gerçekten ilk olmasına rağmen oldukça güzel bir buluşma olmuş. bu hafta sonu Ankara epey keyifli olacak
gerçekten ilk olmasına rağmen oldukça güzel bir buluşma olmuş. bu hafta sonu Ankara epey keyifli olacak
Beni üzen ayrı şey Motur.net ın bayragı var nıye bızım yok ya nıye pasif kalıyoruz biz
Ninya;
benim için tişört siparişi verdin mi?
ninya çelik tel olanlardanmı o kilit ? birde alarmlı disk kilitleri varmı fuarda?
Arkadaşlar fuarda Abus motosiklet ve bisiklet kilitleri diye bir firma vardı..
Standlarında bir tane scooterı kendi zincirleri ile kilitlemişler, yanınada bir tane demir makası koymuşlar. zinciri kesene scooterı vereceğiz diyorlardı.
denemek lazımgt06 adlı üyeden alıntı
Bacoman
kendi getireceğimiz bi malzemeyle kesemiyomuyuz. eğer kesiliyorsa ben hemen ankaraya geliyorumgt06 adlı üyeden alıntı
setr74 adlı üyeden alıntı
evet çelik tel olandan alarmlılarda var ama 25 ytl ye suzuki den aldım çelik tel baya sağlam bişey ve kalın tavsiye ederım
gupilya adlı üyeden alıntı
o iş tamam
10 M 10 L 5 XL sipariş ettım fazlasını iade edicem.
bbaday adlı üyeden alıntı
daha cok resim var da millet gelsin diye eklemedim ama gelemeyenler için pazar günü çekip pazartesi eklerim daha detaylı
gt06 adlı üyeden alıntı
Bendeki de o zincirden işte.25 YTL ye aldım suzuki standında satılıyo.
prelude adlı üyeden alıntı
Yardımcı oldusam ne mutlu ama gercekten güzel motor inceledim fena bişey fena
nerede bu fuar? kaça kadar açık? giriş nasıl?
May the Force be with McLaren Mercedes
watercolours adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=15382
ninya;
mesajını yeni görebildim kusura bakma.cebini kaydettim o taraflarda olursam ararım.
dün bir arkadaşla uğradık,kendime Richa yazlık mont aldım.
fuar açık alan bu sayede çok ferah.
ufak tefek eksiğiniz varsa tamamlayabilirsiniz
Aprilialara bir kez daha bayıldım hele Caponorda oturunca o his inanılmaz bişey.
Hepberaber Pazar günü tekrar tavaf ederiz.
Cumartesi gidecek olan varmı arkadaşlar?
ben pazar günüde orada olacağım ama bugün gitmedim aklım orada kaldı. Sanırım yarında orada olacağım. Bugün bir değişiklik falan varmıydı? zeulsan dün yoktu belki bugün katılmışlardır diye umuyorumda.
benim bir arkadaş bugün gitmiş fuara (bana da haber vermemiş, neyse, şu an poster olarak duvarıma çok yakıştı arkadaş). çektiği fotoları da ekleyeyim bari.
arkadaşın kamerasından genel fuar alanı olduğunu düşündüğüm fotolar
bir de hayabusa çekmiş
motor ve yan ürünler fuarı ya, bizimki yan ürün de çekmiş biraz
aaa, kawasaki ninja da çekmiş (sırayla gitmemiş bu adam)
regal çektin mi dedim? çekmemiş pis herif. onun yerine başka birşey çekmiş ki görünce "oha" dedim. bizimki 1600cc, 350kg olduğunu iddia ediyor. dediğine göre arka tekeri hayabusa'nın arka tekerine eşit veya daha büyükmüş. vn1600 yazdığına göre 1600 kısmı doğru herhalde. markasını bilmiyor. kawasaki ve suzuki'lerle yan yanaymış.
kawasaki er6n (kendi ilk defa gördü ya, çekmiş)
eleman regal yerine kocaman motor çektim dedi, biraz affettiydim ama bunları görünce karşı duvara ferdi tayfur posteri asmaya karar verdim, demek regal yerine bunları çekersin ha?
karşınızda supershadow...
resimde marauder yazıyor ama kendisi de bilmiyor ne markadır, orijinal midir. tek bildiği supershadow'un yanında durduğu.
ihanet devam ediyor... kymco venox... bunu da tek açıdan çekmiş akıllı...(bu arada ağzından laf döküldü "regal tv değil miydi?" diye, çaktım kafasına tavayı)
aha, sonunda adam gibi bir motor yakalamış. ama iş işten geçti tabii, duvardan kazıyamam artık, yorgunum, ancak yarına.
ve karşınızda tanrıça, repsol honda 1000rr...
ve tanrıça varsa tanrı da vardır. bu da benden, mclaren mp4-20...
watercolours dostum resimler süper sana ve arkadaşına teşekkürler...
rica ederim ama arkadaşıma teşekkürleri iletmek için çok geç. bari karşısına ferdi tayfur posteri asmayayım da huzur içinde asılsın
yarın öbürgün bantları yavşayınca iletirim teşekkürlerini
ya beyler ben daha gidemedim pazar günü hep beraber gidicez dimi?
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)