Valla yolda bana yapsan bunu "sen hayırdır?" derim
Valla yolda bana yapsan bunu "sen hayırdır?" derim
Abi bunlar show içerikli hareketler sırf kameraya oynamak ıcın yapılmıs samımı bulmadım
ben doğalım yani kamera olmadan önce neler neler yapardım kamera şakaları afedersin .ok yemiş .
hatta kadıköyün göbeğinde o bilek dans ederkenki halim vardı cep telefonu ile çekmişti arkadaş yüzlerce insanın içinde
gerçi kafamda kask olduğu için cesaret ordan geliyordu
ışıklarda artçımla beraber yeşil yanana kadar horon teper halay çeker millet yeşil yansada kornaya basmaz bizi izler gülerdi. yola para cüzdanının atar içine gazete parçası ile kabartıp tam bakırköyün göbeğine koyup düşürme numarası yapardık. hızlıca uzaklaşırdık arkamızdan gören olduğunda bize yetişmeye çalışırdı.
bazende para cüzdanının içine maket böcek koyardık ve uzaktan izlerdik tepkileri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------
bigün benle takıl kamerasız ortamda o zaman anlarsın belki
gerçi onun içinde samimiyetin ilerlemesi gerekiyor biraz
umarim bi gun karsilasiriz, birak çak yapmayi inip dubstep yapariz, arkamda ki aractan gelen muzikle halaya durmuslugum var benim, yalniz degilsin
aslında sen ve ben yada bizim gibiler duyguları ve davranislarimizi insanlara aktarırken diğer insanların bu duygu ile bu davranışları yapmak isteyip yapamadıklarını yapıyoruz.bizim gibi( deliler ); ( toplumda çok fazla olmakla birlikte biz bu duyguları dışa vurabilenlerdeniz.
Abi videoyu izlerken çok güldüm hele o ilk scooterlı arkadaşın tepkisi efsaneydi İnsanları trollüyomuşsun gibi olmuş biraz, iyi niyetle yaptığın çok belli ama benimde yanıma gelip birisi hi5 yapsa bende ilk şok olurdum. Bence el kaldırmak yerine elini şu şekilde uzatsan daha kolay anlaşılabilir.
Ama dikkat et biri vurmaya çalışıyorsun zannedip basmasın biber gazını, elektro şoku
2. Kurye bi fake atmış gibi kaldırmış burnunu kaşımış geri indirmiş , izlerken ben burukluk yaşadım içimde :D
ilk arkadaş elinden dolayı seni görmüyor tanıdık mı diye hafif kafayı uzatıp bakıyor
banada yolda yapsanız bende mala bağlarım yok lan o amaçla yapmamıştır derım kendi kendime beklenmedik bi hareket ya normal arkadaşların davranışları
efsane bir video olmuş
@keremkrmn hey yo gözümden yaş geldi gülerken
Videoyu sonradan izledim
Adamların aklı doludur dedikleri gibi
Bana yapsan bende anlamazdım
Kardeşim video sosyal deney gibi olmuş ! Adamlar iş telaşından dolayı belki dalgın olabilirler.Acaba pizza soğudu mu lahmacunu aldım ama kolayı koymamış olabilir miyim ,falan derken o an senin ile karşılaşmış olabilir Yoksa sen 10 numara adamsın! Selam olayı ile ilgili hadis örneğinde çok iyi İNŞAALLAH senin ile birgün tanışırız Musafaha yaparız.
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
Valla bana garip gelmedi. Tanımadığım biri çak diye elini kaldırsa ben de çakmazdım. Normal el uzatsa sıkarım o başka...
O değil de, ben de bugünlerde kuryelerin garip davranışlarına şahit olmaya başladım. Kırmızı ışıkta bekliyorum, adam daracık yerden yanıma geçerken motorun lastiğine dokunduruyor ve pardon bile demiyor. Bizim milletten pardon lafını beklemiyoruz zaten de sen benim motora neden dokunuyorsun ve hiçbir şey olmamış gibi geçiyorsun ? Bir haftada iki kere yaşadım bunu...
Bence de selam şekli çok açıklayıcı değil.
Adamın gözünden bakıyorum olaya da elin havadayken gelen güneşi kapıyor gibi bile görünüyorsun.
Ben selam vereceğim zaman asker selamını tercih ediyorum mesela.
Maalesef ki var öyle garip insanlar, aslında insan demesek de olabilir tabi mahsuru yok bana göre, sabah emniyet şeridinde 40-50 Allah ne verdiyse gidiyorum adam sağımdan yol kenarındaki V şeklindeki su kanalına girip sollamaya çalışıyo beni, o sırada yol daralıyo son bi hamleyle gazlayıp önüme geçmeye çalışıyo yol veriyorum teşekkür edeceği yerde bide el kol yapıyo Sever misin sabaha mı bırakırsın? bunun gibileri...
Bence senin tarzında sorun var abi Şimdi kurye arkadaşın yerinde ben olsam, kafayı çevirince 1m yukarıda el görsem selamı bırak savunmaya geçerim Adam sana bakıyor olsun ki korkutma bence insanları. Bizde pek selamlaşma kültürü de yok, ben daha çok baş selamını kullanıyorum çünkü ışıklarda boşa atma taraftarı değilim ve selamlaşan taraflardan illa birinin debriyajı salması gerekiyor bu tip selamlaşma için Acemi birine denk gelir de debriyajı bırakmasına sebep olursan videosunu paylaş kesinlikle
Tuhaflık sende.Gereksiz samimiyet olmuş. Başınla selam ver geç.
hahhaha
onu yapamadım işte içimde uhdedir bu..
Ama 1 kasımda, 4 kişi sürdük.. Bir arkadaşımız üşüdüğü için durduğunda diğer iki arkadaş yanına doğru sürdüler..Kenara çekmiş onları beklerken yol kenarında yengeç dansı yaptım,söyleye oynaya.. "Çok keyifli lan" diye diye
Delilikleri demiş sair...
Ben renklileri severim,bir de delilikleri
Ö.Asaf
Kazasız belasız
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)