Bence 250 cc kullanabilirsin ama ilk baş 125 cc ile başla zamanla zaten sana 125 yetmeyecektir sonra 250 alırsın ve rahat edersin bence bu durumun yaşla ilgisi yok tecrübe ve kendine hakim olmayla ilgisi var karar senin cbr250 inazuma türü bişey alabilirsin 250de öyle çok tehlikeli değil sonuçta bir 600 değil dediğim gibi inazuma , pulsar, cbr 250, sym wolf olur.
Öncelikle merhaba kardeşim 2 seneni boş geçireceğine 125 cc ile doldurabilirsin .
2 sene sonra 250 cc yada edindiğin 2 senelik tecrübe ile ninja 300 yada cbr 500r düşünebilirsin .
Hem boş kalmassın hemde tecrübe edersin
Hayırlısı olsun
Edit= Eğer bütçe sıkıntısı yoksa kesinlikle yzf125 öneririm ilerde büyük abilerine biniceksen
125 likle başla bence 2 sene beklenirmi :D 2 sene sonra 250 ye 390 felan geçersin . bende 250 likle bşalıyacağım bakalım hayırlı olsun bu arada
170 boy ile yzf de hakimiyet, ayakların yere basması falan sıkıntı olmaz mı beyler? Benimde boyum kısa ordan tahmin yürütüyorum, bildiğim kadarıyla cbr daha alçak boy olarak.
Türkiye'de olmadığım için piyasayı bilmiyorum ama ben olaya zaten maddi sıkıntı yoksa diye girdim cbr125 de kendini kanıtlamış bir motor
Ama nacizane fikrim her motorun bir alıcısı çıkar
cbr 125 al takıl iki sene öğrenirsin. büyük cc almak için 2 sene motorsuz mu gezilir. bak çağlar abin ne güzel açıklamış :D
evet çabuk bıkabilirsin ama ben olsam 2 sene boyunca motorsuz kalmaktansa 2 sene doya doya 125 lik sürmek isterdim.
125cc şehir içinde sizi tatmin eder. yzf pek rahat bir motorsiklet değil onu baştan belirtiyim motorsiklet almadan önce bir test edin mutlaka. uzun mesafeli yollarda 50 km üzeri yolculuklarda (şehirler arası yolda) sıkıntı çıkartır motorsikletin yetmeyeceğini anlarsın. max speede gelene kadar titreşimler motorun devirleri yükseklerde oynamaları cidden rahatsız edici. birde racing ile uzun yolculuk rahat degil. cok sıkıntı olur. bence sen babanın tecrübesini dinle a2 ehliyet yaşına gel. iki defa masraf etmemiş olur. 250cc ile başla..
Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
bira içme yaşın gelmeden rakı içmeye çalışıyorsun yeğen
öncelikle sakin ol. uzun yıllar bu merete binmek istiyorsan kuralına göre oynayacaksın.
burada abilerinin sözünü dinle.
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)