Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aranıza yeni katıldım,yeni motosikletimi aldım,trafik vs ile ilgili önerileriniz..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Abilerim,ablalarım ve arkadaşlarım.Öncelikle kendimi tanıtayım,adım Doğan,17 yaşındayım,Ankaradayım.3-4 senedir motosiklet hayaline kapıldım.Daha küçükken ailemle trafikte durduğumuzda o motosikletli abilerle selamlaşırdım,hayrandım onlara.Sonra sabrede sabrede şükür buraya kadar geldim.Ehliyetsiz motosiklet kullamayı çok düşündüm ve istedim fakat bu kararın çok çok çok kötü bir karar olduğuna kanaat getirdim.Şimdi ise ehliyete yazıldım,motosikletimi aldım,bu arada marka model kuba strike 150,bana trafikte önerebileceğiniz,arıza durumunda ne yapmam gerektiği vs. gerekli olan bilgileri söylerseniz çok sevinirim.Tekeriniz düz bassın,kazasız günler inşallah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler. Umarim uzun seneler iki teker sevdaniz baki kalir.

Sorulariniz cok genel kapsamli oldugu icin yeterli cevap veremeyecegim malesef.

Ilk olarak viraj donme, panik fren gibi konular yerine bakis ve konumlanma calisin. Asagidaki tarzda videolar izleyin :

https://www.youtube.com/watch?v=FJDyuBDFg1M

Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Teşekkür ederim,şüphem yok bitmez bu sevda

Kardesim hayirli olsun. Ilk motor secimin iyi bence. En azindan dusuk cc ile baslamayi dusunmeni tebrik ederim. Bilincli bir genc oldugunun isareti bu.
    Daima tam korumali bir sekilde surmeni rica ederim. Butcen dogrultusunda eksiksiz donanima sahip olmaya calis. Cok gencsin gaza gelmemen mumkun degil hepimiz geliyoruz. Ama aklindan sevdiklerini ve aileni hic cikartma motor ustundeyken. Trafigi okumaya calis. Satranc oynar gibi bir sonraki 20 metrede neler olabilecegini kestirmeye calis. Bu zaman ve tecrubeyle olacak. Trafigi yeterince okumayi ogrenmeden hizlanma.
    Emir kipinde kurdugum cumlelerin kusuruna bakma. Senin canin herseyden daha degerli.
    Temkinli ol. Keyfini cikar. Aramiza hosgeldin kardesim

caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Altın elbıselı adamın yararlı bırcok vıdeosu var onları ızleyerek kendıne bazı seyler katabılırsın fakat en onemlısı Kaskın montun ve eldıvenın olmadan yola cıkmayı dusunme bile 2 dakıkalık yol dıyıp gecıstırme bence her zaman tak guvenlıgı gozardı etme motoru yenı aldıgın ıcın basmak ısteyeceksın sana basma demıyorum desemde fayda etmez yuru yolda duz ve cukursuz olsun o zaman denersın motorunu kac yapıyor nasıl gıdıyor dıye ama kesınlıkle sehırıcı trafıkte hız deneme
    Evrenalpar bunu beğendi.

Motosikleti
    Kuba Strike 150
    Çok teşekkür ederim sizlere.Büyük cc ile başlamak,hava atıcam diye bile bile kendini ölüm uçurumundan atmak demek bence.Motosikletimi aldım,kaskım var,motosiklet şuan garajda yatıyor,dizlik,mont,eldiven vs tüm ekipmanlarımı topladığım zaman bineceğim.Altın elbiseli adamın hemen hemen tüm videolarını izledim,başka öğretici kanallarını videolarınıda izlemeye devam ediyorum.Çok teşekkür ederim sizlere.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)