zorunlu trafik sigortasını yaptırmasam
Reklamlar
-
arkadaşlar zorunlu trafik sigortasını yaptırmassam bunun cezası nedir veya motoru bağlayabilirler mi,bu arada kağıtta motorun plakası 59 yk yazıyor ama benim fg, bir diğer önemli değişiklik ise tip 125 mt sayızor ama 100 sfc yazması lazım başka bir olay ise ruhsatta dizel yazıyor bu devlet memurları nasıl iş yapıyor amk böyle muayneden geçer miyim
Reklamlar
-
snappy x adlı üyeden alıntı
arkadaşlar zorunlu trafik sigortasını yaptırmassam bunun cezası nedir veya motoru bağlayabilirler mi,bu arada kağıtta motorun plakası 59 yk yazıyor ama benim fg, bir diğer önemli değişiklik ise tip 125 mt sayızor ama 100 sfc yazması lazım başka bir olay ise ruhsatta dizel yazıyor bu devlet memurları nasıl iş yapıyor amk böyle muayneden geçer miyim
Harikaymış :D. Hakkaten senin başın dertten aksilikten uzak duramıyo be kardeşim. Bu arada tek bildiğim hiçbirşey bilmediğim bu konuda henüz. Kusura bakma.
-
Snappy trafik sigortası yaptırman senin için en iyisi
Trafik kontrollerinde sigortasız çıkan araç bağlanır ve sigorta yaptırılana kadar geri verilmez cezası da 77 tl
Gerçi sana teklif vereceklerini düşünmüyorum o kadar tavuktan sonra
-
bu tuhaflıkları yeni mi fark ettin?
-
Neresinden tutsan elinde kalır.
Adı üstünde Zorunlu trafik sigortası. Motorun bağlanır.
Diğerleri için de bizimle kafa bulmuyorsun değil mi?
Aklım almadı. Yuh!
-
Başkasının ruhsatıdır o, senin ruhsatın olsa duramazsın.
-
Çorum İl Temsilcisi
devlet bunları mandıradan topluyor. yani bu günden sonra emin oldum. bidahaki sınava bi balya saman götüreyim de yesin garpiler
-
Benim cbf 150 de internetten sigorta sorgulayınca cbf500 olarak gözüküyor. Bi sıkıntı çıkar mı acaba?
-
Ruhsattaki yanlışlıkları olağan olarak karşılamak lazım
For example
ALINTI
Haseki Hastanesi'nin acil bölümüne çocuğunu getiren yabancı uyruklu kişiye sorulur "Adı soyadı ne bu çocuğun?"
Hastadan cevap "Speak French?" (Fransızca konuşur musunuz?) ve sonuç
ALINTI
-
Usercom adlı üyeden alıntı
Snappy trafik sigortası yaptırman senin için en iyisi
Trafik kontrollerinde sigortasız çıkan araç bağlanır ve sigorta yaptırılana kadar geri verilmez cezası da 77 tl
Gerçi sana teklif vereceklerini düşünmüyorum o kadar tavuktan sonra
eyvallah yaptırayım o zaman 50 liracık tutuyor zaten
-
snappy x adlı üyeden alıntı
motorun plakası 59 yk yazıyor ama benim fg, bir diğer önemli değişiklik ise tip 125 mt sayızor ama 100 sfc yazması lazım başka bir olay ise ruhsatta dizel yazıyor
yeme bizi barış.
-
Örnek veriyorum benim yarın zorunlu trafik sigortam bitiyor, haftaya askere gideceğim 1 sene motosiklet yatacak.
Sigorta yaptırmadan gitsem, 1 sene sigorta yaptırmasam.Geldiğimde direk sigorta yaptırsam cezalı bir ücret ile mi yaptırcam? Yani bana ekstra bir ücret çıkar mı?
Cevabı bilen var mı? :D
-
evet cezalı prim ödüyorsun. uzun süre 1 yıl kadar kullanmıcaksan sat kurtul en iyisi.
-
Ya varya mt de fenomen oldun hayatımda senin kadar cenabet 1 kişi daha tanıyorum yani 78000000
Senden 1 tane daha var Irk ın tükenmek üzere
-
Ceza miktari 1 sene gecikmeye ne kadar işler acaba
-
1 sene yaptırmayan Cuba 200 lü bi arkadaşa 700 TL cezalı fiyat uyguladılar. Normalde 300 civarı olacaktı demişti sigortacı o zaman.
-
Ruhsatın resmini çek at.Forumda tanınmaya başladı ya iyice trollemeye başladı.At resmi doğru çıkarsa özür dilicem.
-
Akşama atarım arkadaşlar şimdi okula gidiyorum
-
Motoru sıfır alırken ruhsatın çıkması için yapılan sigorta "yk" olarak yapılır, yani yeni kayıt. Bu sigorta ile plaka ve ruhsat çıkarıldıktan sonra zeyil işlemi yapılır ve sigortada plaka düzeltilir.
-
Zamani behrinde bir sigortaci arkadasim anlatmisti, adam zorunlu sigorta yenilememis, bir gun park ederken manevra esnasinda kaldirimin kenarinda bulunan telefon santraline carpip hasar vermis.. kamu davasi acilmis tamir edildigi sure boyunca o santrale bagli telefon gorusme ucretlerinin toplami gecmis tarihlere emsal gosterilerek adamdan talep edilmis.. eger kaskosu olsaymis bu tip karsiya verilen zararlari da odermis...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)