ben bişeyi merak ediyorum sürücü kursları neden paralı paralıysada neden bu kadar pahalı
EVET
HAYIR
BİLMİYORUM
ben bişeyi merak ediyorum sürücü kursları neden paralı paralıysada neden bu kadar pahalı
miileti soyacklarda o yüzden
Yeni yine yeniden
Buralar da kaynıyor bir de jandarma haaa affı yok jandarmanın
___KILIÇ___
![]()
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
başım arımasın dipsan ehliyet şart alanlar boşa mı alıyo yani gülü seven dikenine katlanır
![]()
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
tavsanolusu adlı üyeden alıntı
kesin katılıyorum arkadaşım geç bile kalındı bu ab sayesinde ehliyetide herkese
yaptırıyorlar haklı olarak düşün bir ceza kesildi hız sınırı geçtin yada alkohollü gittin nasıl olmayan ehliyetine el koyacak![]()
başlıgı okuyunca sanki bi olay olmuşta çevre illerden de polisler gitmiş felan gibi bişey sandım.soru şu şekilde olsa anket belki bi işe yarardı: b ehliyeti olana a2 ehliyeti gereklimi? böyle sorulsa cevap = gereksiz.
ehlıyetı versınlerde alalım onuda vermıyolar
Yeni yine yeniden
bana levent kırcanın skeçini hatırlattın polisler çeviriyor buna ruhsat ehliyet soruyorlar oda se se sen ba ba bana eh eh ehliyet ve ve vermedinkiokan4037 adlı üyeden alıntı
be benden eh ehliyet is is istiyon![]()
necdet adlı üyeden alıntı
abi filimsin yafff
![]()
![]()
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
sanki ehliyeti olan kaç kişi bunu hakkıyla elde ediyo ki.. yani allah için kaç kişi adam gibi eğitim alıyo ehliyet sürecinde... bi de bu açıdan bakmak lazım diye düşünüyorum...![]()
[FONT="Impact"]family portrait[/FONT]
devlerın ıslerı zaten bır fılmnecdet adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
mert kardeş senin ehliyetin vamı vamı yoksa şoktan alıp verim bitane![]()
arkadaşlar her ne kadar bazı arkadaşlarımız ehliyet almamkta direnselerde bu şart olanıdır ehliyeti olmayanlarıda arkdaşlarımız diye onların arkalarındurarak onları hataya zorlamayalım ileride bi durum oldumu zor durumda kalıyorlar lütfen herkes kendine![]()
![]()
![]()
![]()
ne kadar arkasında durulabılırkı zaten??
Yeni yine yeniden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)