Anket: Admin den cevap bekliyoruz ?
- Katılımcı sayısı
- 70. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)
-
Admini hic gormedim bir etkinlik yapinda yuzunuzu gorelim bu pazar belgrat ormanlarinda ucretsiz belediyenin yerinde mangallı yaza veda partisi yaparmisiniz ? Ben sahsen kanal sahibi olsam senede 2 kez bu tur etkinlik yapardim.
Cevap bekleyenler ?
Not. Eski uyelerede ulasip onlarida cagirsanizda anılarınızı anlatsaniz bizde masal gibi dinlesek ya
Gecen 29 ekim kortejinde okan kömur kardesimle birlikte iken bu siteden eski bir üye ile tesaduf tanistik . dediklerini aynen aktariyorum,
Rumuzu aston mu askonmuydu tam hatirlayamadim ama cok eski bir uye abimizdi. Eski sicaklik kardeslik ortami kalmadigini , etkinlik vs olmadigi , yeni uyelerle ilgili bir takim sikintilar vs,
artik girmedigini soyledi.
Reklamlar
-
-
Abi mangal pahalıya kaçsada bi sahilde bulusma bile olabilir cumartesi-pazar günleri geziler olabilir böylece haftasonumuzu motosiklet seven kisilerle geçiririz
-
Ben gelemem,herher pazar Snapy-x Vakıflar köyünde tavuk pişiriyor
Bazen 2 tane oluyor,bazen 3 .ne kadar ezebildiyse
-
Pijama partisi olabilir
termal iclikleri pijama gibi giyip geliriz
-
Pazar ben de varim ;
Istanbul MT`den en az 20 kisi var muhabbet ettigimiz halde bi turlu bulusamadigimiz. Aylardir haftasonuna izin kullanamadigimdan milletin melul melul gezi fotolarina bakiyordum sadece
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Sonbahar bitecek , kış mevsimine gireceğiz . Yaz ayına veda mı kaldı artık .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
ne kadar gelemeyecek olsam da güzel olur
-
abi 5 kasımdayız ne yazından bahsediyorsun afedersin sabah totomuz donuyor
-
Her ne kadar kasım ayında olsakda havalar güzel arkadaş iyi düşünmüş bende yeni bir motosiklet sürücüsü olarak böyle bir organizasyona katılmak tanışmak isterim
-
bu pazar hava guzelse kacmaz
-
Fikir cok hojdir... Hemen bulusak.
-
Gelmek isteyeni (Cross motor olmazsa araziye giremezler) çift alan off road parkurunda bekleyebiliriz,
Hem mangalda yaparız ;)
sanıyorum 10,,15 vkişilik bir grup olarak biz çıkacağız...
-
Valla ben gelmeyi çok isterdim.
-
bu pazar rivada bulusalım bence mangala gerek yok
-
Moderatör
Kanal sahibi derken? Hangi kanal ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Kanal sahibi derken? Hangi kanal ?
MT - tv :p
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Aynen aga bi zirve yapılsa güzel olur. Ben aydındayım ama ona göre. Hee bide mangala gelemem vejeteryanım. En iyisi siz kendi aranızda yapın :D
-
Moderatör
awesomee adlı üyeden alıntı
MT - tv :p
MT-tv falan yazınca da Motorlu Taşıtlar Vergisi geliyor insanın aklına. İçim ürperdi bak şimdi.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
27 kişi cevap bekliyor yüzde 69/ lük bir kesim yanı admin yüzde 69 u es gecmemelisiniz . en azından bir cevap iyi olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)