Pulsardan sonra duraklama yaşayacak bajaj sanmıyorum o paralara ne motosikletler var bence geride kalır alanda olmaz zaten çakma cbf gibi :D
Bence bu motor olmamis. Kesinlikle cross bi makina getirmelilerdi. Bizimle diilsin bajaj
http://compare.pricesofindia.com/rev...ulsar-150-dtsi
AS-150 için değil ama bir benzeri olan Pulsar-150-DTSI için yazılmış yorumlara denk geldim. İkisi sanırım aynı yemeğin farklı pişirilmiş hali.
Buradaki yorumlarda ilginç birşey gözüme çarptı.Kabaca eğer 2 sene sonunda motoru iyi kondisyonda tutabilmek için gününüzün her saatini harcamayı göze alıyorsanız güzel motor yazmış eleman. Ve oldukça fazla sayıda kişi de hemfikir.. Çok ilginç.
Bajaj pulsar Adventure sport olunca o neydi kız diye konuya daldım. As 150 yazsaymış konuyu açan bakmazdım. Her zaman ki gibi işin suyunu çıkarmışız. 150 cc motor 7bin lira olur mu arkadaş. İstersen üstüne seksen tane buji tak.
insan bi tel jant koyar, seleyi biraz enduro kıvamına sokar bari. kolaya kacıp yeni proje şase üreteceklerine eski proje şase üzerinde değişiklikler yapmışlar.. kafa grenajı yapmışlar vs vs..
Bununla o motor çok farklılar. DTS-i çok eskiye dayanan bir motor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
Katılıyorum, bununla NS200 arasındaki tek fark kasa ve motor bloğu olmamalı. AS200 için de aynı şey geçerli. Madem biraz daha rahat bir motor yaptın veya yapmaya niyetlendin, daha farklı ve dolgun bir sele, daha yumuşak amortisörler ve fabrika üretimi çanta demiriyle desteklemek lazım. Şasinin illa farklı olması gerekmez ama farklı donatılabilirdi.
Düşük gelirli yada öğrenci olup küçük cc Racing motor sevmeyen bir insana bu motosiklet ilaç gibi gelir görsellerden özellikle siyah olanına bakın bence harika olmuş. Öğrenciyim ninja250r fazla yakıyor 125cc Racing de almak istemiyorum. Eğer değiştirmeyi düşünürsem fiyatta 6 bine inerse kesinlikle ilk tercihim bu olur.. Düşmezsede temiz wr125x alıp devam ederim :/
Bu motora adv diyenin aklına şaşarım
Ne As150 si gözünü seveyim yaa. AS200 beklerken hayallerim yıkıldı resmen. İnşallah fuara doğru AS200 getirirler. Hatta CS400 ü İSTİYORUZZZZ.
Adventure ? Sport ? 7 bin liraya bunu alan ilk kişiye özel plaket hazırlatıp verin kesinlikle.
Ekrem ATA bey, neden AS 200 veya CS 400 getirmek yerine AS 150 getirildi? Ya da sorduğumuz modeller gelecek mi?
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
Şu CS400 ü getirin koyun piyasaya 14 15 Bin lira arasında bir fiyatdan piyasayı silip süpürün gidin . Yapmayın gözünü seveyim ya bırakın 150 cc likleri felan.
as200 ve cs 400 yıkar ortalığı eğer geldiğinde fiyatları uçurmassalar rs400de bekleriz oda gelirse çok iyi olur.
Dün reklam resminde 1 gün yazıyordu bugün 2 gün kaldı yazıyor. Ben mi yanlış görüyorum acaba yahu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)