Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Bajaj Pulsar Adventure Sport Türkiye'de!

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı newmoto76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu cihazın en büyük handikabı camı yok dışarda bırakamazsın.. Gerçi olsada 4 kişi kaldırıp goturebilir her zaman... 16.800 gibi bir fiyatı var..Yazlık beldelerde ATV lere alternatif olabilir. Ancak onlar kadar dinamik bir sürüş karakteri olmayacagı ve araziye o kadar giremeyecegi kesin..

Enteresan bir ürün..17 bin TL ye 2. el satın alınabilecek arabalarla kıyaslamak lazım
    15-16-17 Bin bandında ww polo,fort fiesta,hyundai accent,renault clıo 12-13-14 bandında chevrolet spark,handa civic ,fiat palio 8-9-10 bandında tofaş kuş serileri ve bir sürü araç mevcut bunları neden yazdım birilerinin bu piyasadan haberleri yokta ondan ben böyle şirin birşey eşime düşünüyordum özellikle manşetlerde dünyanın en ucuz arabası olarak tasarlanıp reno ve nissan birlikte tasarlayıp piyasaya sürecekti ucuz olsun diye baya kısıtlamalar yapılmıştı fakat onay alamadılar ve satış yapılmadı değişiklikler yapılmış olsada o para çok belki hala dünyanın en ucuz arabasıdır ama bizim ülkede kuralkanla beraber türkiyede epey pahalı olacak gibi ve satış rekorları kırılması bana göre hayal 3-5 ayda ellerinde patlayıp 10 bın ve altında satılmazsa şaşırmam şuan alanlarında ellerinde patlayacağı kesin pulsarlarda yapılan satış kampanyalarıyla beraber ikinci el piyasasını öldürdükleri gibi
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15-16-17 Bin bandında ww polo,fort fiesta,hyundai accent,renault clıo 12-13-14 bandında chevrolet spark,handa civic ,fiat palio 8-9-10 bandında tofaş kuş serileri ve bir sürü araç mevcut bunları neden yazdım birilerinin bu piyasadan haberleri yokta ondan ben böyle şirin birşey eşime düşünüyordum özellikle manşetlerde dünyanın en ucuz arabası olarak tasarlanıp reno ve nissan birlikte tasarlayıp piyasaya sürecekti ucuz olsun diye baya kısıtlamalar yapılmıştı fakat onay alamadılar ve satış yapılmadı değişiklikler yapılmış olsada o para çok belki hala dünyanın en ucuz arabasıdır ama bizim ülkede kuralkanla beraber türkiyede epey pahalı olacak gibi ve satış rekorları kırılması bana göre hayal 3-5 ayda ellerinde patlayıp 10 bın ve altında satılmazsa şaşırmam şuan alanlarında ellerinde patlayacağı kesin pulsarlarda yapılan satış kampanyalarıyla beraber ikinci el piyasasını öldürdükleri gibi
    KAtılıyorum..Ama zaten bu bir otomobil değil.Camı yok.Kaloriferi varmı bilmiyorum. Ama zaten istanbul koşullarında bile bu tekerlek çapıyla tümseklerden geçmesi zor ben 15 inch jantla geçerken zor kurtarıyorum arabayı )

Sıcak iklim , dağ tepe yokuşu az lokasyon için uygun bence.. Ancak fiyat hakikaten çok. 4 kişiyle performansı nasıldır bakmak lazım..

Motosikleti
    Şu an yok.
    Yanlış hatırlamıyorsam bu araç sadece 216 cc ve 20 beygir...Ayrıca Azami 70 km hız ile nasıl trafikte mücadele edecek, yokuşlarda ne yapacak? 17 bin lira verip supermarketler içinde mi gezilecek?

Biz bekliyor yuksek cc, bende sandim bunu 400cc

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)