Bajaj'dan yeni bir model; Pulsar As 150
Reklamlar
-
sezgingulmez adlı üyeden alıntı
ben alırım bunu herşeyden önce yüksek motor ve bence artık bajaj japon abilerine yetişiyor
Al tabi al yakışır sana
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Reklamlar
-
bektanist adlı üyeden alıntı
Al tabi al yakışır sana
dimi benim kaseyi anca bu taşır
Yavaş gitmeyi hızlı hale getirmeyi deneyin
-
ben alırım bunu herşeyden önce yüksek motor ve bence artık bajaj japon abilerine yetişiyor
Almayacağınızı biliyoruz Alırsanız bu mesajı gösterip beni utandırabilirsiniz.
-
-
fotoğraflara dikkat ettim de bir tane bile olsun arka kampana freni gösteren fotoğraf yok adamlar bilerek çekmemişler
-
önce japon 4 lüsünün belini kırmaya çalışıyorlardı. şimdi vatandaşın belini kırmaya çalışıyorlar. Ne satıyorsun sen baba bu fiyata hangi motoru satıyorsun bana. cbf150 rüştünü ispatlamış fiyatını da 5300 tl. diyor sen dünkü karga daha kaliteli mi olduğunu sanıyorsun daha iyi bir mal ürettiğini mi sanıyorsun hadi canım sende geçin bunları kardeşim yaptıkları motorlara 72 kilometre gidiyor demişlerdi birde bir litre ile bir zamanlar daha varanı yok bu değere ben daha görmedim en azından. şımardılar abi başka açıklaması yok. ama bunlara inat 825 yıl taksitle de olsa inazuma f imi alacağım. Keyfime bakacağım.
-
Ne yönden mesela? (:
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
-
arkadşlar mesela 5990TL gibi fiyatı olsa alınırdı bence. peki sizce yakın zamanda düşme olur mu sizce malum fiyat baya yüksek satışlar az olunca bi ayar çekerlermi ki acaba?
-
c.ozan adlı üyeden alıntı
arkadşlar mesela 5990TL gibi fiyatı olsa alınırdı bence. peki sizce yakın zamanda düşme olur mu sizce malum fiyat baya yüksek satışlar az olunca bi ayar çekerlermi ki acaba?
100-150 kişi satın aldıktan sonra fiyatı 6290 lira yaparlar. 6990'da alanlar da baka kalır öyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)