Bir çok video da ilgimi çeken bir şey var..
Kask tamam, mont tamam.. ama eldiven niye takmıyoruz arkadaşlar :D
Bir çok video da ilgimi çeken bir şey var..
Kask tamam, mont tamam.. ama eldiven niye takmıyoruz arkadaşlar :D
ne güzel yahu, trafik yok oralarda, bıktık artık İstanbul'un trafiğinden, manyaklarından ...
Kimlerin arasına düşümüşün kardeş sen kaç kurtar kendini.
hahaha ulan ne ekip olmuşsunuz yaa daha doğrusu olamamışsınız
ninja lı yzf liye ters yönden geliyor diye el kol yapıyor sanki kendisi çok iyi sürüyomuş gibi Ulan kamyona giriyodun az daha
Kardeş sen motor sürmeyi bilmiyorsun. Sağ şeritteki kamyon ya da motorla işin ne ? Geç sola.
Sen motosiklet sürüyorsun. Bizim ülkemizin trafiğinde cambaz olmalısın...
En sondaki yamaha patlamaya hazır bomba...
Ninja kamyona gel beni çiğne diyor resmen. Ağa sollayacaksan uzağından geçse ne sunu. Karşıdan araba gelse ona çarp daha iyi kamyonun altına girecegine.
Diğerleri zaten komedi. Onlar bilinçli yapıyor gibi bence. Bu yüzden onlara yorum yok kötek gerek bence.
biraz uzun yazmıştım fakat gerek duymadım ve sildim o yüzden özet geçicem. Videoda 3 acemi sürücü, 2 adet pimi çekilmiş bomba var. Lütfen eğitim alma imkanınız varsa TRAFİK ve HAKİMİYET eğitimi alın. Yoksa bir bilen eşliğinde kapalı alanlarda çalışın. Yoksa yollar bu tecrübe ve sürüş tarzı ile çok tehlikeli
şaka veya şov değil demiş ama bence resmen şov. el hareketleri, aynaları katlayıp eldivensiz motor kullanma, sol el sürekli gidonu bırakıyor küfürler bile yapmacık. üzgünüm ama bizden deyılsın.
videonun paylaşım amacını anlayamadım ? ben birlikte yol aldığım arkadaşımı uyarırım , ancak bunu paylaşmam , aslında benim bu şekilde şuursuz motosiklet kullanan arkadaşımda olamaz , arkadaşım olmayan insanlardan video kesitleri alıp paylaşmanın mantığını da çözemedim tamam bir dengesizlik var !!!! kamera hepimizde var ! hele biri çıkıp anlatsın öğrenelim konunun iç yüzünü yoksa uyku tutmayacak ....
Show degil....
Ben mt 07 kullaniyorum kask kamerasi bende.
Gogus kamersinida ninjaya taktım.
Iki kamerada benim.
Haliyle iki kameranin görünyulerinide kullandim.
Yzfli arkdsla ilk defa sürüşe ciktim. O benim hatam. Ama ninjali arkdsin kendine ayri bi tarzi var ne desek de durulmuyor...
Sponsor buldu zaten ninjayi satti pistte yarışa cikacak sadece
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:46 ----------
Videonun paylasim amaci arkdslarimi uyarmam zaten.
Kac kere dediysem yada benden daha tecrübeli abilerimle gorusturduysem durulmayan arkdsimin için paylastim bu videoyu.
Nornalde hata videolarini çoğu zaman ayiririm.
Ama bütün bu videodakiler tek gün de öğle arasinda 2 saatte yaşanan mevzular.
Hic birimiz motosiklet kullanmayi anne karninda öğrenmiyor.
Sizi bilmiyorum ama benim cevremde motoru olmayan ama motor kullanmayi isteyen vok kişi var. Bu arkdslarda yeni baslayanlardan.
Mantik bu oldu mu
Hıhh şimdi oldu
Cross cularla bir alıp veremedigim yok ama
Yzf 125 r li arkdas 1 yildir motor kullandigini arazide sürüş yaptığını iddia ediyor.
En şaşkın olduğum yer o
Ufuk abi ben bile bu kadar değilim be :D şahine niye öyle bi hareket yapmış anlamadım şahin bi dursa kendini arka koltukta bulacak :D
Ben eldivensizligine takildim, eldivensiz surme kardesim nolur ne olmaz ekipman tam olsun...
R125 li arkadaş bugün 4. kazasını Fahrettin Altay meydanı ( 3 Kuyularda ) yaptı arkadaşlar
Sol kolunda yaralar ve üstünde yırtılmalar var.( Sadece Kask ile kullanıyormuş )
Motorda grenajda cizikler vs. var.
Artık motoru bırakmasını telkin edeceğim başka yolu kalmadı.
sesi açmadan izledim ve şunu gördüm aynaların neden kapalı? burada yapmış olduğun şey çok yanlış ayna önemli bir unsur dostum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)