Anket: Admin den cevap bekliyoruz ?
- Katılımcı sayısı
- 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)
-
admin kanal sahibiyse iki tavukla kurtulmamalı
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Reklamlar
-
DKN adlı üyeden alıntı
admin kanal sahibiyse iki tavukla kurtulmamalı
tavuklar snappy den sıkıntı yok
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Pijama partisi olabilir
termal iclikleri pijama gibi giyip geliriz
yan sekmede termal içlik bakıyodum hepsiburada dan aldıklarım yüzünden bana özel indirim de yapmışken alayım dedim.
-
By pazar rivaya gidiyorum. Orada görüşürüz denk gelirsek.
-
mangal olur çeşitli etkinlikler olur yeterki aramızda güzel dostluklar olsun.
-
33 uye iplenmeme rekoru kiriyoruz
gadanizi alirim
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
33 uye iplenmeme rekoru kiriyoruz
gadanizi alirim
Yönetim istifa
-
vejeteryanlar içinde salata olacak mı
-
samet10 adlı üyeden alıntı
vejeteryanlar içinde salata olacak mı
Sele alti olan arkadaslara sormak lazim onu
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
sele altı boş olanlara sormak lazım :D
zincirdir kilittir brandadır bahanedir salata yapmamaktır varda var yani dolar o sele altı :p
-
Adminden cevap ;
önümüzdeki yaza yapalım dedi veda partisini , şaka bir yana anlaşılan bu iş yaş iş ,
Bu sebeple yaza veda kışa merhaba partisi yapalım diyenler var ,
Riva diyenler çoğunlukta olduğu için Riva uygundur.gözleme yenilebilir.
Gelecek olanlar aşağıya adını yapabilirler. Saati ayarlariz.
1.barodi
2.
-
Onumuzdeki yaza mi yapalim dedi
Agam bizimle egleniy
Yuzde seksen ihtimalle bizim tayfa dahil olunca ;
1.barodi
2.Sokollu
3.Yousuffer
4.Canxp (cbr250)
5
.
.
.
-
benimde yarın belli olur, gerçi riva uzak daha 1 aylk motorcuyum okadar uzağa gidemeyebilirim
-
Barodi bence yeni bir baslik ac abi ,
8 Ekim Pazar Riva Bulusmasi
Ordan gidelim ,
Senin konu basliklari hep uzun oluyor
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Barodi bence yeni bir baslik ac abi ,
8 Ekim Pazar Riva Bulusmasi
Ordan gidelim ,
Senin konu basliklari hep uzun oluyor
Ben başlık açınca gelecek olanlarda gelmiyor o yüzden çok riskli benim başlık açıp etkinliği duyurmak. Reytingi yüksek birisi açarsa daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
eren3736 adlı üyeden alıntı
benimde yarın belli olur, gerçi riva uzak daha 1 aylk motorcuyum okadar uzağa gidemeyebilirim
Ben seni korurum arkandan gelirim ayrica toplu surus kurallarını herkes biliyor saniyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
barodi adlı üyeden alıntı
Ben başlık açınca gelecek olanlarda gelmiyor o yüzden çok riskli benim başlık açıp etkinliği duyurmak. Reytingi yüksek birisi açarsa daha iyi olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
Ben seni korurum arkandan gelirim ayrica toplu surus kurallarını herkes biliyor saniyorum
Pardon ben 1 aylık olduğunu bilmiyordum. 9 aylık olsan Sıkıntı olmazdı da. 1 aylik sürücü için grup surusleri riskli biraz. Ama yinede kendini biliyorsan sıkıntı yok.
-
Ben kendime güveniyorum sıkıntı yok ama siz hız yaparsınız felan
-
ooo, partimi var, bikinili kıslarda gelecekmi ) trolliyim bari, gadanızı alırım..
-
2 haftadır günlük 20 km yapıyorum hızlı alıştım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
bence kadıköy sahilde bi çay içelim bitsin bu iş
-
eren3736 adlı üyeden alıntı
Ben kendime güveniyorum sıkıntı yok ama siz hız yaparsınız felan
gurup sürüşünde hız olmaz belli bir hızda gidilir uymayan zaten kendi bilir gurubu riske atmasınlar sıkıntı yok isteyen hız yapar.
-
gurup sürüşünde hız olmaz belli bir hızda gidilir uymayan zaten kendi bilir gurubu riske atmasınlar sıkıntı yok isteyen hız yapar.
Benim için sıkıntı yok çabuk uyum sağlarım, ama millet haftasonu baya meşgul heralde konuyu 1000 kişi okumuş yorum atan yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)