Bajaj Pulsar Adventure Sport Türkiye'de!
Reklamlar
-
newmoto76 adlı üyeden alıntı
Bu cihazın en büyük handikabı camı yok dışarda bırakamazsın.. Gerçi olsada 4 kişi kaldırıp goturebilir her zaman... 16.800 gibi bir fiyatı var..Yazlık beldelerde ATV lere alternatif olabilir. Ancak onlar kadar dinamik bir sürüş karakteri olmayacagı ve araziye o kadar giremeyecegi kesin..
Enteresan bir ürün..17 bin TL ye 2. el satın alınabilecek arabalarla kıyaslamak lazım
15-16-17 Bin bandında ww polo,fort fiesta,hyundai accent,renault clıo 12-13-14 bandında chevrolet spark,handa civic ,fiat palio 8-9-10 bandında tofaş kuş serileri ve bir sürü araç mevcut bunları neden yazdım birilerinin bu piyasadan haberleri yokta ondan ben böyle şirin birşey eşime düşünüyordum özellikle manşetlerde dünyanın en ucuz arabası olarak tasarlanıp reno ve nissan birlikte tasarlayıp piyasaya sürecekti ucuz olsun diye baya kısıtlamalar yapılmıştı fakat onay alamadılar ve satış yapılmadı değişiklikler yapılmış olsada o para çok belki hala dünyanın en ucuz arabasıdır ama bizim ülkede kuralkanla beraber türkiyede epey pahalı olacak gibi ve satış rekorları kırılması bana göre hayal 3-5 ayda ellerinde patlayıp 10 bın ve altında satılmazsa şaşırmam şuan alanlarında ellerinde patlayacağı kesin pulsarlarda yapılan satış kampanyalarıyla beraber ikinci el piyasasını öldürdükleri gibi
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
-
ayzek adlı üyeden alıntı
15-16-17 Bin bandında ww polo,fort fiesta,hyundai accent,renault clıo 12-13-14 bandında chevrolet spark,handa civic ,fiat palio 8-9-10 bandında tofaş kuş serileri ve bir sürü araç mevcut bunları neden yazdım birilerinin bu piyasadan haberleri yokta ondan ben böyle şirin birşey eşime düşünüyordum özellikle manşetlerde dünyanın en ucuz arabası olarak tasarlanıp reno ve nissan birlikte tasarlayıp piyasaya sürecekti ucuz olsun diye baya kısıtlamalar yapılmıştı fakat onay alamadılar ve satış yapılmadı değişiklikler yapılmış olsada o para çok belki hala dünyanın en ucuz arabasıdır ama bizim ülkede kuralkanla beraber türkiyede epey pahalı olacak gibi ve satış rekorları kırılması bana göre hayal 3-5 ayda ellerinde patlayıp 10 bın ve altında satılmazsa şaşırmam şuan alanlarında ellerinde patlayacağı kesin pulsarlarda yapılan satış kampanyalarıyla beraber ikinci el piyasasını öldürdükleri gibi
KAtılıyorum..Ama zaten bu bir otomobil değil.Camı yok.Kaloriferi varmı bilmiyorum. Ama zaten istanbul koşullarında bile bu tekerlek çapıyla tümseklerden geçmesi zor ben 15 inch jantla geçerken zor kurtarıyorum arabayı )
Sıcak iklim , dağ tepe yokuşu az lokasyon için uygun bence.. Ancak fiyat hakikaten çok. 4 kişiyle performansı nasıldır bakmak lazım..
-
Yanlış hatırlamıyorsam bu araç sadece 216 cc ve 20 beygir...Ayrıca Azami 70 km hız ile nasıl trafikte mücadele edecek, yokuşlarda ne yapacak? 17 bin lira verip supermarketler içinde mi gezilecek?
-
Biz bekliyor yuksek cc, bende sandim bunu 400cc
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)