Merhaba arkadaşlar
Güzel havayı görünce üsküdara inip bi deniz havası alayım dedim bu arada bikaçda foto çektim
Merhaba arkadaşlar
Güzel havayı görünce üsküdara inip bi deniz havası alayım dedim bu arada bikaçda foto çektim
Çok güzel resimler. Ama
Ekipmansız mı? Kask en azından?
Güzel fotoğraflar, darısı biz motosikleti olmayanların başına
resimler şekil kazasız belasız kullanman dileğiyle.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
güzel bi duygu inşallah en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
teşekkürler, aslında bu gezide ilk kazamıda yapıyordum ucuz atlattım önüme aniden araba kırınca ön frene yüklenmek zorunda kaldım arka teker bi sağa bi sola kaydı sonra nasıl olduysa toparladım aradan sıyrıldım gittim ve bu bana bi ders oldu. Hepimize kazasız sürüşler
Resimler çok güzel çıkmış, motorda gıcır gıcır
O ufak caminin orada köprüyü arka plana alıp gece çekimi yaparsan efsane güzel fotolar yakalabilirsin.
Maşallah allah kazasız belasız
Bizde mi çekeydik yahu? dur bende foto makinesini alayım da guzel kareler paylaşalım, özendim he..
Motoru bi bakıma götüreyim ilk fırsatta gece çekimine de gelicem
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:27 ----------
Teşekkütler, ne yalan söylüyüm fotoları çekerken hiç özenmedim bende böyle güzel kareler çıkmasını beklemiyordum birde benim motor resimlerde daha iyi duruyormuş onu farkettim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)