Acaba lansman fiyatı 4.990 da yanlışlıkla 6.990 mı yazıldı,
Biri Kuralkan yetkililerini fiyatın düzeltilmesi için uyarsın lütfen
Acaba lansman fiyatı 4.990 da yanlışlıkla 6.990 mı yazıldı,
Biri Kuralkan yetkililerini fiyatın düzeltilmesi için uyarsın lütfen
131 yetkili servis, 155 bayi denmiş. bu servislerin hemen hemen hepsi; mondial servisleri ile birleşmiş yerler. kimse kusura bakmasın. 131 bayi diye yazmışlar, bayilerden içeri bir girdim çarşamba pazarı gibi. içinde adını ible duymadığım motosikletler vardır. kuba+mondial+bajaj bilmem ne bilmem ne. servisine bakıyorsun iş bilmiyen adamlar kusura bakma bajaj, inanmadık.
cbf 150 den daha pahalı olan bu motora para verenin aklından da şüphe ederim.
akıl var fikir var....
6 bin 990 TL’lik özel fiyatıyla Türkiye’de de satışa sunuldu
Yeter be küçük cc ile doldurdunuz sektörü, yıl oldu halen 400cc bekliyoruz, 150cc ye 7 bin istemekte ayrı bir komedi olmuş, sanki karikatür okuyor gibi oldum.
Bizim için güven bu kadar hızlı oluşan bir şey değil, sayın Kuralkan yetkilileri. Pulsar geldi f/p ürünü olarak sattı ama fiyatları çok fazla hızlı yükselttiniz. Hele ki sensör arızası gibi sebeplerden kaza yapan arkadaşların üzerine fiyatları daha kırmanız gerekirken uçtukça uçuyorsunuz.
Modele gelirsek, fotoğraftaki hareketi yapan arkadaş ne çileler çekti acaba o lastiklerle. Düz asfalt lastiği onlar, kimse birbirini yemesin. Mala hak ettiği değerin çok üzerinde değer biçerseniz böyle yorumlara açıksınızdır diye tahmin ediyorum...
Kuralkan manevi değerini yazmış.
Bide lanet olsun ki(!) müşetiride şöyle bi psikolji var, motoru beğense bile fiyatı genelden kabul görmemiş hatta yok artık denmiş bir motoru istese de almaya pek yanaşmaz alacağı tepkilerle boğuşmamak için. E adam haklı!
Bu yüzden satacağı 3-5 tane varsa onlarıda satamayacaklar. satacakları diğer 3-5 müşteriyide 2. elde biz kime satıcaz korkusuyla satamayacaklar.
artık az cebine para koy cbf 150 al diyeceğiz
"Büyük maceraya 1 gün kaldı" diyeli kaç gün oldu?
Benim yorumumum burada Kuralkan ın Bajaj ile bir özgüven zehirlenmesi yaşadığı..Baktığımızda bu kadar iddialı getirilen motorlarının Discover 125 /150 Boxerin satış adetlerinde rakipelrine göre bayağı bir geride kaldığı ve özellikle vajaj discover 150 ile Türkiye de beklentilerin çok çok altında kaldığını hep beraber görüyoruz.. Pulsar 200 iyi satıldı oda eski fiyatıyla f/p ürünü olarak iyi satılmıştı. Ancak gerek giderilemeyen teknik sorunlar gerekse fiyat artışları bence markanın premature doğmasına neden oldu. Malum siteleri açtığınızda hala Pulsar 200 modelinde bile sağlıklı bir 2. el fiyat marjı oluşmadığını net görebilirsiniz..
400 cs gelmiyormu diyenlere gelmez diyorum çok zor diyorum. Bu fiyat politikasıyla 400 luk motoru 15 e bekliyorsanız tv dizileri izlemeye devam edin.. 400 cs en az 17 bin + seviyesinde gelir ve bu seviyede alınan ürünle ilgili çıkacak olası teknik sorunlarda diğer bajaj modelleri gibi müşterileri o kadarda sessiz kalmaz...Fiyat ve cc arttıkça ürün kalitesinden beklentide artacakcır..
Ben 200 ns in şuandaki fiaytınında yuksek olduğunu düşünüyorum. AS150 bu memlelektte düşük cc li motosiklet satılıyor arkadaş getiririz satılır mantığı ile getirilmiştir ancak 6.990 TL ile satılamaz.. Yapısal olarak "Adventure sport" olmak için hiçbir özelliği yok bu motorun. Bu segmente ait olduğunu söylemek bile samimiyetten ve ciddiyetten uzak bir yaklaşım.. Sadece pazarlama için kurulmuş cümle bu..
Bu ürün ancak iyi F/P dengesi ile satılır. R25 in 15 bin olduğu yerde yine R25 satılır çünkü o Yamahadır alan alıren azından marka üretim kalitesine 10 üzerinden 8 güvenir bu kadar basit. Bajaj 150 cc arka kampana olan motorun fiyatıda 5 bin Tl civarında olmalıdır.Çünkü marka üretim kalitesine 10 üzerinden 5 yada 6 güvenirsin...
Motosiklet sektörünün önümüzdeki 5 yılda hala konuyu tam olarak çözemeyeceği yada parayı bir şekilde kaldıralım ciro yapalımdan vazgeçmeyecekelri görülebiliyor...
Allah için biri cs400 getirsin yaa
Zamanında koşu idmanı yaparken hocam tam bitişe geldiğimde hadi bak bu son tur diye diye stat etrafında 22 tur koşturmuştu. Bu hesapla, 1 gün 1 gün olarak düşünürsek macera 12 Ocak gibi başlayacak demektir. Hadi ciao.
CS 400 getirseler bu kez de o klasmanda honda cb500f falan var der yine birşeyler bulur bizim millet...
5.300 tl'den cbf varken 7.000 tl verip kim bunu alır merak konusu birazcık ekleyip pulsar alınır rahat edilir....
O değil de bu arabaları Bajaj bayiileri nasıl ve nerede satacak. İçeri bi tane koysan mağazanın yarısını kaplar, sokakta bıraksan çalınır.
O jantlar? O lastikler? O cbf kopyası kasa?
Ama adventure He mi?
Bu cihazın en büyük handikabı camı yok dışarda bırakamazsın.. Gerçi olsada 4 kişi kaldırıp goturebilir her zaman... 16.800 gibi bir fiyatı var..Yazlık beldelerde ATV lere alternatif olabilir. Ancak onlar kadar dinamik bir sürüş karakteri olmayacagı ve araziye o kadar giremeyecegi kesin..
Enteresan bir ürün..17 bin TL ye 2. el satın alınabilecek arabalarla kıyaslamak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)