motosiklet kullanmaktan zevk aldığınız yollar...
Reklamlar
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Marmaris - Bodrum arasında çok ilçe var, Akyaka - Bodrum yolu olmasın o yol ? Zaten Akyaka'nın içinden geçip gidiyor sahilden. Yol arabayla biraz zorlayıcıydı 11 sene önce geçtiğimizde ama hâla öyleyse bile yumuşak süspansiyonlu bir motosikletle çok keyifli olur o yol.
Akyakaya gelmeden oncekı gokova yolunuda katmak ıstedım ısın ıcıne yokus asagı yukarı agaclar ıcınde purussuz bır yol surus keyfını arttırıyor Akyakadan sonra örene kadar bahsettıgınız yol var orenden sonra köyler ve agacların arasından gıdıyorsunuz cok zevklı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Orayı görmeyi çok istiyorum dostum.
Yolunuz düşerse Marmarise, akyakadan örene nasıl gıderım diye sorarak o yolu kullanma sansınız olur
Reklamlar
-
-
Her gün gidiş geliş kullandığım Kavacık-Altunizade arası sahil yolu. Çok keyi,fli. Bir de Nakkaştepedeki o tatlı 3 viraj
Onun dışında Ağva, Riva, Polonez yolları çok güzeldir, bol virajlı yeşili bol
-
Motor üzerindeyken her yol keyifli bana yeterki yağış ve zemin ıslak olmasın..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Bursa-Kütahya arası muhteşem. Asfalt güzel. Bol bol viraj var. Bol bol doğa var.Geniş geniş görebildiğiniz viraj çıkışları var.Bursa-Eskişehirde aynı yol zaten.
-
Burası her nereyse sadece kaskımı takıp turlamak isterdim
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
çakal seni
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
Mardin İl Temsilcisi
ELque adlı üyeden alıntı
Herkes iyi yolları bulmuş benim gibi garibanda evin yolundaki ufak virajlara sevinsin derdim ama bir yolda neden 4 tane logar kapağı var ve hiç biri yolla aynı seviyede değil
sende mi mardindesin :D
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
mehmet35burucu adlı üyeden alıntı
Eger İzmir'li arkadaslar da varsa aramizda benim de favorilerim sunlar.
Eger cross isterseniz
1-Balcova nin teleferik sirtlarindaki yangin yollari
2-Urla demircili,yagcilar koyunun arasindaki yangin yollari veya orman ici patikalari
3-O da kesmezse Titus Fedonia nin parkur rotalari sizi tatmin edecektir
Asfalt onerisi
1-Eski cesme yolundan Ildir sapagina ayrilan yol (asfalti yepyeni virajlar cok tatli)
2-Karaburun yolu (asfalt karayolu asfalti ama viraj icin birebir) hatta o burnu komple donebilirseniz goreceginiz manzaralara inanamazsiniz.
3-Gaziemir'den Ahmetbeyli'ye giderken baraj yolunun da yollari cok yesil ve hizli virajidir
4-Gumuldur - Ozdere'yi gectikten sonra Ahmetbeyli Selcuk arasi keskin ve yavas virajlar ama egitim ve gelisme icin birebir
5- Muğla Gokova ya gelmeden baslayan virajlar
6-Yani bir de Oludeniz Kelebekler Vadisi Faralya Koyu'ne giden bir yol varki hic guzel muzel degil ben boyle yuksekte( rahat 200m) bariyersiz dimdik ucurumda tirsa tirsa gitmedim ama onunda seveni vardir elbet.
Yazim hatasi olduysa affola telden yaziyorum. Kalin saglicakla
Alıntı yaptım.Bu bilgiler kenarda dursun diye.Teşekkürler
-
İşten eve evden işe günde 5 km yapıyorum.
Zincirlikuyudan köprüye giriş ve köprü çıkışına kadar o yol yetiyor )))
Bide arada catalya yolu cok hoşuma gidiyo
-
seydişehir - hüyük arası rezebeli geçidi
videosunu var ama nasıl yüklerim 250 mb kadar
https://www.youtube.com/watch?v=Q-0g...ature=youtu.be
-
Iron&Road adlı üyeden alıntı
Her gün gidiş geliş kullandığım Kavacık-Altunizade arası sahil yolu. Çok keyi,fli. Bir de Nakkaştepedeki o tatlı 3 viraj
Onun dışında Ağva, Riva, Polonez yolları çok güzeldir, bol virajlı yeşili bol
Sahildeki Çengelköy trafiğinden zevk alıyorsan İstanbul da teksin sen Sabah ve akşamları çok lanet oluyor bizim oralar, haftasonu girmenin imkanı yok zaten.
-
awesomee adlı üyeden alıntı
çakal seni
Ama haksız mıyım abla :D
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Ama haksız mıyım abla :D
Hay ablalar kovalasin sizi hahahah ;)
Doru len doru :p
Ne yaparsan yap... AŞK ile yap..
-
tekirdağ kumbağ çamlık-uçmakdere arası 20km bir taraf yamaç bir taraf deniz/uçurum. viraj,viraj,viraj.süper asfalt
-
çorluda üniversitedeyim 2 haftada bir memleketim şarköy/mürefte ye dönüyorum uçmakdereden yoldaki çakıl taşlarını bile ezberledim ama hiç bir yola değişmem.. barbarostan sonra başlıyor mis deniz havası mürefteye kadar devam sık sık viraj olduğuna 70 km geliyor size 150 km altımdaki ybr sanki fazer 800
-
Düzce Akçakoca arası yollar kaymak virajlar tatlı
-
Güvercinlik-Bodrum
Gökova-Marmaris
Yeşilköy-Kaş-Finike
Akçakoca-Ereğli
Hendek-Kocaali
-
Super Moderator
kimse bahsetmemiş sanırım istanbullular pek bilmiyor o yolu
kemerburgaz bahçeköy arasındaki belgrad orman yolu virajları ve temiz havasıyla çok güzeldir
bahçeköy tarafından çıktıktan sonra ise yine arka yoldan (zekeriyaköy tarafı) garipçeye uzanan yol hem virajları hem temiz asfaltı sayesinde çok keyif aldığım bir yoldur
bi hafta sonu katılmak isteyenlerle bu güzergahta bi sürüş etkinliği yapabiliriz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Alper_tim adlı üyeden alıntı
kimse bahsetmemiş sanırım istanbullular pek bilmiyor o yolu
kemerburgaz bahçeköy arasındaki belgrad orman yolu virajları ve temiz havasıyla çok güzeldir
bahçeköy tarafından çıktıktan sonra ise yine arka yoldan (zekeriyaköy tarafı) garipçeye uzanan yol hem virajları hem temiz asfaltı sayesinde çok keyif aldığım bir yoldur
bi hafta sonu katılmak isteyenlerle bu güzergahta bi sürüş etkinliği yapabiliriz
Yolu biliyorum ancak her daim kalabalık oluyor, daha doğrusu benim kullanabileceğim her zaman. Sollamaktan virajlardan keyif alamıyorum ne yazık ki.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)