Arkadaşlar yurtdışından grenaj getireceğim renk konusunda karar veremedim yardımda bulunabilirseniz sevinirim
mavi
kırmızı siyah
siyah kırmızı
sarı siyah
siyah sarı
Mavi
Kırmızı Siyah
Siyah Kırmızı
Sarı Siyah
Siyah Sarı
Arkadaşlar yurtdışından grenaj getireceğim renk konusunda karar veremedim yardımda bulunabilirseniz sevinirim
mavi
kırmızı siyah
siyah kırmızı
sarı siyah
siyah sarı
Yanlış anlamayın ama araç sizin kullanacak olan sizsiniz.
Renkler ve zevkler farklıdır.
Bir malzeme getirteceksiniz yurtdışından külfetli bir malzeme ve kararı başkası verecek..
600cc VS 1000cc gibi bir soru olsa tutulacak bir yeri vardır. Tecrübesi olanlar yazar çizer.
Fakat bu olay tamamen kişisel ve keyfi bir durum.
Çok gereksiz olmuş.
hepsi birbirinden güzel benim oyum maviye
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
1. Siyah-Kırmızı
2. Mavi
Derdim ben. Ama hepsi güzel
954'ün orijinal mavisi çok güzel duruyor. Resimdeki gibi değil. Ben kırmızısını almıştım ama etrafta maviyi gördükçe ulem ne güzel duruyor diye hep iç çekmişimdir.
Tabi bu neredeyse 15 yıl önceydi.
Kısaca bulabilirsen o maviyi al. Bambaşka duruyor.
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun
Siyah kırmızı diğerlerinden daha güzel bence.
Bana nedense tüm renkleri şahane geldi. Benmi zevksizim yoksa her renk çok mu yakışmış bu motora anlayamadım
Hepsi birbirinden güzel olduğundan tercih yapmanıza yardımcı olamayacağım, kusura bakmayın.
Mavi rengi hep sempatik geliyor bana (içimdeki suzuki sevgisinden olsa gerek)
Altı siyah üstü kırmızı olan güzel. Aslında bu motor düz renklerle daha seksi ama hondanın eski modelleri çarşamba pazarı.
Ben oyumu kırmızı-siyahtan yana kullanıyorum.
Ama biz endurocuyuz çirkin seviyoruz , sen en iyisi ss kullanan arkadaşları dinle .
apaçilik var heralde sarı hoşuma gitti benim. 2000-2003 arası 600f lerin de sarısının hastasıyım... Yok, hastası değilim de iyi işte
mavi bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)