25 kullanıcısı olarak merak ettim açıkcası r25 sonradan açılan bir makina çünkü memleketimi görünce özledim nasipse 1 haftaya bende kavuşuyorum motoruma benimki kuşadasın da yatışta beni bekliyor bu arada motorun hakkında daha önce açtığın konuyu okumuştum motorunla tekrar yollarda görmek sevindirici
R25 tokatlarmış. Arkadaşın haberi yokmuş.
O değil de,o tokatlayan gs 500 R25'in yarı parası
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Bu arada ben de GS 500 kullandım.O GS 500'ü zorlar,hatta geçebilir diyen arkadaşlar çok yanılır.
Ucuz şeyler, basit şeyler evet. Sokaklarda kekoluk yapmıyoruz. Ufak bi eğlendik, sonra tın tın gittik.
Yok Selçuk'tan Aydın'a döndük.
Vallahi öyle oldu
r25 gerçekten sağlam makina. benim gs 500de şuan sübap ayarı bozuk. hatta bugün motoru sübap ayarı yapılsın diye verdim. performansı biraz daha düşük.
r25i o gün bende kullandım, şu 7-8den sonra delirmesi harbiden doğruymuş. biz yarış yapmadık, ben esprisine böyle bir video yaptım. yani zorlayıp uzamadık, ama bi video çekebiliriz onun için kim zorluyor kim geçiyor diye, r25 falan kalmayabilir ama uzama kısmında
Efenim gs500'le r25i bir tutuyorlar. r25 çok güzel makina ama bi gs500 gibi tabii ki gitmiyor ve tabiiki gitmemesi normal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
bu arada 1 dislike: tokatlanan r25ci :D
amacım benimde aynı motora gönül verdiğim r25li arkadaşı savunmak maksatım tabi ki şaka ve gırgır amaçlı gs500 gidişini sürmesem de az çok bilirim yüksek hıza kolay ulaşabilen bir alet bizim mavişler gibi gitsemmi gitmesemmi demez.Güzel bir eğlence olmuş kazasız belasız
Yalniz Allahi var gs500 çok cirkin makina
Hele yil olmus 2015 ken. R25 i birak R6 olsa yol verir!
Video eğlenceli olmuş beklenen an olduğu belli :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)