Dl 650 V-strom kullanan bayanlar var. Sen düşün. Ayı gibi bir motor.
Dl 650 V-strom kullanan bayanlar var. Sen düşün. Ayı gibi bir motor.
Bak sen en iyisi scooter a hic bulaşma motor işinede hic bulaşma git ehliyetten ders al derse zaten vitesli motorla giriyosun orda motor kullanmayi ögren sonra kendine ismini yazdığım motorlardan birini al
Honda cbr125
Yamaha ybr 125
Yamaha r125
Bu 2 motor kilo olarak 120 kilo falan geliyo agirliklari boş depoyla bunlari rahatlikla.kullanirsin bi 7.8 ay bin gidipde sifir motor alma ilk motorun olcak bunlari düşurceksin hep sonra icin gitmesin belki kolay alisirsin hic düsmez iş sende bitiyo hadi bahtin acik olsun vaz geçme sakın al motorunu ama ilk ehliyetini al
Unutmuşum msx 125 grom'a da bi bak
Ucuz, hafif ve küçük bakıyorsan "lifan pony" de bakabilirsin ;)
motorda dengeyi sağlamak ıcın biraz kilo almayı dene boyun da kısa sanırım basketbol oyna bol bol süt iç ( lise 2 de 1.65 55-60 kiloydum hergün 1 litre süt içmiştim lise 3 ün ortasında 1.80 boyum 90 kilo olmuştum yemin ederim ) ama istisnasıs sabah akşam 0.5 litre süt içtim yani :D . bu arada cevrendekılere aldırma sanki yolda yürürken ezmiyorlar 2. sini sehirler arası olmasada nazilliden köye gitmiştik kask vardı bırtek rüzgari pek hissetmedim ama cok zevkliydi yani yavaş yavaş zevk alarak gidiyorsun rüzgari felan hissediyorsun 45 dklik yol olmasına rağmen cok keyif aldım
motosiklet için kullanıcı ağırlığı aslında pek önemli değildir
çünkü bütün mesele gidon hakimiyetinde bitiyor
ne insanlar gördüm ufacık tefecik boyları ile gs1200adventure'ları oyuncak gibi kullanıyorlar ama tabiki eğitim ile olan şeyler bunlar
sıkı bir eğitim ile kullanamayacağın motosiklet olmaz ama cc sınıflarını sıra ile geçmekte fayda var her zaman
Boy normal yani ortalamaya göre 1.75 civarı kilo sorun :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:36 ----------
inşallah almak istiyorum zaten, maneviyat olarak sorunlar vardı işte onu da çözüyoruz gibi.. 0 veya 2. el olması sorun değil öğrenmek için düşük bir model alabilirim tabii.
1.75 boya 41 kilo ne! motoru dik tutmakla bitmiyoki iş. trafikte zırt-pırt debriyaj çekmeye iflahın kesilir. motoru ileri-geri oynatamazsın.
la olm git kan değerlerine baktır. enzimlerin mi çalışmıyo nedir? yokher şey normalse o zaman ya spor yapmayı bilmiyon ya da yemek yemeyi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)