Pantolona yama işini arastiracagim,
Alinacak çok yol var çalışmaya devam ama anladikki daha temkinli, çünkü ufacik bir kazada kiyafetin önemini anladım,
Iyi dilekleri için herkese teşekkürler,
Pantolona yama işini arastiracagim,
Alinacak çok yol var çalışmaya devam ama anladikki daha temkinli, çünkü ufacik bir kazada kiyafetin önemini anladım,
Iyi dilekleri için herkese teşekkürler,
Şehir içi düşük hızda özellikle ağır motosikletler sıkıntılı dırdurmsn gerekir ayağını koyarsan boşluğa gelir
Veya düşük hızda sokak arasına dönmeye çalışırken pat diye yatırırsın hiç anlamadan
Geçmiş olsun
Isinmayan lastikle sert kontra isine girmeyin en az 20 dk yarim saat lastik iyice isinmali, viraj icinde hafif gaz acmazsan arka teker kendini birakir, uzun yol viraj egitimi almalisin..
Geçmiş olsun.
Bence siz bu işi kıvırıp çok iyi bir motorcu olacaksınız. Motor biraz ağır ama bilinçsiz değilsiniz. Daha dikkatli olun yeter. Kazasız, belasız
Forumdaki şu mantaliteye hastayım
Pantolonum yırtıldı.. Sen onu hemen değiştir yoksa parçalanır ölürsün
Kaskım gidondan düştü.. Kafan değersizse bilemem ama değiştir onu öldü o
Lastiğe bir şey girdi patladı.. Canını seviyorsan değiştir.
Ayağı açmayı unuttum motor düştü.. Bozuldu o at onu..
Eldiven dizlik.. Olmaz at onları yenisini al.
78 de doğdum yokluk içerisinde anne ve babamın gençliği benim ise çocukluğum geçti
Bizim evde hiç bir şey atılmaz tamir edilirdi. Hiç şahit olmamışımdır atılan bir şeye.
Ayakkabım tamirciye giderdi, önlüğüm, pantolonum yamalıydı, kalemtraşım yoktu okulda arkadaşımdan evde ise bıçakla babam açardı.
Bir ben mi ? Hayır sınıfımdaki arkadaşlarımın ekseriyetinin durumu böyleydi.
Bana çok ama çok ters geliyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)