motosiklet kullanmaktan zevk aldığınız yollar...
Reklamlar
-
hafta içi trafikte motosiklet kullanıyorum ve motosikletten zevk almayı hafta sonuna bırakıyorum.
Sizinde motosiklet kullanmaktan zevk aldığınız yolları paylaşırsanız sevinirim.
Benim motosiklet kullanmaktan zevk aldığım yollar ise;
1. şile otobanı bazı yerlerde baya bir çukur olsada güzel yol virajları tatlı
2. kandıra kefken yolu inişler cıkışlar virajlar güzeldi.
Reklamlar
-
Aynen Çekmeköy'den sonra yol bozuluo arada ama sonrasında, 3 şeritli yol var o bölgeyi seviyorum çam kokusu falan... vın vın
Bide Riva yolunun dönüşleri tatlı,
-
Biga-Çan arasındaki şahane yol. Yepyeni ve kaliteli asfaltlı, 130-140la motoru yatırabileceğiniz harika orantılı virajlar ve tabi ki seyrek trafik Ancak nispeten hızlı bir yol olduğu için örneğin bir Uçmakderedeki gibi huzurlu ve kafa rahat gidemiyorum ben. En ufak hatada cehennemin dibini boylarsın çünkü. Çok dikkatli olmak lazım.
-
hayatımdaki en güzel yol uçmakdereden sonra şarköye kadar olan yol, sag taraf dağ sol taraf açıkmavi deniz
-
Haftanın herhangi bir günü gece saat 3 4 gibi İstanbul'un bütün yolları bence bir harika, gündüz ise beykozdan sonra Poyrazköye giden orman yolunu sevmişimdir.
-
Eger İzmir'li arkadaslar da varsa aramizda benim de favorilerim sunlar.
Eger cross isterseniz
1-Balcova nin teleferik sirtlarindaki yangin yollari
2-Urla demircili,yagcilar koyunun arasindaki yangin yollari veya orman ici patikalari
3-O da kesmezse Titus Fedonia nin parkur rotalari sizi tatmin edecektir
Asfalt onerisi
1-Eski cesme yolundan Ildir sapagina ayrilan yol (asfalti yepyeni virajlar cok tatli)
2-Karaburun yolu (asfalt karayolu asfalti ama viraj icin birebir) hatta o burnu komple donebilirseniz goreceginiz manzaralara inanamazsiniz.
3-Gaziemir'den Ahmetbeyli'ye giderken baraj yolunun da yollari cok yesil ve hizli virajidir
4-Gumuldur - Ozdere'yi gectikten sonra Ahmetbeyli Selcuk arasi keskin ve yavas virajlar ama egitim ve gelisme icin birebir
5- Muğla Gokova ya gelmeden baslayan virajlar
6-Yani bir de Oludeniz Kelebekler Vadisi Faralya Koyu'ne giden bir yol varki hic guzel muzel degil ben boyle yuksekte( rahat 200m) bariyersiz dimdik ucurumda tirsa tirsa gitmedim ama onunda seveni vardir elbet.
Yazim hatasi olduysa affola telden yaziyorum. Kalin saglicakla
-
Edremit Balıkesir arası of diyorum of.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
Bursa-Eskişehir.Çok tatlı virajlar,güzel orman manzarası...
-
Bursa - Bozüyük arası. Hiç fena olmayan asfalt, sürekli tatlı virajlar ve bitmek tükenmek bilmeyen yeşillik. Yazın yıllık izine motosikletle gitmiştim. Gidişte de dönüşte de mest olmuştum o yola.
-
Manisa menemen arasi..yol genis,virajlar uzun ve tatli
-
zevk almak için kullanacağın zaman toplarsın eşyaları ya güneye inersin ya doğuya gidersin.
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Sürüş yaptığınız yerleri Google Maps'den çizip burada paylaşırsanız çok daha güzel olur bu konu. Bahsettiğiniz bölgeler daha net anlaşılabilir bu sayede.
https://www.google.com/maps
Başladığınız yeri bulup sağ klikle 'buradan başka bir noktaya yol tarifi' deyin, sonra da sürüşün bittiği yere gidip yine sağ klikle 'buraya yol tarifi'ne tıklayın. Size yolu çizecek. Linki alıp buraya yapıştırın.
Benim şu ana dek sürmekten en keyif aldığım yol Kapıdağ Yarımadası'ndaki Ormanlı-İlhanköy yolu oldu. ŞURADA kesintisiz bir sürüş var scooterımla yaptığım. Yollar çok güzel, trafik hiç yok, manzara şahane.. Tam motorla sürüş yapılacak bir yer. Google maps linki de ŞU
-
Bu arada şu başlıkta bir sürü güzel yolu harita üstünde de göstererek anlatmıştım, bir bakmanızı tavsiye ederim.
Link: http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3708627
-
E5 boyunca öküz gibi dümdüz işe gidip gelmekten otobüs şoförü gibi hissediyorum kendimi =/
-
neresi olduğu farketmez sıkışık trafikte takilmadan aralardan geçtiğim her yol benim için keyif doludur ;)
-
Ankara Çubuk'tan Kızılcahamam'a giden köy yollarını çok seviyorum.
-
Marmaris - Bodrum sahil yolu çoğu kişi bilmez ve gitmez denize sıfır tek yon gıdıs gelıslı virajlı ucurumun kenarında yanınızda denız yol gıtmek ayrı bı zevklı
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Marmaris - Bodrum sahil yolu çoğu kişi bilmez ve gitmez denize sıfır tek yon gıdıs gelıslı virajlı ucurumun kenarında yanınızda denız yol gıtmek ayrı bı zevklı
Orayı görmeyi çok istiyorum dostum.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
Marmaris - Bodrum arasında çok ilçe var, Akyaka - Bodrum yolu olmasın o yol ? Zaten Akyaka'nın içinden geçip gidiyor sahilden. Yol arabayla biraz zorlayıcıydı 11 sene önce geçtiğimizde ama hâla öyleyse bile yumuşak süspansiyonlu bir motosikletle çok keyifli olur o yol.
-
Herkes iyi yolları bulmuş benim gibi garibanda evin yolundaki ufak virajlara sevinsin derdim ama bir yolda neden 4 tane logar kapağı var ve hiç biri yolla aynı seviyede değil
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)