Moto GP Son Yarış Valencia Bugün!
Reklamlar
-
Moto GP'nin son yarışı bugün saat 3 te koşulacak arkadaşlar. Çok heyecanlı bir yarış olacağa benziyor o yüzden izlemek için kanal araması yaptım ama düz uydulu televizyondan izlemek mümkün değil sanırım. İnternetten izlemek mümkünse link atalım arkadaşlar.
Yarış öncesi ve sonrası yorumları bu başlık altından konuşalım. Bir Kahramanmaraşlı(46) Rossi sempatizanı olarak Rossinin son sıradan ilk sıraya gelene kadar bir viraj resitali izleteceğini düşünüyorum
Reklamlar
-
Şok şok şok!
Lorenzo tur zamanını tam bilmiyorum ama çok çok iyi bir zamanla pol pazisyonu alırken Rossi sıralama turlarında düşmüş ve zaman yapamamış.
lorenzonun birinci olması durmunda Rossi nin sadece ikinci olursa şampiyon olabiliyor. Süpriz olmassa Jorge yürücek. Vale nin üstündeki baskı çok daha fazla olduğundan hata yapması daha kolay.
Yinede Vale E5 te makaslar atan, pisikopat apaçi modunda bi plotaj yapıcaktır
-
Lorenzo pole pozisyonunda rossinin şampiyon olabilmesi için ki lorenzo kaza yaşamadığı surece ispanyol dayanışmasından ki ilk 4 sırada ispanyollar start alacak lorenzo birinci bitirirse rossi 2. Olmalı ki şampiyon olsun çok zor bir ihtimal yamahası hondalar kadar hızlı değil
-
Arkadaşlar, nerden izleyebiliriz yarışı... Efsanevi bir yarış olmaya aday..
-
d smart spor veriyor yarışı uydu da veren var mı bilmiyorum
-
inşallah rossi kazanmaz çünkü ş...teki o adam
-
link varsa atın bi zahmet
-
Arkadaşlar smarttürkweb tv diye bi program buldum geçen, bilgisayara kurulumu ve kullanması tamamen ücretsiz. F1, MotoGp falan izlenebiliyodu. Kızar mısınız sevinir misiniz bilmem ama ben burdan izledim
-
rossi alır affetmez doktor
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Smartturku indirdim ama motogp yi bulamadım
-
Rossinin tur zamanı yapmasının bir önemi yok, zira yarışa en sondan başlayacak geçen haftadan dolayı ceza aldı. Forza Rossi!
-
yazık oldu doktora izlemek için bir link var elimde moto 2 başlayacak birazdan moto gp yarışının başlamasına 15 dakika kala atarım linki olanlar aynı şekilde yapsa iyi olur
-
astrofizik adlı üyeden alıntı
Smartturku indirdim ama motogp yi bulamadım
olmuyo herhalde smartturk ten
-
ömerky adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar smarttürkweb tv diye bi program buldum geçen, bilgisayara kurulumu ve kullanması tamamen ücretsiz. F1, MotoGp falan izlenebiliyodu. Kızar mısınız sevinir misiniz bilmem ama ben burdan izledim
Programı indirdim admin motogp var diyor ama açılmıyor.. garip
Başk link bilen varmı ?
-
Link verir misiniz arkadaşlar smarttürk tırışka
-
beyler link bulan olursa banada atabilirmi,teşekkürler.
-
Yarış kaç dk sürüyor ortalama ?
Düzeneleme: 45dk sürüyormuş
-
rossi 7. şu an önde önde 1. olan lorenzo yuda hiç zorlayan yok maşallah rossi 4. sıraya kadar gelecek ama ondan sonrası ne olur bilemem
-
4. oldu baya güzel geçişler yaptı ama bundan sonrası zorlayacak gibi.
-
Rossi 3.lük bile zor çok fark var arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:35 ----------
Vay be Lorenzo aldı üzüldüm valla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)