Arkadaşlar bir kaç kez kendimi tutamayarak şaşkınlıkla küfür etmişim... Duymak istemeyenler sessiz olarak izleyebilirler ...
Arkadaşlar bir kaç kez kendimi tutamayarak şaşkınlıkla küfür etmişim... Duymak istemeyenler sessiz olarak izleyebilirler ...
Arkadaş tam bir trafık trollu böyle dengesizlik görmedim D:D: bi gün kafadan bi çakınca düz gitmeyi öğrenir sıkıntı yok :D
Her şey tamamda sağ şeritten kendi halinde giden motorun, aracın suçu ne? Bas git sollayıp. Aynısını araç sürücüleri de yapıyor. 3 şerit var gelmiş en sağdaki bana selektör yapıyor neymis emniyet şeridine çekilip yol verecekmişim. Oldu paşam. Hele ki aynısının tek şerit yol full dolu olduğu halde yol isteyenleri var ki tam cinnetlik. Veriyorum yolu, sadece beni geçmiş oluyor o kadar, trafik duruyor zaten. Sonra solundan geçerken cam dibinde kornaya basıyorum; belki farkeder umuduyla...
valla hiçbişey anlamadım tanımıyorsan adamı eleman bariz saf ve fazla yaşamaz zaten bu kafayla
Bu arkadaş sizin arkadaşınız mı ben pek birşey anlayamadım :D
Arkadaş deliyle ilişkiye girmiş.
İki arkadaşıda tanıyorum. Ama Yzf125R lı olanla ilk defa sürüşe çıktım. Çıkmaz olaydım
Hocam o yzf125 liden uzak dur aman diyeyim. Muhabbetin varsa muhabbetini bitir, telefonunu biliyorsa numaranı değiştir, adresini biliyorsa taşın, aynı şehirde seni bulma imkanı varsa şehrini değiştir, yeter ki birdaha öyle biriyle yola çıkma
Acilen bu arkadaşlarla sürmeyi bırakmalısın..
Kendilerini yakacaklar belli de sana bir şey olmasın.
Yeşil motosikletli acemi gibi geldi fazla tepki veriyo
40 km le yolun ortasında depoya pantolunu yaslayıp gidenlerden iyisiniz
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Soru işaretleri, Ünlem işaretleri, Yeşil motoru kullanan kim? Videoyu yapan kişi ise onunda disipline ihtiyacı var.
yakında haberlerde görürüz bu arkadaşı... aha daha dün 2 tane motorcu Samsunda minibüsün altında kaldı hala yoğun bakımdalar...
hahahaha Helal kardeşim ne güzel yazmışşın ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
Ben MT07 kullanıyorum. Videoyu ben yaptım ama bi kamera bende vardı diğeri ninja 300 de. İkisinden de parçaları alıp birleştirdim.
Yeşil kawayı kullanan, eldiven ile ve dirsekleri azıcık kırık kullansın.
Ayrıca bakış, dolayısı ile viraj çalışması lazım. Düpe düz kamyonun kasasına girecekti. ALLAH korusun...
Ninjalı arkadaş tam Komançi aynalar katlı eldivensiz yaldır yaldır
Aurorabeam'in söylediği çok doğru. Hafif sıkışık trafikte 60-70'le gidiyorum yolumda, adam arkama yapışıp yol istiyor. Yahu yol tıkalı işte, beni geçsen ne olacak? Bir gün durdurup soracağım bunu, valla çok merak ediyorum neden ısrarla yol istediklerini.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)