Bajaj'dan yeni bir model; Pulsar As 150
Reklamlar
-
Bu motor bu fiyat hiç olmaz fiyattan eksiyi yedi daha başlangıç fiyatı birde yarın ne kadar olacak bu motorun fiyatı şöyle 4bin küsür tl den giriş yapsaydı elbette çok satardı ama o nasıl olacak 150 f ve s modeli zaten 5 bin küsür tl bu satış politikası yanlış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:22 ----------
Tabi bu piyasada yzf r 125 13. 150 tl olunca insan bu fiyatlara pek artık şaşırmıyor.
Reklamlar
-
Yok ya bu fiyata asla olmaz. Cbf varken buna bu para verilmez. 5300 tl ye ki o bile cok pahali piyasasi oturmus ve ciddi bicimde kendini kanitlamis bir motor varken yeni cikan bir motora bu parayi vermek kesinlikle macera olur.
-
150cc commuter 7000tl? pistonlar altından yapılmış herhalde... o parayı isterken arka kampana frenden de mi utanmadınız be abi. ayrıca hava soğutmanın da önemli bir özellik olduğunu yeni öğreniyorum ekrem ata bey sağolsun
-
Ben inceledim, 200lüğünde aynı versiyonu var sitede. 150 cc olanı hava soğutmalı, arka kampana falan. Tamam muhtemelen CBF'e nal toplatır ama o fiyattan zor, hele ki lansman fiyatı o olunca iyice zor. Yoksa kasa güzel, ben görüntüyüde beğendim falan ama lansmandan sonra 7500'ü geçer, ikinci el pulsar 200 alınır o paraya.
-
-
Verelimmi Honda Cb 125 ace
-
Bu fiyatlar nereye gidiyor anlamış değilim, motorsiklet bir zamanlar az maliyetli, ekonomik , yedek parça fiyatları ucuz olan , yürütme masrafları düşük olan ve kolay elde edilen ve trafik sıkışıklığından kurtaran bir ulaşım aracı iken şimdilerde en pahalı araç durumuna geldi malasef, bu durum hiç iyi değil sonu nereye gidicek hep birlikte göreceğiz.
-
Hem hava soğutmalı hem karbüratörlü, hem de 200'lük Pulsar'lardaki kütük gibi süspansiyonla geliyo. Sırf şekli var diye 7000 lira verilmez.
-
Lansman fiyatı 7.000 tl.
150cc motosiklet. Başlangıç motosikleti.
Bizde yırtınıyoruz 150cc ile başlayın falan diye. Ee adam gider 3 bin tl daha koyar 600cc alır tabi. Niye almasın. Motosiklet bilinci yokki çünkü, heleki etrafında başka motosiklet kullanıcısıda yoksa.
Devletin 150cc ye kadar ne kdv nede başka bir vergi almaması lazım bence.
-
pulsar 200 e de çok pahalı diye 30 sayfa yazı yazıldı. sonra o pahalı diyenler bayiye geldiği gün satın aldılar. şimdi ortalık pulsardan geçilmiyor. bu da satar merak etmeyin. alırız biz alırız.
-
Honda bayii sahipleri keyif sigarası yakmışlardır cbf lerine bakıp. Hadi yine iyiyiz seneye rakipsiziz demişlerdir
Düne kadar 150cc honda cbf ye ve 125cc yamaha ybr ye çok pahalı derken, kanuni aştı kendini...
Bu arada hemen bir bilgilendirme yapayım: Bu motorun Hindistan satış fiyatı yaklaşık = 80.000 rupi = 3480 TL
Kaynak: http://www.bajajauto.com/pulsarAS/price.htm
-
150 cc Pulsar 6900 tl ise içler dışlar çarpimi ile 400 cc Pulsar 18.400 tl fiyattan gelir demedi demeyin
-
Çok pahalı. Bajaj motosiklet satmaya başladığını anlayınca dayıyor zammı.
-
Öyle titreşimsiz deyip geçmekle olmaz; balansör var mı yok mu?
Ya da boşver; al cbf'i gitsin.
-
4500 tl ye alınır binilir
Ama 5300 e cbf varken bu motır bi tane bile satılmaz
-
tinerci adlı üyeden alıntı
150 cc Pulsar 6900 tl ise içler dışlar çarpimi ile 400 cc Pulsar 18.400 tl fiyattan gelir demedi demeyin
o paraya az daha konulup mt-07 alınır diyesim geldi
-
Bu arada Bajaj Pulsar AS200 modeli Hindistan'da NS200'ün yerine geçti hatta NS200 üretimi bitti.
-
^adm^ adlı üyeden alıntı
Bu arada Bajaj Pulsar AS200 modeli Hindistan'da NS200'ün yerine geçti hatta NS200 üretimi bitti.
İnternet sitesinde hâla gözüküyo ama öyle bişey varsa iyi olmamış. Çünkü AS200 modeli motorun sürüş karakteri ile uyumlu bir görüntüye sahip değil. Sert süspansiyonları ile Enduro tarzı motor olmaktan çok uzak.
-
Bence bir iki seneye Duke 250 motorundan devşirme 250 cc modelleri çıkarırlar. NS200'ün kalkacağını sanmıyorum zira şu anda tek naked modelleri o... AS200 de mutlaka gelmeli diye düşünüyorum.
-
Fiyati cok sisirmeyelim 7000 in altinda olsun demisler oyle olmus
karburatotor lu hava sogutmali ama efendim demisler ittiret boşver demisler.
Asgari ucret 1300 tl cikar diye onlem aliyorlar sanirsam alim gucunu dengeliyorlar. Yoksa kim alir bu motoru diye sorarlardi kendilerine
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)