Anket: Admin den cevap bekliyoruz ?
- Katılımcı sayısı
- 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)
-
barodi adlı üyeden alıntı
Rumuzu aston mu askonmuydu tam hatirlayamadim ama cok eski bir uye abimizdi. Eski sicaklik kardeslik ortami kalmadigini , etkinlik vs olmadigi , yeni uyelerle ilgili bir takim sikintilar vs, artik girmedigini soyledi.
Askon'da eskiden pioneer marka motor vardı sanki karıştırmıyorsam
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
-
Bizim mt grubu ne durumda acep.. Gelen olarrr mı bir sorayım, kahveler kimden ona gore? Yousuffer?
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Askon'da eskiden pioneer marka motor vardı sanki karıştırmıyorsam
Cbf mi mondialmi vardi tam secemedim top sakalli uzun sacli bir abiydi. İyi ve sicak kanli yardimseverdi.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
Bizim mt grubu ne durumda acep.. Gelen olarrr mı bir sorayım, kahveler kimden ona gore? Yousuffer?
Yağmur olmazsa ben gelirim ama erken kaçmam gerekebilir, akşam çılgınlar gibi dans etmem gereken bi düğün var.
-
Moderatör
Pazar günü sadece Balkanlardan soğuk hava dalgası gelir. Başka da gelen olmaz.
Dağılabilirsiniz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Sen bi cevap ver hele. Gelen artar.
Soğuk islemez bize.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Pazar günü sadece Balkanlardan soğuk hava dalgası gelir. Başka da gelen olmaz.
Dağılabilirsiniz
lucas fena sıkıştırıolar hacı
-
Pazar günü yoğunum ama bugun belgradın oralarda olucaz arkadaslarla biraz viraj yapmaya çalısıcaz
-
yolun üzerinde tavuk varsa onları ben hallederim ama birinin motorunu almam lazım,snapy o kadar yola gidemez şişer hemencecik
-
ben yarın bi yerlere gitmeyi düşünüyorum. bir de artçım var. ama gidiş 2 geliş 2 saat kullanmak istiyorum en az. 1 saat yol az geliyor abi biraz gitmek lazım. burdan bişey çıkmazsa veya kafamıza yatmazsa biz kendimiz takılacağız.
-
Yola çıktım geliyorum :p
-
Moderatör
awesomee adlı üyeden alıntı
lucas fena sıkıştırıolar hacı
Adam admin demiş.
İşin ilginç tarafı admin hayali karakter bizim forumda, sadece haber neyin falan eklemek için
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Adam admin demiş.
İşin ilginç tarafı admin hayali karakter bizim forumda, sadece haber neyin falan eklemek için
Dediğine katılıyorum....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Admin
Etkinlik ve buluşmaları seneler önce yaşanan bazı olaylardan dolayı bıraktık. Üyelerimiz kendileri bireysel etkinlik düzenleyebiliyor.
Her ne kadar havalar soğuk, yaz biteli çok olsa da mangal ateşi ile ısınabiliriz. Ücretsiz mangal etkinliği için bir çalışma yapalım.
Snapy-x ile bağlantıya geçelim
-
Mardin İl Temsilcisi
ben mardinden evet diyorum
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Adam admin demiş.
-
Erhan Erdil adlı üyeden alıntı
Etkinlik ve buluşmaları seneler önce yaşanan bazı olaylardan dolayı bıraktık. Üyelerimiz kendileri bireysel etkinlik düzenleyebiliyor.
Her ne kadar havalar soğuk, yaz biteli çok olsa da mangal ateşi ile ısınabiliriz. Ücretsiz mangal etkinliği için bir çalışma yapalım.
Alper timmmmmmm' den bekleyiss icerisindeyiz ;) durtim de;))
-
Erhan Erdil adlı üyeden alıntı
önceki yılların olaylarını da forum üyeleri olarak admin'e yüklüyoruz zaten,nasılsa sanal bir kişilik !
Sen bir bireysel etkinlik düzenle,burada duyurusunu yap,katılan muhakkak olur (yüz yüzelli kişi kadar)
bu arada snapp-x ye dokanmayın şimdi,öyle haftada iki üç tavuk ile ikimiz bile zor doyuyoruz,ama lezzet müthiş,sonuçta köy tavugu !
Yılbaşına doğru hindi ve kaz mevsimi başlar o zaman daha da bereketli olur tabii .köy kümeslerinden" tavuk,hindi ürkütürüm ,yola sürerim de kazaya sebeb olur"diyen tilki arkadaşlar ayrıca snapp-x ile özelden temasa geçebilirler.
-
MT yönetiminin top ayağına gelmiş farkında değil.
Bajaj dan alacağı bir tane AS150 test motoru ve hediye 10 kg GDO lu tavukla haftaya bi mangal etkinliği olsun hem yemek hem motor testi diyince bak orayı nasıl yıkıyorlar... 1 taşla 3 kuş!
Bunları da biz söylemeyelelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)