Yorumlari pek okuyamadim, eger karar verilirse ozelden mesaj atin lutfen, gelirim.defalarca tek gittim zaten.hatta araba cikisi olan yerde ki kapandan kacak geciyorum hep 8tl verilir mi yav, benzin atarim o paraynannn
Cevap bekleyenler
Cevap vermesede olur diyenler
Yorumlari pek okuyamadim, eger karar verilirse ozelden mesaj atin lutfen, gelirim.defalarca tek gittim zaten.hatta araba cikisi olan yerde ki kapandan kacak geciyorum hep 8tl verilir mi yav, benzin atarim o paraynannn
Yorumlari okumana gerek yok , ozet gecerim.
Yine bi organizsyon denemesi tirt cikti, uye baslik aciyor haftasonu degerlendirelim bulusalim yonetim organize etsin diye diye 2 gun cevap yok, sonra biz aramizda toplanalim dedigimizde espri yapilmis ;
`balkanlardan soguk hava gelir kimse gelmez diye, Ahahahahahahahahahahahaa.
Bu konuya son yorumum ;
esetebu (+ artci), Yousuffer, trancexp ile Riva yapmayi dusunuyorum. Isteyenler katilabilir, ozel mesaj atabilir. Bulusma yeri ve saati kesinlesince haber ederim.
brooklyn, Karali, barodi gibi zaten pazar gazlamasi yapan uyelerle toplu gidilebilir.
Kazasiz belasiz surusler
heveslendik yahu, herkes 20tl atsa bile yine karnimiz da ruhumuzda doyar herseyi karsidan beklemekle bu yol bitmez.ne biliyim memleketimin insani iste..
Bir şeyler olacak sandıydımdır dır dır
Amaaaaannnnn!!! biraz birşeyler yazdım konu hakkında canım sıkıldı hepsini sildim.
Beyler burası motosiklet klübü değil motosiklet forumu. Beklentiye fazla girmeyin burada insanlarla tanışın, bilginizi alın, organizasyonlarınızı kendiniz yapın, isteyen gelsin deyin.
Site sahibinin motosiklet kullandığından bile şüpheliyim reklam paralarını toparlayıp takılıyordur o
Arladaslar yarin 10.30 da levent bpdeyiz. Halihazirda telefonu olan face adresi olan buradaki arkadaslara haber veririm yahut direk gelebilirsiniz. Rivadan şileye devam ederiz bide. Gorusmek uzere
Ben espriyi konunun geneline yaptım. Sizin toplanma planlarınıza cevaben yazmadım.
Ayrıca ona cevaben yazmış olsam bile, kendi adıma gelemeyeceğim için anca balkanlardan soğuk hava dalgası gelir (benim yerime) anlamında yazardım. Ayrıca espri kaldıramayacaksanız sosyal mecralarda canınız çok sıkılır.
MT olarak zaman zaman iyi kötü birşeyler yapıldı, yapılıyor.
Alper 9 kez Yuvacık gezisi düzenledi.
Ben 2 kez iftar etkinliği organize ettim. Seneye de yapacağız inşallah.
Neyse yanlış anlaşılmışım kusura bakma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Test motoru için bir firma ile çok uğraştım. Telefon trafiği yazışmalar vs. derken 3 ay sonra en son yazdığım maile cevap verdiler. Sonuç; hala geri dönecekler.
Konuyu forumda bizzat yazınca, hukuki yollar vs.vs muhabbetleri girdi devreye mesajımı sildim.
Bajaj'ın bu olanağı sağlayacağına emin olduğun için direk markayı ve modeli söylemişsin bile. Evet Bajaj tüm motorları için tüm olanaklarını seferber eder büyük ithimal ama, bunun planlaması 2 gün içinde yapılamazdı sanırım.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Ferhat 10.30 da geç buluşmuşsunuz. Biz 8de buluştuk sileye geçtik. Oradan da motogp izlemeye mecidiyeköye.
Aradı serdal abi ulaşamadı size.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)